Здравей Гост

Сатурн във Везни - 21.07.2010

• 167 Отговора
  • 22242 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Сатурн във Везни - 21.07.2010
« Отговор #20 -: Юли 20, 2010, 07:28:07 pm »
Просто нещата се развиват някакси закономерно, докато просто си седя и наблюдавам, както ме посъветвахте и тук , в хорарната тема, и оттатък в тарото.

При мен защо никога не се получава така  :unsure: Да се случва нещо хубаво, а аз да съм просто наблюдател ?  :-\ 
На мен ми се е случвало веднъж и то в професионален план.Много искам да се повтори. Нещата просто текат, а не биват насилвани.Има естественост и отсъствие на истерия.

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Юли 20, 2010, 07:40:31 pm »
Днес, ден преди ингреса му във Везни, започвам втора работа. Онази, за която питах преди няколко месеца (при предишния престой на Сатурн във Везни, тъкмо, когато беше тръгнал наобратно) дали-или. Е, получава се засега  - и тази, и другата. Страхотна ситуация. Не съм въодушевена или заблудена в момента. Не съм и стресната. Просто нещата се развиват някакси закономерно,

Браво, Дияна, честито! Осите вървят свързано. Аз нали съм ви казвала, че забременях с натоварен 11-ти дом, а  се омъжих с натоварен 1-ви дом? На теб оста 4/10 ти е била натоварена и ето резултата. Сатурн ти управлява 7-ми и 8-ми дом. по 8-ми дом е втората работа....но Юпитер в 10-ти също не е за подценяване-убедила съм се от собствен опит. Толкова много работа и като различни източници на доходи от различни работодатели, при това добре планета, не съм имала.

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Юли 20, 2010, 07:53:55 pm »
Горе главата! Нищо ти няма! Сатурн в първи действа като Асцендент в Козирог - песимизмът надделява. Поне едно положително нещо ще ти остане от този транзит - хубавата фигура, надявам се! Ти ще кажеш!

« Отговор #23 -: Юли 20, 2010, 07:58:42 pm »
И при мен ще транзитира през първи дом и не само,а ще направи и съвпад с луната.Още от сега усещам влиянието му-песимизъм,никакво желание за живот,всичко ми е криво,имам чувството,че нося непоносим товар на раменете си. :(Опитвам се да мисля положително,но не става,сякаш някой ме натиска много здраво......

« Отговор #24 -: Юли 20, 2010, 08:09:09 pm »
Дияна, честита втора работа! :blink: Нека е спорна, доходна и да те свърже с нови, приятни за теб хора. УСПЕЕЕЕЕЕХХХХ!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #25 -: Юли 20, 2010, 08:22:52 pm »
Е, не съм чак манекенски тип принципно, но за фотомодел ставам  :rolleyes:  - там нали не е толкова важна височината. Иначе съм  някъде 55-57.  Не съм ниска, но не съм и 180 см примерно.

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Юли 20, 2010, 08:26:43 pm »
Е, не съм чак манекенски тип принципно, но за фотомодел ставам  :rolleyes:  - там нали не е толкова важна височината. Иначе съм си някъде 55-57.  Не съм ниска, но не съм и 180 см примерно.

А така! Гледай от хуубавата страна а нещата. Черногледството не е най-добрият избор...той Сатурн ще се махне от 1-вия ти дом и тогава ще ти олекне, ще видиш. Това е само един период, който отминава.

« Отговор #27 -: Юли 20, 2010, 08:27:01 pm »
   Миии в момента Сатурн е пак в точен съвпад с Плутона ми в 5-ти дом....Чувствам се горе-долу като Асол. Даже понякога няма и врати, на които да почукам....Пред ръба на депресия съм...

« Отговор #28 -: Юли 20, 2010, 08:45:08 pm »
Дияна, честито, успешни да са и двете работи и да имаш сила и нужната издържливост :blink:

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Юли 20, 2010, 08:51:17 pm »
Споко, Дейзи, ножът е дървен! Сатурн е на куспидата на 5-ти затова е толкова силно въздействието му. Но още утре ще мине във Везни и съвпадът с Плутон автоматично ще се разпадне. При мен този съвпад действаше под формата на уединение и оттегляне от повечето контакти. Поддържах само най-неотложните контакти. Работа с подсъзнанието - това е което трябва да извършиш при този съвпад. Следва квадратура с Меркурий - господарят на асцендента ти. Меркурий също така управлява и 5-ти дом. Може да го усещаш като пречка/бариера. Сатурн ще поставя граници пред творческата ти активност и пред изядавата на личността. Внимавай със сключването на договори, тази квадратура отминава през м. септември. Хайде, стига толкова засега.

