Здравей Гост

ЗА СИЛАТА У НАС

• 43 Отговора
  • 9762 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ЗА СИЛАТА У НАС
« -: Юли 14, 2010, 01:08:45 am »
Беше страшно! Тежко и много жестоко! лицето ставаше на петна лилаво и устните посиняваха...душата се бореше , тялото също ,енергетиката беше далеч ,много далеч от тялото....
Страхувах се ,болеше ме , тя се унасяше ,часът беше около 19.
бълнуваше и чух ,че първо каза МАРС! Помислих ,че съм полудяла...,но най-малката ми дъщеря каза:-Мамо ,тя спомена Марс..
след малко и Синухе ми каза същото ...и той бше чул ,че тя говори за ЮПИТЕР/нейният господар/. странно ,аз също го бял чула.
Това вече ме притисни! защото я събудих и разтърсих...,а тя ми каза ,че нищо не е сънувала и не е спала ,просто си е почивала...тогава се изплаших и ВИ помолих!
А малко по-късно настана АД!
Почти никакво дишане ,учестено ,повърхностно ,посиняла...категорична забрана от нейна страна да викам доктор!
Тогава помолихме да дойде АРХАНГЕЛ РАФАЕЛ! Поставихме условия ,за да разберем дали е дошъл .С/у мен през прозореца видях 4 човека. казах категорично:
ако архангела е тук до минута да преброя 5 човека. нямаше и минута и 5-я се появи. мястото е безлюдно!
Синухе нарече карта и при ваденето на колодата ТАРО излезе наречената карта.

в този миг дясната ми ръка от лакетя до пръстите започна да гори ,гореше много силно.
поставих ръката си на 10см. от гръдния кош и така постепенно тръгнах нагоре към главата и стана много страшно!
15минути драйфане ,просто няма таково....поръсих хотелската стая във всички ъгли с морска сол и започнах почистване с яйца...тя нямаше сили и почти неможеше да говори. Горкия Синухе обираше след мен със свещ ....няма хапчета ,няма лекарства ,само една инхалация с лайка. за вентулина трябваше да забравиме ,защото беше предозиран.не можехме и да си помислиме за болница...,не аз ,а тя!
тогава казах на вселената: не си по-силна от мен ,защото аз съм част от теб , а ти част от мен! ще дишаш!нямаш избор е""ла съм ти м"мата....
чудото стана ,изведнъж!просто изведнъж....
сега Вики спи , малкото кристалче и даде сили и се изчисти , другата и сестра също....
ние със Синухе пием биричка , а ,аз ...аз съм скапана и щастлива ,защото я върнах , защото отново изпълних изпитанието на вселената ,защото успях да се преборя с поредното предизвикателство!
ТЯ ДИША И СПИ! АЗ СЪМ ЩАСТЛИВА!
ЗАЩО ВИ ГО КАЗВАМ?! защото вие отворихте пътя , защото ВАШТЕ енергий помогнаха...

Пиша тук , а не в Мистика ,защото мойта сила е астрологията....
коя е планетата ,коя е планетната конфигурация ,кой е цикъла който дава индикаций за свръхчовешка сила....
знам ,че звучи като в приказките ,но е факт и имам жив свидетел-СИНУХЕ!
а на ВАС ви казвам ЧОВЕШКО БЛАГОДАРЯ ,ЗА ПЪТЯ ,КОЙТО МИ ОТВОРИХТЕ С ПОЛОЖИТЕЛНАТА ЕНЕРГИЯ....
ЗАЕДНО МОЖЕМ МНОГО! :kissd: :wink2: :88:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re:ЗА СИЛАТА У НАС
« Отговор #1 -: Юли 14, 2010, 01:28:11 am »
Радвам се, че е подействало, Марайче.  :blink:
А за колко време премина кризата, след като ни помоли за съдействие във форума?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Юли 14, 2010, 01:36:53 am »
Не разбрах само откъде се е взела тази негативна енергия там?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Юли 14, 2010, 01:40:04 am »
ТОЧНО В 23:50 ПРИКЛЮЧИ ВСИЧКО С ЧИСТЕНЕТО НА ЯЙЦА , А ТЯ ВЕЧЕ СПЕШЕ!
АЗ ЗАПОЧНАХ ДА ЧИСТЯ НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЯ СЛЕД ВАШЕТО ОТВАРЯНЕ НА ПЪТЯ....
ЛИЛИ ,БЕШЕ АД! БЕШЕ СТРАШНО!
ВИЕ МИ ПОМОГНАХТЕ ,ЗАЩОТО ЕНЕРГИЯТА БЕШЕ КОНЦЕНТРИРАНА. АД БЕШЕ ОКОЛО 21:30-22:00
ВСИЧКО ИЗЧЕЗНА ИЗВЕДНЪЖ В 22:30МИН.
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ
:03: :03: :kissd: :kissd: :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Юли 14, 2010, 01:41:14 am »
Яйцето беше омотано отвсякъде....аз имам в момента големи проблеми! вероятно тя е генерирала част от енергията. удари я астмата....,а нейния баща почина от това!

