Здравей Гост

Синтетичен знак в хороскопа

• 77 Отговора
  • 12887 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Синтетичен знак в хороскопа
« Отговор #20 -: Юли 13, 2010, 06:28:13 pm »
Три планети, 5 планети това нищо не ми говори, преброй си ги всичките, ако се окаже че това е най-пробладаващия знак.. значи по първата формула си синтетичен лъв  ;D
Не, туй беше по втората формула. По първата фиксирани 5. По стихии най-много 4 в огън. Значи Лъв иде пак, щото преобладават в тоя знак. Вдянах ли го вече.  ;D

понеже забелязвам, че и на теб ти излиза Лъв и това не те очарова чак толкова, кажи, имаш ли идея ако лъва си излива енергията някъде не се ли променя това..сега..то няма лошо да е лъв човек, ако му харесва да е такъв, а ако не му харесва какво правим??ако не се усеща лъв, може би трябва да си преосмислим знанията, които имаме за лъвовете или просто с въздишка да се научим да се приемаме каквито сме..като знам някои хора как драпат да са лъвове, ама това сигурно е защото са се фокусирали в някое тяхно положително качество и не  виждат другите..е как може Крис да се докара до синтетичен скорпион и да се фука наоколо, а ние да не можем да сме каквито искаме..ти каква искаш да си??за мен лъв не е лошо, но ако има хриле и живее под водата.. :25:

п.с. освен Хриле, трябва да има и Криле, за да може и да лети, като пожелае!! :57:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #21 -: Юли 13, 2010, 06:32:58 pm »
Не, Вижън, незнам какво искам да съм, съм или не съм, но не ми се вписва някак си, затова се пуля.
 Цял живот все ходя в сянката на Лъва, заради Сатурн, нема как да бъде другояче и нямам тази потребност да се чувствам Лъв, но аз имам друга представа за него, която повечето от родените под този слънчев знак никак не покриват обикновено, не визирам теб естествено. Никой, който ме познава от близките ми хора не ме чувства Лъв, пък може и да се окажа такъв, що не.  ;D Но виж огън, да, на моменти.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #22 -: Юли 13, 2010, 07:34:03 pm »
Не знам, хора. Мойта е лесна. Аз съм си синтетични Везни. Не рачим да съм Везни. Имам Слънце във Везни и стелиум там. Мислех си, поне на синтетика да го разнообразя, нещо така, можеше например земно да е или огин, щото и блато си имам, та хартисва, ма това е положението. Сега, аз приличам ли ви на Везни, а? Не съм руса, нямам светли очи, нямам трапчинки, нито даже на коленете. Ама това е положението. Човек от Везните не може да избяга.

категорично се отказвам от правото си да бъда синтетичен Козирог :angry:.Кардиналството не си го оспорвам  :rolleyes:.

Diyana-защо да не приличаш на Везни..не се залъгвай от Гудмановите илюзии,че лицето трябвало да наподобява на незнам какво си със сметана,пък устните да са черешови ;).Малко се е позаблудила.Аз съм Везна с асц.Везни и не съм светъл тип,особено след като се боядисах  ;D.Но имам светла коja /което умело прикривам с периодични соларuyмчета или моренце/
ако не броим готиния тен на лицето ти,минаваш съвсем спокойно за Везна  :blink:

« Отговор #23 -: Юли 13, 2010, 09:21:32 pm »
Не, Вижън, незнам какво искам да съм, съм или не съм, но не ми се вписва някак си, затова се пуля.
 Цял живот все ходя в сянката на Лъва, заради Сатурн, нема как да бъде другояче и нямам тази потребност да се чувствам Лъв, но аз имам друга представа за него, която повечето от родените под този слънчев знак никак не покриват обикновено, не визирам теб естествено. Никой, който ме познава от близките ми хора не ме чувства Лъв, пък може и да се окажа такъв, що не.  ;D Но виж огън, да, на моменти.
Съни близките ти хора те познават по-добре от нас но другия вариант при теб е синтетичен Стрелец което някак си не го свързвам с теб но аз те познавам единствено от постовете ти и въпреки че Сатурн те потиска намирам нещо лъвско и слънчево в теб!
Аз пък съм синтетичен Водолей и се харесвам като такъв!
Докато дишаш...надявай се!

*

Vision

• 3523
« Отговор #24 -: Юли 13, 2010, 09:26:55 pm »

смятам да се доверя на усещането си, с вярата, че след време то ще се потвърди и с информация.. ;)

Че аз не се фукам. Просто изказвам факти които хората са ми ги написали черно на бяло малко шегичка така. ;D
A лъва може да жевее под водата, но трябва и Слънцето да го огрява задължително, иначе това не е Лъв, а нещо друго.

слънцето е вътре в лъва, няма как да не го огрява.. ;)

« Отговор #25 -: Юли 13, 2010, 10:01:49 pm »
A аз какво съм - Лъв ли?

*

Vision

• 3523
« Отговор #26 -: Юли 13, 2010, 10:10:07 pm »
Лъв си.

айде кажи сега как стигна до този извод, недей да се правиш на маг сибила.. ;D

« Отговор #27 -: Юли 13, 2010, 10:15:43 pm »
Ха-ха-ха,
 аз сега се уча и затова малко ми е трудно...но ще упорствам, а и вие много ми помагате!
Благодаря, че пишете , макар понякога и на неразбираем език  ;)
« Последна редакция: Юли 13, 2010, 10:23:10 pm от lazarova »

*

Vision

• 3523
« Отговор #28 -: Юли 13, 2010, 10:26:38 pm »
A аз какво съм - Лъв ли?

