Беше страшно! Тежко и много жестоко! лицето ставаше на петна лилаво и устните посиняваха...душата се бореше , тялото също ,енергетиката беше далеч ,много далеч от тялото....
Страхувах се ,болеше ме , тя се унасяше ,часът беше около 19.
бълнуваше и чух ,че първо каза МАРС! Помислих ,че съм полудяла...,но най-малката ми дъщеря каза:-Мамо ,тя спомена Марс..
след малко и Синухе ми каза същото ...и той бше чул ,че тя говори за ЮПИТЕР/нейният господар/. странно ,аз също го бял чула.
Това вече ме притисни! защото я събудих и разтърсих...,а тя ми каза ,че нищо не е сънувала и не е спала ,просто си е почивала...тогава се изплаших и ВИ помолих!
А малко по-късно настана АД!
Почти никакво дишане ,учестено ,повърхностно ,посиняла...категорична забрана от нейна страна да викам доктор!
Тогава помолихме да дойде АРХАНГЕЛ РАФАЕЛ! Поставихме условия ,за да разберем дали е дошъл .С/у мен през прозореца видях 4 човека. казах категорично:
ако архангела е тук до минута да преброя 5 човека. нямаше и минута и 5-я се появи. мястото е безлюдно!
Синухе нарече карта и при ваденето на колодата ТАРО излезе наречената карта.
в този миг дясната ми ръка от лакетя до пръстите започна да гори ,гореше много силно.
поставих ръката си на 10см. от гръдния кош и така постепенно тръгнах нагоре към главата и стана много страшно!
15минути драйфане ,просто няма таково....поръсих хотелската стая във всички ъгли с морска сол и започнах почистване с яйца...тя нямаше сили и почти неможеше да говори. Горкия Синухе обираше след мен със свещ ....няма хапчета ,няма лекарства ,само една инхалация с лайка. за вентулина трябваше да забравиме ,защото беше предозиран.не можехме и да си помислиме за болница...,не аз ,а тя!
тогава казах на вселената: не си по-силна от мен ,защото аз съм част от теб , а ти част от мен! ще дишаш!нямаш избор е""ла съм ти м"мата....чудото стана ,изведнъж!просто изведнъж....
сега Вики спи , малкото кристалче и даде сили и се изчисти , другата и сестра също....
ние със Синухе пием биричка , а ,аз ...аз съм скапана и щастлива ,защото я върнах , защото отново изпълних изпитанието на вселената ,защото успях да се преборя с поредното предизвикателство!
ТЯ ДИША И СПИ! АЗ СЪМ ЩАСТЛИВА!
ЗАЩО ВИ ГО КАЗВАМ?! защото вие отворихте пътя , защото ВАШТЕ енергий помогнаха...
Пиша тук , а не в Мистика ,защото мойта сила е астрологията....
коя е планетата ,коя е планетната конфигурация ,кой е цикъла който дава индикаций за свръхчовешка сила....
знам ,че звучи като в приказките ,но е факт и имам жив свидетел-СИНУХЕ!
а на ВАС ви казвам ЧОВЕШКО БЛАГОДАРЯ ,ЗА ПЪТЯ ,КОЙТО МИ ОТВОРИХТЕ С ПОЛОЖИТЕЛНАТА ЕНЕРГИЯ....
ЗАЕДНО МОЖЕМ МНОГО! :kissd: :wink2: :88: