Ще постна днешната транзитна карта, нарочно я направих постничка, да не ви тормози, но е пълна с Бисептили, септили, квинтили, 3септили. Небесна, благодаря, вчера си мислех, че напоследък сънувам много черни сънища. Цигани, пътувания, неразбории...И точно това си мислех, че несъзнателно чистя всякаква шлака дето съм натрупала на подсъзнателно ниво. Както и страхове, шокови състояния, които дълбоко съм заровила. Но наистина нямам сили, явно не съм стигнала до дъното, щото знам, че то е като трамплин, за да ме изстреля - все още пропадам...нямам мотивация - един вид творчески процес е блокиран, а това бавно и сигурно ме убива.
Надявам се сега във Везни, нещата да тръгнат - в положителна посока.
При мен Везни и Овен са интерсептирани знаци - в единия от вариантите на тълкуване е че имам достатъчно кармичен опит по тези знаци. За това никога тези знаци не са ме вълнували особено дълбоко...Но искрено се надявам, че във Везни - Сатурн ще ми донесе хубави неща. Защото по натал, въпреки че е в 12 дом е подвластен на Венера и е в градуса на Венера, родена съм в часа на Венера, числото на ЖП ми е Венера - а сега транзитния също ще е под управлението на Венера...