Здравей Гост

Сатурн във Везни - 21.07.2010

• 167 Отговора
  • 22269 Прегледи
Re:Сатурн във Везни - 21.07.2010
« Отговор #60 -: Юли 22, 2010, 07:26:48 pm »
Стурн, ще направи квадрат към рождения Сатурн в 1гр на Козирог, секстил с рожден Юпитер упр. на 6 дом и опозиция с МЦ, в 4гр. на Овен и съвпад с Раху. Преди няколко месеца загубих работата си, когато застана върху Раху, сега се надявам да намеря работа. В радикса Сатурн е в квадрат с възлите. В момента сякаш тр. Юпитер е активирал ЮЛВ в Овен, и съм малко агресивна.

*

Nebesna

« Отговор #61 -: Юли 22, 2010, 08:37:29 pm »
Стурн, ще направи квадрат към рождения Сатурн в 1гр на Козирог, секстил с рожден Юпитер упр. на 6 дом и опозиция с МЦ, в 4гр. на Овен и съвпад с Раху. Преди няколко месеца загубих работата си, когато застана върху Раху, сега се надявам да намеря работа. В радикса Сатурн е в квадрат с възлите. В момента сякаш тр. Юпитер е активирал ЮЛВ в Овен, и съм малко агресивна.

Трябвало е да научиш някакъв кармичен урок, да повториш урок от минал живот, като си останеш в къщи (Раху в 4-ти дом).

« Отговор #62 -: Юли 22, 2010, 09:11:19 pm »
Много ми е странно това положение-тр. Сатурн съвпад със СЛВ във Везни, тъй като Сатурн упр. 7дом, намира се в 6д.-може би урок на взаимоотношения. От друга страна предстои квадратура на тр. Сатурн с тр. възли-двойно подчертаване на тази квадратура, явно някакви недовършени неща има ... абе нищо добро не ме чака в близките месеци.

« Отговор #63 -: Юли 23, 2010, 06:51:22 am »
тр. Сатурн във Везни в 1  и  тр.Уран/Юпитер в 7 квадратират Меркурий в 4, приковали са го кат хербарии

по гроздобер очаквам тр.Сатурн да се слее с Парс Фортуна точно на К 2, едновременно
с Венерин възврат, връзката Сатурн/Венера е видима , той е във неин знак и влиза в неин дом ,на неин възврат, Сати упр.5, Венера 2 и 9 дом,по натал Сати в 6,Венера в 3
 там ще ме брулят, взаимоотношения, работа, финанси

секстила тр.Сатурн/Слънце дано даде възможности , ще трупам опит по 2, дано да е подсладен, стрелешкото ми Слънце е вечният оптимист, дори пиейки горчивата чаша до дъно, на екс :mellow: и през 2011 на ретро, ще има 2-ри опит, шанс, проверка,тест, ще се повтори секстила

навлизам в период Саде-сати :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #64 -: Юли 23, 2010, 04:59:23 pm »
и аз така
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #65 -: Юли 25, 2010, 09:19:56 am »
Чак Ноември месец Сатурн ми излиза от втори дом. Айде, че вече не мога го трая. Създава ми притеснения, при положение, че нямам основания за такива. Да взема да си разваржа кесията, че имам нужда от нова кола, а съм се стиснала и пари сега не ми се дават  :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #66 -: Юли 25, 2010, 09:31:18 am »
Чак Ноември месец Сатурн ми излиза от втори дом. Айде, че вече не мога го трая. Създава ми притеснения, при положение, че нямам основания за такива. Да взема да си разваржа кесията, че имам нужда от нова кола, а съм се стиснала и пари сега не ми се дават  :mellow:

ето това се чудех и аз..дали сатурн във втори дом ще даде реална финансова стагнация, или само се променя отношението към собствеността и парите..от какво зависи външни ли са факторите, или вътрешни..примерно си го обяснявам с това, че ако не се свиеш сам, те свива отвън, нещо такова..и в това ми е надеждата, защото в последната година пестих, върнах си всички заеми и кредити и сега съм вече на +, няма какво повече да иска от мен, нали така.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Nebesna

« Отговор #67 -: Юли 25, 2010, 10:54:39 am »

ето това се чудех и аз..дали сатурн във втори дом ще даде реална финансова стагнация, или само се променя отношението към собствеността и парите..от какво зависи външни ли са факторите, или вътрешни..примерно си го обяснявам с това, че ако не се свиеш сам, те свива отвън, нещо такова..и в това ми е надеждата, защото в последната година пестих, върнах си всички заеми и кредити и сега съм вече на +, няма какво повече да иска от мен, нали така.. ;)