кардинални- Овен, Рак, Везни, Козирог - 3 бр.
фиксирани- Телец, Лъв, Скорпион, Водолей - 4 бр.
подвижни знаци- Близнаци, Дева, Стрелец, Риби. - 3 бр.

значи търсим фиксиран знак ;)

вода- 3 бр.
огън- 4 бр.
земя- 1 бр.
въздух- 2 бр.

най- много имаш в огън, като ги комбинираме двете с по най- много,
значи търсим фиксиран огън, т.е. лъв ;)

е така се прави, а не- ми да, лъв..Крис  :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #29 -: Юли 13, 2010, 10:35:19 pm »
Не съм аз този, който е с Меркурий в дева .. Езвинете  :wink2:

нали трябва да си разбираем, ако не логичен, особено когато обясняваш нещо на човек, който задава въпрос в астро форум.. ;) но да не започваме този дълъъг разговор, че като се ядосаш, трябва да е наблизо жълтолилава да те поеме в нежните си прегръдки /дано да не ми се разсърди, че вмъквам името и/.. ;D ;D ;D

ако си мислиш, че се заяждам, не е така..за теб е полезно да полагаш усилия да се изразяваш по- разбираемо, въобще не е ставал спор дали си прав, то се видя, че си прав, ок!! :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #30 -: Юли 13, 2010, 10:50:58 pm »
Еми не ми се обяснява..
Когато съм излушал повечко пъти на Kaya любимата песничка за кафе  ;D ;D, тогава може би е възможно да ми дойде powera - да.

Зададен е въпрос, все пак аз съм благоволил да си дам мнението, ако бъда попитан за обосновка, при положение, че я има в самата тема - не ме бърка да си я дам (нищо, че подробно са описани 2-та варианта)
И има дори статия //..

Но нали сте каки така де научете ме, нахранете ме  ;D
пък на жълтолилава вече и е изгаснал фитила  :85:

погледнах да нямаме опозиция на наталните меркове, пу пу, не е това, на повече от 10 градуса са.. :blink:
зачекнах те, защото не ти личи кога имаш гениално прозрение и кога импровизираш, а за другото не си прав- щом пита, значи нещо не и е ясно, ако ще двайсет статии да има постнати.. ;)

« Отговор #31 -: Юли 13, 2010, 10:58:22 pm »
Ей, Vision, супер си!
Сега и аз разбрах!
Благодаря!

« Отговор #32 -: Юли 13, 2010, 11:02:32 pm »
хихи!
И ти да си жив и здрав!
и на теб, благодаря, Крис !

*

Vision

• 3523
« Отговор #33 -: Юли 13, 2010, 11:02:35 pm »
Ей, Vision, супер си!
Сега и аз разбрах!
Благодаря!

а така, натрии нослето на чавето, да види какво значи синтетичен лъв в действие и да направи разликата с моите синтетични риби.. :08:

*

holanda

« Отговор #34 -: Юли 13, 2010, 11:14:20 pm »

няма ли накоя друга опция,това със синтетичността ме кара цял ден да се чувствам некомфортно.Не съм Козирог  :91:-имам само 3 планети там-Нептун,Уран,Сатyрн.

« Отговор #35 -: Юли 13, 2010, 11:15:25 pm »
Жълтолилава, и то какви планети....

*

Vision

• 3523
« Отговор #36 -: Юли 13, 2010, 11:17:17 pm »
"помисли и ще видиш, че съм права"   :72:
Не, мерси трудно мисля когато говоря с радиото..  ;D

Досещам се колко ли е гадно да си с ЮЛВ лъв и Слънцето и то да е там..
Само за натриване на носове и вечната победа се мисли.
Психо катастрофа е, ако се загуби лидерската позиция.
Винаги всичко знаем за всички.
Загубата не фигурира в сметките.. лъвска му работа  ;D

за юлв би трябвало да знаеш как е, нали и твоето е там.. :P но забележи- моето слънце е И върху твоето юлв ;)
и си имаш квадрат луна/възли като мен,
споко, обясних си го- може да нямаме точна опозиция на мерковете, но все пак са ни в противоположни знаци..
заради това ни е трудно да разберем веднага какво се опитва да каже другия, а трябва малко да се понапънем.. ;)
ти остави, ами и луните ни са в противоположни знаци и ни квадратират възлите от двете страни.. :unsure:
чудя се какъв ли си ми бил в предишен живот.. ;D

« Отговор #37 -: Юли 13, 2010, 11:18:36 pm »
Незнам до колко съм права, но цял живот все някой Лъв около мен, а последния...така си изпатих...не е истина!
А и в последните години аз самата се чувствам Лъв...его и други присъщи!

*

holanda

« Отговор #38 -: Юли 13, 2010, 11:18:59 pm »
Досещам се колко ли е гадно да си с ЮЛВ лъв и Слънцето и то да е там..
Само за натриване на носове и вечната победа се мисли.

какво ако Луната е при ЮЛВ.

и стига си ревал,че ми е изгаснал фитила  :mellow:.То не може само за любов да се говори /опитвам се да вляза в Козирожкото амплоа/

*

Vision

• 3523
« Отговор #39 -: Юли 13, 2010, 11:19:57 pm »

няма ли накоя друга опция,това със синтетичността ме кара цял ден да се чувствам некомфортно.Не съм Козирог  :91:-имам само 3 планети там-Нептун,Уран,Сатyрн.

въобще не го мисли, методи за изчисление много и не винаги водят до един и същ резултат..според мен си по- скоро водолей по излъчване, но не ти знам картата и планетите, сега ще видя дала ли си я някъде в темата ;)