Здравей Гост

Сатурн във Везни - 21.07.2010

• 167 Отговора
  • 22183 Прегледи
Сатурн във Везни - 21.07.2010
« -: Юли 17, 2010, 07:45:47 am »
На 21.07.2010 Сатурн влиза във Везни. Излиза от подвижната Дева и влиза в кардиналните Везни.
Не знам да се радвам ли с това Слънце в Риби, защото АЦ ми е Везни   ;D В момента е в 11дом, но влиза ноември в 12 и от сега се навивам, че ще уча. Дано съм добър ученик. От известно време ми опозира Слънцето, но май ми харесва  :blink:, така наистина го чувствам като учител и коректив на първосигналното ми поведение. През периода предстои да  съвпадне с Плутон, като ще опозира Луната на К7 в Овен. Иначе е дисп, на Юпитер в У3, интерс. Козирог  :lol:
Лилавке, това малко ще се покрие и с темата за Сатурн в 12 дом  :blink:

Как ви се отрази пребиваването му в Дева? Как очаквате да ви се отрази във Везни? Къде е в радикса?

Успех на всички със Слънце в кардинални знаци и с кардинални АЦ  :88:

« Последна редакция: Юли 17, 2010, 09:51:02 am от Mama Yaya »

Re:Сатурн във Везни - 21.07.2010
« Отговор #1 -: Юли 17, 2010, 09:20:47 am »
Пребиваването на Сатурн в Дева, с много малки изключения, ми се отрази със спокойствие. Но при мен екшъна не го прави Сатурн, а Юпитер, но това е друга тема.

Преди 12-13 години, когато транзитираше в Овен, в опозиция на рождените ми Везни, започна по-интересната и интензивна част на живота ми. Сега очаквам Сатурн да разбишка статуквото, да ме понарита по д-то, за да се размърдам. Има много затлачени теми в моя живот, които аз пренебрежително пренебрегвам, а не бива, но нямам мотив да ги раздвижвам. А бе, Сатурн ще има доста работа върху мен във Везни  ;D

Иначе, САтурн в натала е в рак, в 11ти, У6ти и и съуправител 7ми.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2 -: Юли 17, 2010, 09:52:53 am »
на мен в Дева ми се отрази доста смотано в 8-ми дом(less sex more taxes)...нямах пари, нямах време за нищо, работа, учене и плащане....и все още е в осми, но взе да ми отпуска хомота...нищо, че ми квадратира Слънцето..... :blink:

*

Santi

« Отговор #3 -: Юли 17, 2010, 10:14:51 am »
Е вижда му се края  ;D  :49:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4 -: Юли 17, 2010, 10:41:06 am »
Девите по принцип са малко особени....едни такива като самодоволни, не обичат да са зависими, даже малко студени и самозаинтересовани ми се виждат....сякаш пазят някаква дистанция от хората и в такъв смисъл мисля, че са способни да използват хората....по-точно да се възползват в смисъл по някакъв практичен начин.....хммм  май не мога да се изразя точно....:-\ :-\ :unsure: :unsure:...дали греша...???
та в тази връзка Asol.....Сатурна може да те е срещнал с подобни хора.....ама може и да греша....ако е така поправете ме ако обичате... :-[
 :blink:
пък и то няма да е само от това....хората са променени.....повечето хора живеят в заблуда, не че аз съм от най-осъзнатите..... :-[ :-[ :-[ :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5 -: Юли 17, 2010, 10:50:05 am »
каквито и аспекти да прави сатурн ,откъдето и да минава Сатурн си е Сатурн. :blink:
първо мачка ,стяга ,ограничава , а после дава...,но неговото даване е свързано със думичката-сигурност.
при мен премина през МЦ , квадратира първо нодалната ос , после меркурий ,после слънце , опозира собствената си позиция , квадратира юпитер.
направи и няколко тригона :
с луна ,с марс ,с венера!
мъдър , категоричен , императивен сатурн управлява 2-я ми дом , а се намира в 3-ти!

сега предстой същия тоя сатурн да "поправи стореното" по квадратите със секстили и тригон и да квадратира тригоните....кръговрата на сатурн! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6 -: Юли 17, 2010, 01:11:36 pm »
Асол,през кой дом ти минаваше   :sat:?   При мен Дева е интерсептирана в 6 дом и вьпреки   :tri: :sun:и  :sec: себе си се 4увствах  по Девишки незабележима и незна4ителна за хората.

Мен вьв  :libras:ме  плаши пове4е, ще навлиза в 7 дом ,ще  :kva:себе си и ще е в куинкос сьс  :sun:,да не забравя и  :soe: :plu: и  :kva: транзитен  :plu:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7 -: Юли 17, 2010, 01:20:14 pm »

:soe: :plu:

ето този съвпад ми звучи плашещо...предполагам една част от вас са го изживели...не искам да разбърквам темата, но как ви се отрази.....страшно ло беше..?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #8 -: Юли 17, 2010, 04:42:49 pm »
Как ви се отрази пребиваването му в Дева? Как очаквате да ви се отрази във Везни? Къде е в радикса?

