Не, не се срамувам. Точно обратното, гордея се!!!
Е, като не се срамуваш тогава какъв е проблема цивилен полицай да разполага с личните ти данни .. предполагам, че не е злоупотребил с тях, нали?! Просто човека е искал да бъде информиран коя си, що си и т.нт .. и аз ако съм ченге, бих постъпила по същия начин ..

Понякога досието на някой около теб може да ти спести много главоболия, казвам ти го от опит..

Ето, веднага се сещам за един случай .. по едно време ми се беше залепил някакъв таен обожател - пуска ми стихове в пощата, оставя ми цветя пред вратата и други подобни .. и ме кани примерно след 3 месеца на кафе и аз отивам, щото така се бях омаяла с тия стихове .. мм

просто няма как да пропусна такова събитие с моя стелиум в овен ..

а и малко да подразня гаджето ..

Е, казвам ти просто няма такъв Дон Жуан, много се омагьосах по него! На гаджето с професионалното изкривяване му съобщавам че съм излизала с еди кой си на кафе / разбирай трите имена и рожденната дата / и досието му беше тутакси проверено по телефона .. и кво мислиш се оказа - рецидивист, току що излязал от затвора .. честито!

Та за тези, които не са разбрали, пак ще обясня.
Значи, човекът Х се регистрира във форум. Пише, споделя, добронамерен е, стреми се да бъде винаги отзивчив и приятен за разговор. Изписва 300 поста, от които може да се разбере кой е този човек Х. По една или друга причина обаче, човекът Х напуска окончателно форума. Не се интересува, нито повече се логва. Изтрива си пароли и потребителско име и т.н. повече този форум не съществува за този човек. След година и повече, обаче, този акаунт на човекът Х се активира ( незнайно как) и човек У ( добронамерен или злонамерен) решава да пише от този профил. Бях поздравена, че съм се върнала в дир.бг, а аз изобщо представа нямам.
Е, ясно .. ама ти с някакви профили в интернет ли се идентифицираш?! След като даже не си спомняш паролата, значи не би следвало да те вълнува особено репутацията ти във въпросния форум. Предполагам и тези, които пишат вече там също не се интересуват от теб .. Както и да е, не те разбирам, но това не означава че аз съм по-права ..