*

tool

« Отговор #5 -: Юли 14, 2010, 07:00:29 am »
Голяма молба към всички вас: дъщеря ми Виктория е много зле (астма),ако може всеки да и прати енергия за изцеление и подобрение, заедно в 20:45 !

:25: :kissd:

тии .. по това време слушах само тибетски лечебни мантри .. и ми беше странно защо ..  :-\   

Излъчвах космическа любов във всички посоки ..   Надявам се да съм помагала и аз, на малкото ангелче ..

:88:

*

Vision

• 3523
« Отговор #6 -: Юли 14, 2010, 07:03:23 am »
Яйцето беше омотано отвсякъде....аз имам в момента големи проблеми! вероятно тя е генерирала част от енергията. удари я астмата....,а нейния баща почина от това!

не знам какво да кажа..хубаво е, че се размина сега, но няма ли как да се  промени коренно състоянието..не съм запозната с астмата..алергия ли е, автоимунно ли е....има ли възможност за някакви психологически причини..иначе направо...е някакъв ужас.. :(

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #7 -: Юли 14, 2010, 08:15:19 am »
:o алергия !?

астмата е вид алергия  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #8 -: Юли 14, 2010, 08:25:25 am »

Като хванах колодата я обърнах с намерение да я търся ,тя беше първата карта ,която ме гледаше! :blink:При което разбрах ,че АНГЕЛА вече ни е чул.
Това ,което описа Марая е точно така!Просто видях как ВЯРАТА прави ЧУДЕСА! :blink:

Вярата разчупва всякакви граници и наистина върши чудеса! Радвам се, че всичко е отминало. Молихме се заедно с Марая!  :58: :25:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #9 -: Юли 14, 2010, 09:15:18 am »
Малко след това аз се почувствах зле, отпадна ми, взех да треперя, като изтощена бях. Помислих си, че явно наистина момиченцето не е добре и го отдадох и на моя спад на енергия в момента, но се радвам, че сега всичко е наред. Нека се справи с проблема!

Незнам за астмата какво би помогнало генерално, но като малки двамата с моя брат също страдахме от нея. Излекувахме се като по чудо, в един момент тя просто изчезна. Освен да видя на каква възраст е станало това и на кои планети се дължи излекуването. Разбира се до тогава родителите ни изпробваха върху нас какви ли не билкови и методи от народната медицина, които съм сигурна, че са си свършили своята работа, сменяхме морския климат с планински, закалявахме се...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #10 -: Юли 14, 2010, 09:27:55 am »
Ох, Марайче, през какво си минала....чета това и настръхвам цялата....
Радвам се, че всичко е свършило добре. Нека вселената да ви закриля.
Ти си отваряй очите на 4, защото лошото удря най-слабия от звеното.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Vision

• 3523
« Отговор #11 -: Юли 14, 2010, 09:33:34 am »
Малко след това аз се почувствах зле, отпадна ми, взех да треперя, като изтощена бях. Помислих си, че явно наистина момиченцето не е добре и го отдадох и на моя спад на енергия в момента, но се радвам, че сега всичко е наред. Нека се справи с проблема!

Незнам за астмата какво би помогнало генерално, но като малки двамата с моя брат също страдахме от нея. Излекувахме се като по чудо, в един момент тя просто изчезна. Освен да видя на каква възраст е станало това и на кои планети се дължи излекуването. Разбира се до тогава родителите ни изпробваха върху нас какви ли не билкови и методи от народната медицина, които съм сигурна, че са си свършили своята работа, сменяхме морския климат с планински, закалявахме се...
и аз съм чувала, че е добре да се живее на място с борови гори...

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #12 -: Юли 14, 2010, 09:37:09 am »
синът ми имаше астма като малък. и той така - направо посиняваше от кашлица и задушаване. беше стигнал до инхалатор. после лекарите откриха причината - значи като се разболее и трябва да пие антибиотици, самите антибиотици активират гъбичките в стомаха му /всеки човек ги има/, обаче моето диване се оказа, че е алергично към собствените си гъбички и като пие антибиотици и ставаше мазало. косите ми се изправяха с него - директно на кортикостреоидни /май така се казваха/ препарати и на кислородни маски минаваше... беше кошмарно...

после се оправи от самосебе си, но като се разболееше аз го лекувах по бабешки - чайове, парацетамол или аспирин, мед и туй то... да чукам на дърво вече поне 10-12 години не е боледувал от това...

според мен трябва да намерите причината за астмата - това е алергия към нещо...

