Здравей Гост

ЗА СИЛАТА У НАС

• 43 Отговора
  • 9763 Прегледи
Re:ЗА СИЛАТА У НАС
« Отговор #20 -: Юли 14, 2010, 01:55:32 pm »
  Марая, не знам какво да кажа...Това отприщва спомени у мен, майка ми беше астматичка и дълги години докато е развивала рака в себе си, ние се заблуждавахме, че общата слабост е заради пристъпите й. А със сина си имах този проблем 7 години, от както прекарахме 3 месеца в болница като бебе - от тогава докато тръгне 1 клас.  Беше развил алергия към промяната на  времето, с майка ми двамата бяха като барометри. В дългите и безсънни нощи стигнах до извода, че това зависи от мен, по някакъв странен начин, малките деца поемат негативите от родителите си...
  Ако ти кажа какво помогна, няма да повярваш....Майка ми си правеше лекарство по тибетска рецепта, за да го пие на всеки 5 години по схема - чеснова тинктура. Сина ми беше много зле и в отчаянието си, от това лекарство, което се пие на капки, налях една капачка от шише и го хакнах в гърлото му. Обикновено като го хване спазъма /всъщност беше обструктивен бронхит/ - траеше 1 седмица, а първите дни, все едно че умираше, дишането му се чуваше от няколко метра.....Та след като му хакнах капачката с чесъна в гърлото /бях жестока в случая, но трябваше/ за 24 часа спазъма изчезна и повърна всичко, дето му е задръствало дробчетата - обилно количество бели налепи....Ииии така.
   И сега когато усетя, че ме хваща грип и аз си хаквам една капачка....и на сутринта ни гърло, ни нищо ме боли....

*

tool

« Отговор #21 -: Юли 14, 2010, 02:25:43 pm »

Алергия -овеществена агресивност

Алергичният трябва да си постави следните въп¬роси:
1.   Защо не търпя своята агресивност в съзнанието, а я карам да действа в тялото?
2.   От кои сфери на живота толкова много се стра¬хувам, че ги избягвам?
3.   Към кои теми насочват (навеждат) моите алергени?
Сексуалност, нагон, агресия, размножаване, мръ¬сотия в смисъл на тъмните сфери на живота.
4.   Как използвам своята алергия, за да манипулирам с нея заобикалящата ме среда?
5.   Как стои въпросът с моята любов: със способ¬ността ми да допускам до себе си?

А причина за моите алергии се оказа непоносимост към определени хора, с които ми се налагаше да се виждам всеки ден. Когато съзнателно се изолирах от тях, всички симптоми изчезнаха като по чудо ..

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #22 -: Юли 14, 2010, 02:35:54 pm »
аз май дори и на тази възраст не мога да осъзная към кой или кое точно съм алергична, и за астмата по същия начин...
нямам намерение да пия по-силни лекарства...не искам да задълбавам....по-скоро си мисля, че трябва да се оправя....да оздравея.....
това със заболяванията хроничните си е и карма....този модел трябва да го изхвърля, ама първо трябва да разбера го разбера.... :-\

*

tool

« Отговор #23 -: Юли 14, 2010, 02:49:25 pm »
"Чудо"  :72:

чудо ми .. аз все още вярвам в чудеса ..  :P

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #24 -: Юли 14, 2010, 04:53:21 pm »

Въпроси, които астматикът трябва да си постави:

1.  В кои сфери искам да вземам, без да давам?
2.  Мога ли съзнателно да призная своята агресивност и какви възможности имам да я проявя?
3.  Как се справям с конфликта „доминиране/незначи¬телност"?
4.  Кои сфери от живота подценявам и отблъсквам? Мога ли да почувствам нещо от страха, който се е окопал зад моята ценностна система?
[/color]
Кои сфери от живота се опитвам да отбягвам, кои смятам за мръсни, низки, неблагородни? Не забравяйте! Винаги, когато се почувствате натясно - това е страх! Единственото средст¬во срещу страха е разширяването. Разширение ще постигнете, като допуснете до себе си онова, ко¬ето сте отбягвали.