Ами, ато не се стегнеш сама, той ще те стегне...обикновено така става. За един стрелец или лъв на върха на 2-ри е трудно да се пребори с "широките пръсти", но ако господарят на впори дом е в аспект със Сатурн това променя положението. Аз имам горе долу описаното от теб положение в натала. Юпитер е на върха на 8-ми дом, а Козирог управлява 2-ри дом: Сатурн и Юпитер са в тригон полежду си и не може да се каже, че съм със широки пръсти, но не мога и да се оплача от липса на финанси. При в картите на милионерите  често се откриват "Аспектите на скъперничеството".

*

holanda

« Отговор #68 -: Юли 25, 2010, 11:25:43 am »
и аз така
хмм,да споделя ли впе4атления.. :rolleyes:
периода е много труден в на4алото си.Събаряш основите,без да си го обмислил или желал..вси4ко се случва бързо,а ти няма6 друг избор,освен да промени6 отно6ението си към промените и да не се хваща6 за нищо.Няма я спасителната сламка,а ако евентуално я съзреш в нещо-илюзорна е...
в един момент оба4е се настройваш и свикваш с идеята,4е няма нищо сигурно на този свят.Забавяш темпото и с малко повече късмет се сливаш в случващото се.Тогава вече всичко ти се струва като нормален очистителен процес...
Периода е градивен,оставя следи,сбъдва желания,центрира те в себе си,дава ти чувство за стагнация,а после те прави свободен...
аз все още съм в Саде Сати,но ве4е ми е по-леко.Промяната дойде в добър момент..без нея щях да направя много грешки или по-лошото:нищо да не направя.. :blink:

« Отговор #69 -: Юли 25, 2010, 04:12:20 pm »

уф значи и мен ме чака запек, добре ,че Вижън даде рецепта за китайската салата,
  ще наблягам на сусама :72: :86:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

holanda

« Отговор #70 -: Юли 25, 2010, 04:28:56 pm »

5 кивита вършат същата работа  ;D  :lol:

моя Сатурн като е в 12-и,трябва да спя на чувал със сусам  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #71 -: Юли 25, 2010, 05:06:45 pm »

Ами, ато не се стегнеш сама, той ще те стегне...обикновено така става. За един стрелец или лъв на върха на 2-ри е трудно да се пребори с "широките пръсти", но ако господарят на впори дом е в аспект със Сатурн това променя положението. Аз имам горе долу описаното от теб положение в натала. Юпитер е на върха на 8-ми дом, а Козирог управлява 2-ри дом: Сатурн и Юпитер са в тригон полежду си и не може да се каже, че съм със широки пръсти, но не мога и да се оплача от липса на финанси. При в картите на милионерите  често се откриват "Аспектите на скъперничеството".

сегаа...везни са ми на к2, венера няма аспект със сатурн, юпитер ми е натално в трети, а транзитно е близо до осми..аспекти на скъперничеството също не вярвам да имам, освен асц. дева, ако се брои за такъв..уран ми е във втори дом и управлява шести- цял живот сама си изкарвам парите и не чакам на никого..просто допреди една година си харчех всичките пари с кеф и то не само за мен, а когато имах някакви по- големи харчове, теглех от овърдрафта и кредитните карти, докато в един момент се оказах без работа и с хиляди задължения- стегнах се и върнах всичко, сега вече заделям пари всеки месец, все едно не са мои, оставям ги в дебитната карта и не ги пипам все едно ги няма, разполагам се в останалите и това е добър начин според мен, решила съм твърдо повече заеми да не вземам, нито да давам- т.е. да правя спестовен влог, просто да си седят ако се наложи..това решение за отказа от спестовни влогове е продиктувано от морална гледна точка- защото тези пари ги дават на някого с лихва и част от тази лихва я прибирам аз..като седят в банката тя пак ги дава в заем, но лихвите си ги прибира тя и си е за нея, аз не печеля нищо от това и ми е чиста съвестта.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Kaya