за съжаление не можах да се включа в енергийната ви намеса. в момента, в който опитах направо се тропясах. вчера като се върнахме ми стана изведнъж зле. не бях яла нищо освен рано сутринта, но голям драйф падна и после едни рядки щастия... малииии... в момента в жегата съм с температура 37* - просто кеф до дупка  :-X :-X :-X  

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Юли 14, 2010, 09:43:11 am »
Тия тестове за алергии обикновено нищо не показват. Все те изкарват, че си от домашен прах или...общи неща, които би трябвало за всички да важат. Колко пъти са ни изследвали и какво като предполагаха, че е от тях, нищо. Само антибиотици, антибиотици, дето викаш и накрая става още по-зле. А какви проблеми след години си откриваш, благодарение на тях, антибиотиците са ужас, ако се прекалява.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #14 -: Юли 14, 2010, 10:14:29 am »
Права си, Съни. И сестра ми, разбира се, беше алергична към "домашен прах".  В продължение на няколко години си правеше инжекции по схема - всеки ден, през ден, три пъти седмично и т.н. Разбира се, лятото задължително на море, в Сандански, в Трявна и на разни такива места. Като поотрасна започна активно да спортува - тичане и плуване. Това развива капацитета на белите дробове, тренира ги и някак от само себе си спазмите и гърчовете престанаха. И сега като влезе в силно задимено или прашно място веднага я затормозява хрема, но астматични пристъпи не е имала от десетки години. Твърди се, че и без лечение децата просто го израстват, когато дробовете им узреят или привикнат към специфичния алерген. Но пък е вярно и това, че астмата дреме във всеки от нас и може да я отключи всеки на всяка възраст, към най-неподозирани неща, които дотогава не са го дразнили. Живеем в много мръсен свят.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Юли 14, 2010, 10:22:49 am »
истината е една! наред със спина ,се нарежда и бронхиалната астма ,като бич на века!
миналата година дъщеря ми прави кални бани на Поморие около един месец. една година нямаше никакъв проблем , сега обаче еркандишъни и честата смяна на температурата ,както и мойте проблеми просто я свалиха...
оффф,важно е ,че всичко отмина!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #16 -: Юли 14, 2010, 11:19:42 am »
и аз има алергична астма...
като малка и мен са щели да ме оттърват....много зле съм била...сега съм по-добре....
пия противоалергични(ксизал, от както го пия ми е по-добре), а когато получа задух - хапчета или вентолин въпреки, че скоро не съм си купувала ....
и сега като голяма ако не внимавам получавам пристъпи(не мога да се пръскам с парфюми и дезодоранти, не мога да ям лук и чесън, горещината също ми пречи)....пия хапчета всяка вечер ако не пия всяка вечер ще съм с пристъп...нужен е самоконтрол, за да се справиш с такова нещо....има и различни упражнения, които помагат при пристъп....
даже вчера ходих на алерголог....да видим какво ще стане ...трябва да спра противоалергичното, за да отида да ми направят тестове....а пък ме е страх...
Марая, колко ти е голяма щерката...?
вие сигурн си имате лечение, но също като получа пристъп отивам и пускам студената вода силно да тече в кофа или някъде и се навеждам....студената вода има повече кислород...разни ей такива дребни са ми от помощ, но при малките деца пристъпите протичат е по-лошо....за съжаление...
 :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Юли 14, 2010, 12:12:21 pm »
Марая, колко ти е голяма щерката...?
вие сигурн си имате лечение, но също като получа пристъп отивам и пускам студената вода силно да тече в кофа или някъде и се навеждам....студената вода има повече кислород...разни ей такива дребни са ми от помощ, но при малките деца пристъпите протичат е по-лошо....за съжаление...
 :(

на 19 г. е.
и на нея жегите не и понасят...търси студено и студен вода....
абе отврат е астмата....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #18 -: Юли 14, 2010, 12:59:35 pm »
милата явно при нея протича доста по-тежко на тези години щом чак посинява....
аз съм получвала пристъп от няколко парченца лук в салата... :-X
по едно време пиех един чай бронхолин(с анасон, препоръчват и мурслаки чай), имах една книжка с упражнения за отваряне на гръдния кош при пристъп, защото в същност при пристъп въглеродния диоксид, който трябва да бъде издишан се задържа в дробовете в един жилав гаден секрет  :-X.....голяма борба е това нещо докато излезе от там :-X
...ти си запозната предполагам...
желая ви успех с преборването.... :88:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #19 -: Юли 14, 2010, 01:55:21 pm »

за съжаление не можах да се включа в енергийната ви намеса. в момента, в който опитах направо се тропясах. вчера като се върнахме ми стана изведнъж зле. не бях яла нищо освен рано сутринта, но голям драйф падна и после едни рядки щастия... малииии... в момента в жегата съм с температура 37* - просто кеф до дупка  :-X :-X :-X  

Ако трябва казвай някакъв час да ти пращаме енергия за оздравяване,макар че вече пуснах мисъл-форма  ;)

благодаря ти за което  :blink:

то тва не го бях правила от бебешките си години - да вдигам температура посред горещините...  досега спах и сега се чувствам съвсем като кълцан дроб...

ама при мене явно проблема е там, че не исках да се връщам толкова рано и сега не мога да го преглътна и затова тези признаци със стомаха и температурата... май доста ми е писнало от всичко...  :-X :-X :-X