един от най-основните ми конфликти Как се справям с конфликта „доминиране/незначи¬телност"?...винаги има верижна реакция с Мога ли съзнателно да призная своята агресивност и какви възможности имам да я проявя? ама нямам идея как да се справя с това...малко е неконтролируемо....не мога да намеря корена на проблема .... :unsure: :unsure: :unsure: :-\ :lol:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #25 -: Юли 14, 2010, 06:06:43 pm »
оооооо, Марая, искрено се радвам, че всичко е наред вече!!!
 :kissd: :kissd: :kissd:

« Отговор #26 -: Юли 14, 2010, 08:57:38 pm »
Марая,
Дай боже да не ти се налага да изживяваш това повече :(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #27 -: Юли 14, 2010, 09:35:22 pm »
Радвам се, че Вики вече е добре...дано не и се налага да минава през други такива изпитания. Трябва да се потърси причината за това заболяване. Понякога психична травма или понижено моментно самочувствие може да предизвика пристъп. :88:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #28 -: Юли 15, 2010, 11:14:50 am »
Тигровото око пише, че е чудесно при астма. Ето по-подробно в този линк, пуснат от Вещичка.

http://www.amuleti-bg.hit.bg/Data/p_data_crystal.htm#E_016  

Наскоро си взех един комплект обици и гривна да ме пази от разни негативи, чела съм, че е подходящо, но незнаех, че е добре и за дробовете. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #29 -: Юли 15, 2010, 11:27:41 am »
Тигровото око пише, че е чудесно при астма. Ето по-подробно в този линк, пуснат от Вещичка.

http://www.amuleti-bg.hit.bg/Data/p_data_crystal.htm#E_016  

Наскоро си взех един комплект обици и гривна да ме пази от разни негативи, чела съм, че е подходящо, но незнаех, че е добре и за дробовете. 

мерси много! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Юли 15, 2010, 11:28:20 am »
Радвам се, че Вики вече е добре...дано не и се налага да минава през други такива изпитания. Трябва да се потърси причината за това заболяване. Понякога психична травма или понижено моментно самочувствие може да предизвика пристъп. :88:

наследствено е! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #31 -: Юли 15, 2010, 12:19:31 pm »
Марая какво като е наследствено хич не се отчайвай и за това има лек.Братовчед ми който имаше астма от съвсем малък е умирал в ръцете ни и е така както го описваш .Лекарите го бяха отписали но слава богу с връзки по онова време когато беше жив Петър Димков го прие за преглед и той е казал на леля ми че детето е на границата-толкова тежко е било положението.Изписал му е билки и режим за 6 месечно лечение. Вярно програмата за лечение не е лека за изпълнение но какво са 6 мес.при положение че ако се изпълни вс.точно излекуването е на100 процента.Намери томовете на П.Димков там подробно е описано лечението на бр.астма стъпка по стъпка.След 6-те месеца лечение ако вс.се спазва и помен няма да има от астмата.Желая ти успех и пълно излекуване на дъщеря ти така както при нас се получи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Юли 15, 2010, 12:26:09 pm »
Марая какво като е наследствено хич не се отчайвай и за това има лек.Братовчед ми който имаше астма от съвсем малък е умирал в ръцете ни и е така както го описваш .Лекарите го бяха отписали но слава богу с връзки по онова време когато беше жив Петър Димков го прие за преглед и той е казал на леля ми че детето е на границата-толкова тежко е било положението.Изписал му е билки и режим за 6 месечно лечение. Вярно програмата за лечение не е лека за изпълнение но какво са 6 мес.при положение че ако се изпълни вс.точно излекуването е на100 процента.Намери томовете на П.Димков там подробно е описано лечението на бр.астма стъпка по стъпка.След 6-те месеца лечение ако вс.се спазва и помен няма да има от астмата.Желая ти успех и пълно излекуване на дъщеря ти така както при нас се получи.

