Здравей Гост

Сигурността по форумите

• 90 Отговора
  • 29318 Прегледи
*

katrin_ls

Re:Сигурността по форумите
« Отговор #60 -: Юли 17, 2010, 02:03:33 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 10:25:51 am от aiia »

*

tool

« Отговор #61 -: Юли 17, 2010, 02:10:31 pm »

Не, не се срамувам. Точно обратното, гордея се!!!

Е, като не се срамуваш тогава какъв е проблема цивилен полицай да разполага с личните ти данни .. предполагам, че не е злоупотребил с тях, нали?! Просто човека е искал да бъде информиран коя си, що си и т.нт ..  и аз ако съм ченге, бих постъпила по същия начин ..   ;)  Понякога досието на някой около теб може да ти спести много главоболия, казвам ти го от опит..  ;)  Ето, веднага се сещам за един случай .. по едно време ми се беше залепил някакъв таен обожател - пуска ми стихове в пощата, оставя ми цветя пред вратата и други подобни .. и ме кани примерно след 3 месеца на  кафе и аз отивам, щото така се бях омаяла с тия стихове .. мм   просто няма как да пропусна такова събитие с моя стелиум в овен ..  :P  а и малко да подразня гаджето .. ;D  Е, казвам ти просто няма такъв Дон Жуан, много се омагьосах по него! На гаджето с професионалното изкривяване му съобщавам че съм излизала с еди кой си на кафе / разбирай трите имена и рожденната дата / и досието му беше тутакси проверено по телефона .. и кво мислиш се оказа - рецидивист, току що излязал от затвора .. честито! ;D ;D ;D

Цитат
Та за тези, които не са разбрали, пак ще обясня.
Значи, човекът Х се регистрира във форум. Пише, споделя, добронамерен е, стреми се да бъде винаги отзивчив и приятен за разговор. Изписва 300 поста, от които може да се разбере кой е този човек Х. По една или друга причина обаче, човекът Х напуска окончателно форума. Не се интересува, нито повече се логва. Изтрива си пароли и потребителско име и т.н. повече този форум не съществува за този човек. След година и повече, обаче, този акаунт на човекът Х се активира ( незнайно как) и човек У ( добронамерен или злонамерен) решава да пише от този профил.   Бях поздравена, че съм се върнала в дир.бг, а аз изобщо представа нямам.

Е, ясно .. ама ти с някакви профили в интернет ли се идентифицираш?! След като даже не си спомняш паролата, значи не би следвало да те вълнува особено репутацията ти във въпросния форум. Предполагам и тези, които пишат вече там също не се интересуват от теб .. Както и да е, не те разбирам, но това не означава че аз съм по-права  ..  :P

*

tool

« Отговор #62 -: Юли 17, 2010, 02:12:49 pm »
Бъдете изключително внимателни и не се доверявайте на случайни хора по форуми, сайтове за запознанства!!!

Това в реалния живот важи с още по-голяма сила! Майка ми както обича да ме съветва, и на гърба си да имам очи ..  ;)  :P

*

katrin_ls

« Отговор #63 -: Юли 17, 2010, 02:15:45 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 10:25:18 am от aiia »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #64 -: Юли 17, 2010, 02:15:51 pm »
Майка ми както обича да ме съветва, и на гърба си да имам очи ..  ;)  :P

ама кат легнеш по гръб и те не виждат нищо  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

tool

« Отговор #65 -: Юли 17, 2010, 02:26:32 pm »
;D ga3l, въпросният човек искаше да ми каже, да бъда предпазлива, да не бъда наивна и да бъда изключително мнителна.

Ми той човека хубо ти е казал. Браво! Ето един съвестен цивилен полицай ..  :P

Просто отоворих тази тема, за да светне червената лампичка на някои от вас. Това е.  :-[

е благодаря, щом е по този повод ..  но преполагам, че повечето тука са наясно с тези неща .. 