*

Vision

• 3523
« Отговор #30 -: Юли 20, 2010, 09:56:10 pm »
  Миии в момента Сатурн е пак в точен съвпад с Плутона ми в 5-ти дом....Чувствам се горе-долу като Асол. Даже понякога няма и врати, на които да почукам....Пред ръба на депресия съм...

не искам да те плаша, ама май като тръгне да се разпада съвпада е още по- зле..защото вече нямаш и сили да устояваш..
затова ти казах снощи- давай да се отдадем на съзерцание на залеза, ти не, та не!!..да контрираме депресията някак... :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #31 -: Юли 20, 2010, 09:57:56 pm »
Сатурн управлява седми и осми дом в натала и е на асц. в Рак. Сега оформя разходящата квадратура към наталната си позиция в цикъла. Везни заемат част от четвърти и пети дом. В първата третина на Везни е Слънце/Плутон.

Днес, ден преди ингреса му във Везни, започвам втора работа. Онази, за която питах преди няколко месеца (при предишния престой на Сатурн във Везни, тъкмо, когато беше тръгнал наобратно) дали-или. Е, получава се засега  - и тази, и другата. Страхотна ситуация. Не съм въодушевена или заблудена в момента. Не съм и стресната. Просто нещата се развиват някакси закономерно, докато просто си седя и наблюдавам, както ме посъветвахте и тук , в хорарната тема, и оттатък в тарото. Ами, това до тук със Сатурн в четвърти във Везни. Или пък да иде от Уран и Юпитер в десети  ;).

честито  :blink:..дано да имаш сили за петима, за да ти е леко да се справиш с толкова работа.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Diyana

• 2705
« Отговор #32 -: Юли 20, 2010, 10:16:19 pm »
Благодаря, момичета. Ще видим къде ще му излезе края.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #33 -: Юли 21, 2010, 09:03:09 am »
   Ще постна днешната транзитна карта, нарочно я направих постничка, да не ви тормози, но е пълна с Бисептили, септили, квинтили, 3септили. Небесна, благодаря, вчера си мислех, че напоследък сънувам много черни сънища. Цигани, пътувания, неразбории...И точно това си мислех, че несъзнателно чистя всякаква шлака дето съм натрупала на подсъзнателно ниво. Както и страхове, шокови състояния, които дълбоко съм заровила. Но наистина нямам сили, явно не съм стигнала до дъното, щото знам, че то е като трамплин, за да ме изстреля - все още пропадам...нямам мотивация - един вид творчески процес е блокиран, а това бавно и сигурно ме убива.
  Надявам се сега във Везни, нещата да тръгнат - в положителна посока.
  При мен Везни и Овен са интерсептирани знаци - в единия от вариантите на тълкуване е че имам достатъчно кармичен опит по тези знаци. За това никога тези знаци не са ме вълнували особено дълбоко...Но искрено се надявам, че във Везни - Сатурн ще ми донесе хубави неща. Защото по натал, въпреки че е в 12 дом е подвластен на Венера и е в градуса на Венера, родена съм в часа на Венера, числото на ЖП ми е Венера - а сега транзитния също ще е под управлението на Венера...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #34 -: Юли 21, 2010, 10:55:30 am »
а дали ако човек има повече опит със Сатурн има предвид, ако му е силен в натала и целия му живот е по-силно белязан от Сатурн..да речем в срвнение с друг човек, в чиито живот доминиращ е Уран...дали човека със Сатурна по-леко би преминал през изпитанията на Сатурн, защото той по подразбиране има нужното усещане,разбиране и опит....? или пък този с Урана ще ги преживее по уранов начин, някой друг с меркурий...по меркуриев ..и т.н....?
дано да не е много объркано... :-\

*

tanina80

« Отговор #35 -: Юли 21, 2010, 11:27:41 am »
на мен в Дева ми се отрази доста смотано в 8-ми дом(less sex more taxes)...нямах пари, нямах време за нищо, работа, учене и плащане....и все още е в осми,...
Амиииии и при мен е така Дева в осми дом, но по-скоро го отчитам като огромно желание за sex, но рядко ми насмогват, и това ми беше проблема, дано сега вече не е така  ;D (може би ми е от наталния марс също в осми в квадрат със слънце, също и прогресивен марс в осми в съвпад със сатурн)