колко голяма всъщност може да бъде пожеланието и колко сила има в заряда на положителната мисъл!
благодаря Деа! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Юли 15, 2010, 03:57:27 pm »
разглеждам карти на хора ,с които съм имала реален контакт.
силно впечатление ми прави това , че всички мутабелни знаци по-лесно и бързо преминават през невротични или психосоматични кризи ,както и стресови ситуаций....
най-трудно е положението при фиксираните...там сякаш изхода е блокиран.
интересното е ,че и при въздуха има предпоставки за песимизъм....визирам най-младия знак от въздушната стихия-близнаци! сякаш тук не е лесно да се отрие оптимизма ,макар ,че меркурий като естествен управител ,както е известно на всички ни придобива природата на знака до който се докосва.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #34 -: Юли 16, 2010, 08:12:46 am »
Синия топаз при нея засилва Слънце, който е много красив камък..

Син топаз засилва Слънце? Сигурен ли си?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Юли 16, 2010, 11:16:33 am »
чела съм ,че жълтия топаз е подходящ за стрелеца! :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #36 -: Юли 16, 2010, 11:58:54 am »
чела съм ,че жълтия топаз е подходящ за стрелеца! :blink:

Жълт топаз - да. Като по-евтин заместител на жълтия сапфир за Юпитер. Може и рубин (гранат), или дори червен корал - камъните на Слънце и Марс, но не и син топаз, който е камък на Сатурн (заместител на синия сапфир). Нали се казва, че камъните са като лекарство - по-добре никакво, отколкото неподходящо.
Сред индийските практици има няколко школи за прилагане на лечение с камъни според Лал Китаб.
1. Подсилваме най-силната планета в картата.
2. Подсилваме най-слабата планета в картата.
3. Подсилваме управителите на важните домове в картата - в джотиш 1, 5, 9. В много редки случаи се приема за небходимо подсилването на управителите на 1, 4, 7, 10.
4. Подсилва се управителят на планетния период - на съответната текуща даша.

Първите два метода са донякъде рискови, ако се прилагат от неспециалисти, тъй като винаги трябва внимателно да се преценява коя планета какво управлява и на какво влияе и т.н.
Четвъртият метод също донякъде е рисков при недостатъчно познаване на материята.
Третият метод като че ли е най-благ. Тоест ако не сме съвсем сигурни в уменията си какво точно да подсилваме и кое ще отслабим, най-добре е да се придържаме към Асцендента и камъните, които подсилват управителя на асц. (или на господаря на пети или на девети).

PS. Става въпрос за сидерален асцендент, не по западна система.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #37 -: Юли 16, 2010, 12:02:17 pm »

СИН ТОПАЗ ЗАСИЛВА СЛЪНЦЕ СПЕЦИАЛНО ПРИ НЕЯ
тя е на 19-20  градуса в Стрелец по "Sabian Symbols"

Ако Слънцето й е на 19-20 градуса в Стрелец, ще да е със Слънце в сидерален Скорпион, Марсов знак, знак на приятел, и отново търсим жълти или червени камъни за нея (за нейното Слънце, ако сме решили него да подсилваме), в никакъв случай сини.

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Юли 16, 2010, 12:05:03 pm »

СИН ТОПАЗ ЗАСИЛВА СЛЪНЦЕ СПЕЦИАЛНО ПРИ НЕЯ
тя е на 19-20  градуса в Стрелец по "Sabian Symbols"

Ако Слънцето й е на 19-20 градуса в Стрелец, ще да е със Слънце в сидерален Скорпион, Марсов знак, знак на приятел, и отново търсим жълти или червени камъни за нея (за нейното Слънце, ако сме решили него да подсилваме), в никакъв случай сини.

точно на 19:31 стрелец! :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #39 -: Юли 16, 2010, 12:12:21 pm »
Ясно е, че еди си какъв по класически сигнафикатори разпределнието на камъните е така, и то си е така, само че ако се зачитат малките градусчета попада и още една ЛИЧНА планта, и освен че засилва Сатрун по принцип, този 19 градус точно при нея се явява и Слънце ..

Хубаво, Крис, а за какво точно ти говориш? И кое се опитваш да подсилваш със синия камък - Сатурн, Слънце или което и да е, което попада в този "сабиански" градус?