Аз мога да сравня живота си преди...и живота си сега.
[/quote]
преди и след уран! и аз така съм се замисляла...и е точно така преди и след!
И защитавам позицията, че сексът понякога пречи на духовните взаимоотношения между двама души да се изявят. А тук някои хора защитават позициятау че някой е неудовлетворен, защото не е правел скоро секс....правят се намеци за празни спални и т..н. Липсата на сексуален живот не е непременно причина за неудовлетвореността на човека...зависи кой какво търси. Аз кавма, че съксът понякога пречи, когато се превърне в самоцел. И го казвам от позицията наопит, който ти нямаш (без да ми се обиждаш, моля). Във всяко нещо е важен е баланса, за да се чувстваме добре.
Небесна , въпроса е доста сериозен ,за да бъде дискутиран в нета и то във форума...,но ето моята гледна точка!
Секса е здраве! Раждането също!
не е нужно да не правиш секс ,за да си духовен! секса е сподляне , секса е отдаване ,секса е взаимен обмен на енергий ,когато е с любим човек и себеотдаване. тук въобще не визирам онова грубото и ценично задоволяване на нагона.
не бих казала ,че във възрастта в която жената цъфти и е най-силна и в стихията си -въздържането поради субективни или обективни причини , е пътя който и дава възможността да "израстне".
въпроса е именно в това ,че люовта и само тя е онази ,която ни дава любов и възможност да твориме ,да обичаме ,да дишаме ,да израстваме ,да бъдем позитивни ,да не съдим ,да приемаме....
любовта ,която излъчва една обичана жена ,позитивизма ,който излъчва нейното тяло ,аура , енергия ,не противоречат на вселената и на никой от нас като цяло!
дай боже повече влюбени и удовлетворени жени....