а дали ако човек има повече опит със Сатурн има предвид, ако му е силен в натала и целия му живот е по-силно белязан от Сатурн..да речем в срвнение с друг човек...
Аз си мисля, че съм такъв човек - със силен Сатурн, понеже съм с АСЦ - Козирог, Сатурн ми е в стелиум и по някакъв начин е навързан с всичките ми планети. Отделно прогресивния ми Марс е в съвпад с натален Сатурн ... И в тази връзка да кажа - не ми е по-лесно влиянието на Сатурн. Даже до скоро едвам го изтрайвах (когато ми беше квадратирал натален Мерк) и се бях отчаяла, че той ми е главния управител на хороскопа. Радвам се, че вече е във Везни, само тъпото е, че към края на есента- началото на зимата ще ми квадратира Асцендента  :-\ то става все едно Сатурн квадрат Сатурн.

Относно махането му от знака Дева - от половин година някъде правя полууспешни опити за отслабване, отказване на цигари ... и даже последната седмица се засилих доста - направила съм си една огромна таблица, в която описвам какво и кога ям - пресмятам си колко белтъчини, мазнини и въглехидрати поемам, а не само колко калории... и общо взето бавно, но сигурно засега свалям килограми и съм се обърнала към здравословен начин на живот донякъде, по скоро към балансирано (везни) хранене.
(от зимата до сега съм свалила 10кг  :blink:)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #36 -: Юли 21, 2010, 11:28:17 am »
Сатурн управлява седми и осми дом в натала и е на асц. в Рак. Сега оформя разходящата квадратура към наталната си позиция в цикъла. Везни заемат част от четвърти и пети дом. В първата третина на Везни е Слънце/Плутон.

Днес, ден преди ингреса му във Везни, започвам втора работа. Онази, за която питах преди няколко месеца (при предишния престой на Сатурн във Везни, тъкмо, когато беше тръгнал наобратно) дали-или. Е, получава се засега  - и тази, и другата. Страхотна ситуация. Не съм въодушевена или заблудена в момента. Не съм и стресната. Просто нещата се развиват някакси закономерно, докато просто си седя и наблюдавам, както ме посъветвахте и тук , в хорарната тема, и оттатък в тарото. Ами, това до тук със Сатурн в четвърти във Везни. Или пък да иде от Уран и Юпитер в десети  ;).

Няма случайни неща.  ;) Съуправителя на МЦ е в тригон с управителя на МЦ в 6 дом. Освен това има точен секстил между наталния и транзитния съуправител на МЦ. И това е само по транзити.  ;) Да ти е честито!  ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #37 -: Юли 21, 2010, 11:51:13 am »
 Около 10/11 август с ингреса на прогресивната ми Луна във Водолей /а тя ми управлява МЦ/ образува тригон с транзитните Венера и Сатурн, както и секстил с транзитните Юпитер и Уран в Овен. А транзитния Меркурий ми е на върха на прогресивния МЦ в Дева. Августовото Новолуние е в съвпад със соларния ми МЦ в 10 дом. Транзитният Марс във Везни е в съвпад с дирекционния Уран в 12 дом. Другият вариант е да започнат проблемите със здравето на баща ми. Той е със Уран в Овен.  :-X А може и двете. Прогресивната му Луна е в точен съвпад с наталната....и още много неща, но не ми се гледа и пише за това. Не знам за вас, но аз избягвам да следя хороскопите на близките си.  :mellow:

*

tanina80

« Отговор #38 -: Юли 21, 2010, 12:00:38 pm »
Девите по принцип са малко особени....едни такива като самодоволни, не обичат да са зависими, даже малко студени и самозаинтересовани ми се виждат....сякаш пазят някаква дистанция от хората и в такъв смисъл мисля, че са способни да използват хората....по-точно да се възползват в смисъл по някакъв практичен начин
Ами незнам. Моето мнение е по-скоро обратното - Девите обичат хората да ги използват, обичат да помагат в работата, обичат да се себеотдават. Може би наистина са малко студени, все пак не са емоционален воден знак, или пък огнен.... студенината им е по скоро практичност, здрав разум ... нещо такова. Според мен получават някаква изгода, било то и материална като служат на някого или му помагат, а не обратното - да използват някого за да получат нещо....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #39 -: Юли 21, 2010, 12:36:51 pm »
а защо обичат да помагат и да бъдат използвани(макар да не съм съгласна, че чак обичат да ги използват)?
пък практичността говори за премисляне и пресмятане...според мен де...