хмхмх ми че в дева нищо не ми е засегнал...  аааааааааа май квадратира собствената си натална позиция  :-\  ма нищо особено де... ходих на Рила и си събрах една раница камънаци и се катерих като див козел по баирите, нищо че зор видях и цигарите от преди 10 години ми излязоха през 4буквието ;D ;D ;D

във везни ще съвпадне с наталният ми Плутон и най-много да се разходя в чужбинско, защото Плутона ми управлява 9 дом, а Сатурн 11 и 12 дом  :-\   а в края на везните ми е управителя на асцедента - Уран, та може и да ми заслабне дебелогъзието  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #9 -: Юли 18, 2010, 09:26:03 pm »
Дева е на върха на  моя 2 дом и Сатурн направи съвпад с Южния ми възел и като зяло периода с работа и пари беше кошмарен.Наложи се да преместя работата си и през зялото време всеки един ден бях на ръба.Изтощих се от нерви и притеснения.Много много бавно и тегаво се движеха нещата.Сега ми предстои съвпад с Плутон,които управлява 4 дом (там постоянно се мътят някакви конфликти дано се решат)и след това ще премине през Слънцето ми и скорпионски стилиум от 4 Планети кой знае кво ли ще е .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Kaya

• 2893
« Отговор #10 -: Юли 18, 2010, 09:30:22 pm »
сатурн вече беше във везни и имам идея как е- никак добре :angry:
не е аспектиран в радикса и си е бая силова планета при мен, но действа доста различно: сатурн съвпад натален мерк- записах  езикови курсове, много градивен период за обучение и познания, жажда за такива
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #11 -: Юли 18, 2010, 09:37:10 pm »
не е аспектиран в радикса и си е бая силова планета при мен, но действа доста различно: сатурн съвпад натален мерк- записах  езикови курсове, много градивен период за обучение и познания, жажда за такива

Когато беше във Везни при мене беше доста добре.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #12 -: Юли 19, 2010, 09:27:45 pm »
нали екзалтира, аз на това се надявам. Че този 12 дом при мен...

*

Santi

« Отговор #13 -: Юли 19, 2010, 11:23:37 pm »

Когато беше във Везни при мене беше доста добре.

x2  ;D

« Отговор #14 -: Юли 20, 2010, 02:39:00 am »
Мацки, не, че нещо, ама това е било преди около 30г... аз ли бъркам нещо... :-\ :-[

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #15 -: Юли 20, 2010, 07:39:57 am »
Сатурн беше във Везни от 30.10.2009-08.04.2010г.

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Юли 20, 2010, 08:18:19 am »
Добре се почувствах, когато Сатурн мина във Везни. Престоят му в Дева ми донесе храносмилателни затруднения и нов режим на хранене като награда. Но Сатурн си изисква полагането на усилия, спазването на дисциплина, последователност и много воля, за да има добри резултати. Трябва много силна вътрешна мотивация, в противен случай не се получава.

Като премине във Везни, ще изиска от нас да погледнем сериозно на съществуващите взаимоотношения, да вземаме най-справедливите решения, да ограничим връзките и контактите до най-практичната степен, да не разпиляваме ресурсите си, в дома в който Сатурн се намира. Забелязала съм, че тгам където попадне Сатурн изисква решаването на отдавна наболели проблеми, които сме отлагали дълго време.

Везните ми заемат 9 и 10-ти дом. Във Везни, Сатурн първо ще ми аспектира светилата -У8 (секстил), а в края на периода (в последната декада) ще направи квадрат с Юпитер (У1) и съвпад с Марс (У4). Тази кардинална квадратура (Марс Везни-Юпитер в Рак) вече съм я проработвала с един мой приятел - неговият Сатурн е върху моя Марс. Тепърва предстои и транзитния да се изтапани върху Марса ми, а въпросният човек да преживее възврат на Сатурн. Това се нарича споделена опитност.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #17 -: Юли 20, 2010, 08:32:10 am »
Сатурн ми се е кичнал на куспидата на 12 дом, а Уран - на 6-ти и тича към Луната. Последните 10-на дни много сънувам, цели филми.  ;) Преди 30-на години Сатурн в Дева ми е донесъл женитба. Във Везни не ми е отрази добре, защото първо ми е опозирал Луната, а после е квадратирал нат. Сатурн....пък е минавал сетне и през Асц.....Но тогава е било друго. Сега вече съм голяма лелка,минала през доста опитности.  :P Аз вече споменах как считам, че ще ми се отрази и не искам да го натъртвам умишлено. Каквото има да става, ще става. Прогресивната Луна в Козирог ми е.....а мам....та меко казано, но й се вижда края. От август преминава във Водолей. Прогресивната Венера и тя ще влезе във Везни и ще щракам най-после с пръсти.  ;D Не, че ще има само хубави неща....това никога не може да стане - доброто и лошото се редуват периодично. Но аз не очаквам ужасии и страхотии при преминаването на Сатурн през 12 дом. Най-много завършване...приключване на кармични отношения.  ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #18 -: Юли 20, 2010, 04:37:19 pm »
Сатурн управлява седми и осми дом в натала и е на асц. в Рак. Сега оформя разходящата квадратура към наталната си позиция в цикъла. Везни заемат част от четвърти и пети дом. В първата третина на Везни е Слънце/Плутон.

Днес, ден преди ингреса му във Везни, започвам втора работа. Онази, за която питах преди няколко месеца (при предишния престой на Сатурн във Везни, тъкмо, когато беше тръгнал наобратно) дали-или. Е, получава се засега  - и тази, и другата. Страхотна ситуация. Не съм въодушевена или заблудена в момента. Не съм и стресната. Просто нещата се развиват някакси закономерно, докато просто си седя и наблюдавам, както ме посъветвахте и тук , в хорарната тема, и оттатък в тарото. Ами, това до тук със Сатурн в четвърти във Везни. Или пък да иде от Уран и Юпитер в десети  ;).

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Asol

• 4140
« Отговор #19 -: Юли 20, 2010, 07:22:49 pm »
Просто нещата се развиват някакси закономерно, докато просто си седя и наблюдавам, както ме посъветвахте и тук , в хорарната тема, и оттатък в тарото.

При мен защо никога не се получава така  :unsure: Да се случва нещо хубаво, а аз да съм просто наблюдател ?  :-\