Здравей Гост

Уран в опозиция на Сатурн по оста Овен-Везни

• 115 Отговора
  • 16339 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Уран в опозиция на Сатурн по оста Овен-Везни
« Отговор #40 -: Юли 26, 2010, 04:45:40 pm »
Роклята на мадамата е върха. Много си е закачливо даже плитка, може да е някаква различна, настрани и т.н. Дългата коса много варианти може, може и раста да се направиш.  ;D Зависи как се чувстваш удобно и ти харесва на теб, едва ли ще помогнем като гледам.  :blink:

ма жено, тя е толкова оплетена и никаква, че принципно си изглежда като раста и без да е правена такава - и това е мнението и на фризьорката ми  :rolf:  па като е мокра и я наплескам със силно фиксиращ гел /щото другия не я фаща изобщо/ изглежда точно като раста  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #41 -: Юли 26, 2010, 04:46:36 pm »
Да направи си раста ама огромна.. една единствена сплетена от цялата коса  :72:

ммм и точно след две седмици ще съм развъдник за въшки  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #42 -: Юли 26, 2010, 04:49:11 pm »
ама моята все не расте и си остава на една и съща дължина,

:o Е как няма да расте,да не си си спряла ДНК възпроизводството и да останеш вечно млада  ;D

Успешно боядисване,а какъв цвят? Едва ли ще е по Уран  :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #43 -: Юли 26, 2010, 04:50:13 pm »
Остави, не говори, че на мен какви грешни мисли ми минават да съм платинено руса, не си е работа... ;D Никога не съм го харесвала русото, представи си какво изперкване ме е подгонило, даже май се сънувах, но вече не съм сигурна, всичко ми е като в сън и кое беше реалност... :rolleyes:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #44 -: Юли 26, 2010, 05:20:03 pm »
знаете ли за какво си мечтая... за ей такава прическа /долу снимката/... лошото е, че косата ми е много къдрава и няма да седи точно така, иначе още сега отивам да я резна  ;D

Късата прическа си иска постоянна поддръжка - всеки месец трябва да си на фризьор.

*

Nebesna

« Отговор #45 -: Юли 26, 2010, 05:21:45 pm »
Вещичке що не се направиш на плитка?

Аууу, че готина прическа, тя горе е оформена като боне.
А плитката е сплетена по по-особен начин, това не е обикновената, традиционна плетка.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #46 -: Юли 26, 2010, 05:31:09 pm »
Въобще визията й е ефектна много. Аз направо се влюбих в роклята.  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #47 -: Юли 26, 2010, 06:19:18 pm »
Да направи си раста ама огромна.. една единствена сплетена от цялата коса  :72:

ммм и точно след две седмици ще съм развъдник за въшки  :rolf:

Веще, на всички ни е хубаво да ти гледаме косата, но някои сме имали дълга коса и знаем за какво става въпрос..
така че- най- добре я скъси и изтъни, да могат да се развият къдриците и да се етажира, това ще я направи лека и дори и да е вързана, няма да усещаш тежест..някъде до под лопатките е добре, какво е това под кръста, да не си бушменка.. ;D

сега се сещам за правилото за максималната дължина на косата:
представи си, че на леглото ти е легнал най- страхотният пич, чисто гол в цялото си великолепие, ти си седнала отгоре му и в момента на върховно удоволствие си накланяш и извиваш главата назад..значи тук е тънкостта..косата ти трябва да стига до него и да го гъделичка леко, но не и да му се оплита в краката като рибарска мрежа.. ;D ;) :blink:

това правило си го измислих аз току що.. ;D
фанала ме е лигнята.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Юли 26, 2010, 06:26:08 pm »
сега се сещам за правилото за максималната дължина на косата:
представи си, че на леглото ти е легнал най- страхотният пич, чисто гол в цялото си великолепие, ти си седнала отгоре му и в момента на върховно удоволствие си накланяш и извиваш главата назад..значи тук е тънкостта..косата ти трябва да стига до него и да го гъделичка леко, но не и да му се оплита в краката като рибарска мрежа.. ;D ;) :blink:
това правило си го измислих аз току що.. ;D
фанала ме е лигнята.. :-[

Олеле, това си е направо за нов раздел - "Еротична проза".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #49 -: Юли 26, 2010, 07:07:53 pm »
знаете ли за какво си мечтая... за ей такава прическа /долу снимката/... лошото е, че косата ми е много къдрава и няма да седи точно така, иначе още сега отивам да я резна  ;D
При ингреса на Уран във водолей се подстригах по този начин, даже още по- късо и почти през целият му престой във водолей бях с къса коса. Докато беше в риби-дълга.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #50 -: Юли 26, 2010, 07:12:35 pm »
Здравейте моя близка има натален плутон във везни на 3 градуса. Освен това плутон е управител на нейният  5 дом. В момента е бременна и има много проблеми от всякакво естество. Живота и е пълен кошмар.Как според вас би се отразила опозицията на транзитните сатурн и уран върху нейният плутон. Освен това и тр.плутон квадратира наталния.
И аз съм така,сатурн върху натална опозиция плутон слънце в 3ти дом.Плутон управител на 5ти дом.
На мен какво може да засегне?

*

Nebesna

« Отговор #51 -: Юли 26, 2010, 07:38:02 pm »
знаете ли за какво си мечтая... за ей такава прическа /долу снимката/... лошото е, че косата ми е много къдрава и няма да седи точно така, иначе още сега отивам да я резна  ;D
При ингреса на Уран във водолей се подстригах по този начин, даже още по- късо и почти през целият му престой във водолей бях с къса коса. Докато беше в риби-дълга.

Аз също. винаги като девойка съм била с дълга коса, но докато беше Уран във Водолей изведнъж се постригах късо и установих, че много ми отива. А и фризьорът ми е добър и с него се отпускам да експериментирам. Тогава беше модерна късата и ексцентричната черта, а също и късите изтънени на врата прически с буфон и заострени бакенбарди, насочени навътре към скулите.

*

Nebesna

« Отговор #52 -: Юли 26, 2010, 08:07:14 pm »
Освен в прическите, Уран ще диктува и модните тенденции при шапките. Първо, отново ще станат модерни различни видове шапки и второ, очаквайте нови нестандартин модели. Запомнете тази дама! Родена е с Венера с Овен и единствения аспект на Венера е тригон с Уран. Тя олицетворява типичния моден стил на Уран в Овен, днес прочетох и че искала да взема уроци в шапкарския бизнес и да развива такъв. Самата тя обича да носи шапки.

Лейди Гага.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #53 -: Юли 26, 2010, 08:08:56 pm »
Е това русо ме преследва начи.  ;D Аз съм фен на шапките, но нейните ми идват в повече.  :P 

*

Nebesna

« Отговор #54 -: Юли 26, 2010, 08:10:10 pm »
Още снимки на лейди Гага

*

sunrain

• 6710
« Отговор #55 -: Юли 26, 2010, 08:12:22 pm »
Небесна, качи й картата, ако имаш данните. Толкоз кич само от Уран ли?!

*

Nebesna

« Отговор #56 -: Юли 26, 2010, 08:13:42 pm »

Няма точен час на раждане. Картата е с час 12 на обяд.

*

Nebesna

« Отговор #57 -: Юли 26, 2010, 08:21:40 pm »

А ти каквоо очакваш- Уран дава кича, това което обществото определя като кич, защото не може да го възприеме извън общоприетите норми. Най-кичозните жени, които познавам са родени с Венера във Водолей в опозиция с Уран Казах жени, защото само жени познавам и не съм проучвала мъжете с уклон към кича. Едната от моите познати казваше "Аз обожавам кича!".

*

sunrain

• 6710
« Отговор #58 -: Юли 26, 2010, 08:25:23 pm »
Що, аз уважавам ексцентричността й, особено предвид това, че е артист човек. Всичко е шоу, провокация, едва ли ще е за цял живот стила й. Изразява се по този начин, за да е интересна. Венера във Водолей все пак не я свързвам само с кич или пък Уран в контакт с Венера.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Юли 26, 2010, 08:27:06 pm »
И аз съм с Венера в Овен, но кичът на овенските Венери в мажорен аспект с Уран винаги ми е идвал в повече. Най-невероятните цветови и стилистични съчетания можеш да видиш при тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.