• 2893
« Отговор #72 -: Юли 25, 2010, 06:27:06 pm »
хмм,да споделя ли впе4атления.. :rolleyes:
периода е много труден в на4алото си.Събаряш основите,без да си го обмислил или желал..вси4ко се случва бързо,а ти няма6 друг избор,освен да промени6 отно6ението си към промените и да не се хваща6 за нищо.Няма я спасителната сламка,а ако евентуално я съзреш в нещо-илюзорна е...
в един момент оба4е се настройваш и свикваш с идеята,4е няма нищо сигурно на този свят.Забавяш темпото и с малко повече късмет се сливаш в случващото се.Тогава вече всичко ти се струва като нормален очистителен процес...
Периода е градивен,оставя следи,сбъдва желания,центрира те в себе си,дава ти чувство за стагнация,а после те прави свободен...
аз все още съм в Саде Сати,но ве4е ми е по-леко.Промяната дойде в добър момент..без нея щях да направя много грешки или по-лошото:нищо да не направя.. :blink:

красиво казано :wub:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #73 -: Юли 25, 2010, 07:50:55 pm »

5 кивита вършат същата работа  ;D  :lol:

моя Сатурн като е в 12-и,трябва да спя на чувал със сусам  ;D

е, то ако със сусам става, да не се притеснявам от 12 дом  :85:

« Отговор #74 -: Юли 26, 2010, 10:28:45 am »

На мене ми беше във втори дом, докато беше в Дева..лелеле каква скръндза станах..борях всяка стотинка за какво я давам и не съм харчила нищо за удоволствтие, всеки разход беше обмислен, премислен и съобразен! И хем не се отпусках да харча, хем пари все не ми достигаха, а релано заплатата си ми е същата, не е намалявала ...гадна работа си е Сатурн шрез втори...имах съшите доходи, които винаги съм имала, но усещането беше, че имам 1/2 от това и че с тея пари доникъде няма да изкарам :(

А някой да е преживял Сатурн през 3ти дом? Че на мен сега и навлезе в 3тия дом...Мерси :)

*

tanina80

« Отговор #75 -: Юли 26, 2010, 10:59:04 am »
На мене ми беше във втори дом, докато беше в Дева..лелеле каква скръндза станах..борях всяка стотинка за какво я давам и не съм харчила нищо за удоволствтие, всеки разход беше обмислен, премислен и съобразен! И хем не се отпусках да харча, хем пари все не ми достигаха, а релано заплатата си ми е същата, не е намалявала ...гадна работа си е Сатурн през втори...имах същите доходи, които винаги съм имала, но усещането беше, че имам 1/2 от това и че с тея пари доникъде няма да изкарам :(

Незнам дали е от Сатурн, но и аз се чувствах така зимата, когато Сатурн в Дева беше в осмия ми дом. То верно, че навсякъде се говори за криза, и че мъжа ми от една година я работи я не, но сега не ми пука, докато тогава така се бях "сговнила", че нямаше на къде. Имах си тетрадка, в която записвах всички разходи и постоянно следях колко остават до края на месеца.
Това влияние на Сатурн го отчитам по-скоро като вътрешно усещане, отколкото като реален спад на доходите, защото аз и тогава си работех, но пък в осми дом са парите на другите, и не получавах приходи от съпруга си така, че незнам, може и това да е значело.

« Отговор #76 -: Юли 26, 2010, 11:12:47 am »
Именно, вътрешно усещане е! и при мене беше така - вътрешна несигурност в доходите и в това длаи ще докарам до другата заплата. Но пък има и такъв момент, че цяла година ни бавиха заплатите с по 5-7 дена, което си е доста напрягащо..Чак минлата седмица ни дадоха заплататата на 23то число, както си е по договор, за ПЪРВИ  път тази година!! Дали е от Сатурна във Везни, не знам, но има просветление във финансовите ми дела ;) Ето и сега си планирам моренце и ще си харча с лекота на душата...а не като зимата да се стипцам за 2 лева  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #77 -: Юли 26, 2010, 11:27:38 am »
защото аз и тогава си работех, но пък в осми дом са парите на другите, и не получавах приходи от съпруга си така, че незнам, може и това да е значело.

Както и парите на съпруга ти.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

tanina80

« Отговор #78 -: Юли 26, 2010, 11:40:43 am »
Както и парите на съпруга ти.

;D Остъй остъй. Той по принцип е с широки пръсти и винаги харесва скъпи и големи неща, но сега Сатурн му е стъпил върху Слънцето  :blink: и първо, че няма сигурни доходи и второ взе да ми се обяснява, как нямало да стигнат пари за това, за онова ... дето друг път въобщеее  не го е интересувало.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #79 -: Юли 26, 2010, 12:57:51 pm »
Нищо трагично, тъкмо ще помисли върху установяване на някаква финансова сигурност, надявам се.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.