Майка ми както обича да ме съветва, и на гърба си да имам очи ..  ;)  :P

ама кат легнеш по гръб и те не виждат нищо  :57:

бе трудно лягам по гръб аз, 'жената - небе' съм  ..  ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #66 -: Юли 17, 2010, 03:35:19 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:53:28 am от kris »

*

tool

« Отговор #67 -: Юли 17, 2010, 04:21:31 pm »

пфффф ти си самата "жената-небе"  
къдее ме хвърляш у шах..  :85:

хахаха .. ми зависи къв смисъл влагаш в тва понятие, драги ..  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #68 -: Юли 17, 2010, 04:23:23 pm »
Познайте какъв се указа - цивилен полицай от ОДП. От 20 мин чат с мен, той знаеше трите ми имена, ЕГН, снимки, образование, кога съм излизала в чужбина, дори пътниците, които са пътували в самолета с мен. Знаеше къде съм ходила, каква съм, що съм, родители, прародители, адреси, имотно състояние, всичко което се сетите.

Лятото на 2004 имах връзка с полицай, пак цивилен от дирекцията. Казах му за случея и той каза, че е абсолютно възможно да се случи това. Имат достъп
НАВСЯКЪДЕ!

Злоупотреба със служебно положение. Наказанието мисля е до 5г. затвор.  :mellow:

*

tool

« Отговор #69 -: Юли 17, 2010, 04:27:18 pm »

Злоупотреба със служебно положение. Наказанието мисля е до 5г. затвор.  :mellow:

остава да дефинираме злоупотреба ..  :rolleyes:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #70 -: Юли 17, 2010, 04:38:39 pm »
остава да дефинираме злоупотреба ..  :rolleyes:

Нерегламентирано събиране на информация за лице, което не е извършило никакво пристъпление.

Цитат
Конституция на Р.България:

(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи
.

Предвидените от закона случаи са, когато има извършено пристъпление. Освено това следенето, чрез използването на СРС трябва да бъде одобрено предварително от съдия.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #71 -: Юли 17, 2010, 04:40:50 pm »
Човекът е бил добронамерен с мен и не го заслужава. Точка. Забравено е. Но добър урок ми даде. Искаше да ми каже, да не се мисля за недосегаема и да не се правя на важна.  ;)   ;D

Аз съм втрещен от реакцията ти на това грубо погазване на твоите конституционни права.

На въпросния човек, ние му плащаме заплатата, не за да се прави на интересен и да ни дава уроци, а да се бори с престъпността.  :mellow:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #72 -: Юли 17, 2010, 07:56:49 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:53:22 am от kris »

*

tool

« Отговор #73 -: Юли 17, 2010, 08:44:24 pm »
:85: Брей как бързо се досетихте..
ами нали за това хората вдигат протести за следенето в интеренет, защото сега нямат законовата власт, а ако я получат ще имат тотален контрол над нас - това е целта..

Лелее, колко съм далече от тези нещааа ..  и колко слабо ме вълнува дали ше ме следи някой или няма да ме следи ..

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #74 -: Юли 17, 2010, 08:47:51 pm »
и колко слабо ме вълнува дали ше ме следи някой или няма да ме следи ..

непукизма се отразява на цялата държава.  :mellow:

*

tool

« Отговор #75 -: Юли 17, 2010, 08:50:49 pm »

непукизма се отразява на цялата държава.  :mellow:

да се отразява .. не ме вълнува ..  :mellow:   :P

//

но вие си стачкувайте, не ми пречите ни най малко ..  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #76 -: Юли 17, 2010, 08:52:39 pm »
Липса на отговорност.  :mellow:

*

tool

« Отговор #77 -: Юли 17, 2010, 09:01:57 pm »

мда .. е и ?! проблем ли имаш с мойта липса на отговорност?!  :P 

*

Vision

• 3523
« Отговор #78 -: Юли 17, 2010, 09:04:15 pm »

мда .. е и ?! проблем ли имаш с мойта липса на отговорност?!  :P 

не ядосвай Бай Брадър де.. :P ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

tool

« Отговор #79 -: Юли 17, 2010, 09:06:39 pm »

не ядосвай Бай Брадър де.. :P ;D

ахахаха .. слушам!   ;D    :88: