Здравей Гост

църквата

• 67 Отговора
  • 13591 Прегледи
*

Gostenka

църквата
« Отговор #20 -: Март 27, 2005, 10:27:32 pm »
Здравей AH ! :rolleyes:
Мъничко ми поизбледняха спомените от съня ,но ще ти разкажа най-основното..
Намирах се някъде в миналото ,в непозната страна , в която имаше някаква тежка политическа обстановка ,хора бягаха по улиците , от микрофон , някои произнасяше някакви речи .Намирах се покрай един most ,със някои ,когото не помня и си говорехме ,че това ,което се случва е ужасно.Около този most имаше много хора ,но легнали ,ранени ,кой без крак ,кой без ръка ,мъчеха се и аз споделих ,че неискам да ги гледам ,защото ми става мъчно ,много мъчно.Ту бях като истински човек ,ту като призрак ,страничен наблюдател ,когото другите не виждат ,ставащото не ме засягаше ,аз просто наблюдавах.После един тъмен ,тъмен затвор ,съжалявах затворниците ,задето нямат осветление и им раzдадох някакви лампички ,там сред затворниците разпознах мои близък и поговорихме малко ,помня само ,че ми се усмихна.. :ph34r:
След това навън ,доста мрачна картина , видях в тревата едно кученце ,а аз ту бях като призрак ,ту като човек ,и това кученце агонизираше ,умираше ,в следващия момент аз бях това кученце ,а в друг просто го наблюдавах ,бехсе страшно , наблизо мина друго кученце и се приближи някакъв голям ,грозен ,противен мъж ,грабна го за вратленцето и говореше ,че ще му отреже главата и ще го изяде ,много се уплаших ,а това агонизиращото кученце ,което на моменти бях аз някак си се \"вля \" живот в него ,както имаше малко сили и почти беше /бях/ предало /а/ Богу дух ,така изведнъж живна и побягна след онзи мъж и успя да спаси другото кученце...
Много странен сън ,наситина не ми идва нищо какво може да значи
Ще се опитам да съм по-наблюдателна ,да видя какво отражение ще даде.
AH, а ти какво сънува? :rolleyes:

*

АН

църквата
« Отговор #21 -: Март 28, 2005, 01:04:19 pm »
не знам какво да мисля за твоите сънища Jeni..........- някак са много сериозни, многозначителни, важни....

За да сънуваш така интензивно сякаш много неща в теб и около теб нямат израз в будния живот - сякаш изпращаш непрекъснато в подсъзнанието някаква информация, която на момента не може да бъде ползвана, но и не може да бъде унищожена...Все пак е добре, според мен, че сънуваш толкова много :)  - може би сънищата са като предпазния клапан на съд под налягане :)

аз си сънувах най-банални неща тия нощи - хора, които познавам....Може би просто нещичко не съм дооценила по отношение на тях, та се налага подсъзнанието да припомни на съзнанието да им обърне внимание :)
« Последна редакция: Март 28, 2005, 01:07:07 pm от astro »

*

Jeni

църквата
« Отговор #22 -: Април 02, 2005, 12:39:52 am »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:57:32 pm от Jeni »

*

АН

църквата
« Отговор #23 -: Април 02, 2005, 06:13:36 am »
аз оная нощ сънувах запомнящ се сън - беше бдение на близки при покойник - изведнъж покойникът се съживи - но сякаш близките не бяха очаровани :D

това не можах да го свържа много със Слънцето в Овен- би трябвало сънищата да разкриват къде се проявява смелост при търсене на Аза или пък къде не се проявява или пък къде липсва предвидливост... - по скоро събитийността е на границата Риби-Овен, когато завършва един цикъл и започва друг... Но аз си помня съня и му търся аналогиите :)

разправи ти, ако снощи си сънувала нещо специално :)  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #24 -: Април 06, 2005, 05:48:21 pm »
Цитат
аз оная нощ сънувах запомнящ се сън - беше бдение на близки при покойник - изведнъж покойникът се съживи - но сякаш близките не бяха очаровани :D

това не можах да го свържа много със Слънцето в Овен- би трябвало сънищата да разкриват къде се проявява смелост при търсене на Аза или пък къде не се проявява или пък къде липсва предвидливост... - по скоро събитийността е на границата Риби-Овен, когато завършва един цикъл и започва друг... Но аз си помня съня и му търся аналогиите :)

разправи ти, ако снощи си сънувала нещо специално :)
 :ph34r:  :ph34r:  :ph34r: Intersno nqkolko noshti ne si spomnqm synishtata.
Osven tazi - pomnq, che imah no ne go pomnq  :( ,osven, che Baba mi mai pochina v nego.
 :rolleyes: Dano tazi nosht ima veche?
AH , ti synuvash li aktivno, ili i ti ne si gi spomnqsh? :rolleyes:

*

АН

църквата
« Отговор #25 -: Април 07, 2005, 10:27:49 am »
аз сънувам и си спомням сънищата всяка нощ, но не са нещо особено и не мога да ги свържа с нещо конкретно :) - може би просто имат връзка със знака Овен- нови енергии, които не успява човек да усети пълноценно :)

е, ще сме търпеливи :)  

*

Jeni

църквата
« Отговор #26 -: Април 09, 2005, 06:21:15 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:53:28 pm от Jeni »

*

АН

църквата
« Отговор #27 -: Април 10, 2005, 12:45:16 pm »
а аз продължавам да сънувам - не точно ярки и цветни сънища, но такива, които ме карат да размислям за разни неща на границата между сън и будно състояние....
Ситуациите в сънищата са най-обикновени уж - например как отварям една врата, а дръжката /тя и с формата на топка/ остана в ръката ми и вратата не се отвори - и от там в полусънно състояние мислих и сънувах още много неща...
И сънищата последните нощи са като серии от филм, но не е ми ясна още ни темата, ни идеята, ни посланието...

*

Gostenka

църквата
« Отговор #28 -: Април 10, 2005, 08:41:10 pm »
:rolleyes:
И при мен няма кой знае каква промяна. :) Вечер затварям очи и в следващия съзнателен момент вече е сутрин и съм будна. Спомен няма :ph34r: . Тази вечер ще си създам подходяща настройка, това, което зависи от мен, а осталото вече не се знае. Това ми е най-бедния на преживявания в съня месец..   :rolleyes:
Има време, може да \"изплуват\" изведнъж..
 Може би в известни периоди сме по-чувствителни към \"посланията\" от космоса , а в друг по-слабо ги улавяме и разбираме..може би..  :rolleyes:
AH, тук вече цветята са на лице :D
при теб? :rolleyes:
Времето е страхотно! :) Днес успях да се \"възползвам\" от Слънцето и много ме \"зареди\" с лъчите си :D  :)  :)

*

АН

църквата
« Отговор #29 -: Април 11, 2005, 10:35:35 am »
тук изобщо още не е толкова топло, колкото аз обичам :D

но цветя вече има доста - и храстите покрай  пътищата са цъфнали - харесвам пътища с дървета и храсти от двете страни :)

и аз не си спомням сънищата от снощи, при това започнах да се будя от 4ч сутринта :)

но ние си правим каквото зависи от нас- говорим си за сънища, уважаваме ги и те рано или късно ще ни се отблагодарят :D  

*

gostenka

църквата
« Отговор #30 -: Април 12, 2005, 02:32:42 pm »
Днес вали, трещи, гърми, сърди се и плаче това време, да се надяваме, че до утре ще му мине  :ph34r:
А аз ,отново нямах сън, но като дойде ще разкажа ! :rolleyes:
\"но ние си правим каквото зависи от нас- говорим си за сънища, уважаваме ги и те рано или късно ще ни се отблагодарят  \"  :rolleyes:  :)  :) Dano!

*

Guest

църквата
« Отговор #31 -: Април 12, 2005, 04:13:35 pm »
:lol: AH, izlygah te :unsure:  :ph34r:  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #32 -: Април 12, 2005, 04:16:36 pm »
Kakvo napravih! :D
Bez da iskah si pusnah nedovyrsheno mnenieto! :unsure:
Iskah da kaja ,che sega mi izpluva begyl spomen ot snoshtniq syn ..
Edin, ili dva otnositelno golemi skorpiona synuvah, che hodeha iz legloto mi i gi vidqh ,uplashih se i izbqgah..i ne si spomnqm dobre ostanalata chast  :)
AH ,a ti imash li spomen? :rolleyes:  

*

АН

църквата
« Отговор #33 -: Април 13, 2005, 08:18:58 am »
оу, аз пък последните нощи не си помня сънищата - но твоите скорпиончета вече по му отиват на Слънцето :D - ще влезем в рамките на нормалното :D  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #34 -: Април 23, 2005, 11:01:40 am »
Цитат
оу, аз пък последните нощи не си помня сънищата - но твоите скорпиончета вече по му отиват на Слънцето :D - ще влезем в рамките на нормалното :D
 :rolleyes:  :)  :) Zdravei AH!
Kak si, ima li veche zapomnenie synishta? :rolleyes:
Ot onezi skorpioncheta nasam, ne sym imala ,no snoshti pak imah ... skorpioncheta. :D No bqha hilqdi! Pomnq, che se bqh otpusnala v edna vana i ot nqkyde zapochnaha da izlizat hilqdi, dokato cqlata kyshta ne beshe stanala v skorpionchet ,vikah i se chudeh nakyde da bqgam veche  :wacko: :D  A sega kato se nastroim za novoto Slynce Telec , moje da doidat po-venerin tip :)  

*

АН

църквата
« Отговор #35 -: Април 23, 2005, 12:58:50 pm »
Цитат
A sega kato se nastroim za novoto Slynce Telec , moje da doidat po-venerin tip :)
е, вярно, колкото открихме Аза си - толкова  :D
В сънищата докато Слънцето беше в Овен него можехме да видим :D

Сега ще видим в сънищата разните области на притежания :D Ще видим къде няма достатъчно практичност и материалност в будния живот :D  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #36 -: Април 24, 2005, 02:05:57 am »
Благодаря ти много, AH ! :rolleyes:
Дано ,през настоящия месец сънищата бъдат по-интензивни, защото дори вече започна да ми липсва  :) Ще съм бдителна за символите :)
 А за Овенския месец ,се чудя дали да правя аналогии на символите с А-за, или пък на усещанията..
Защото запомних само два съня, които са и сходни   :D   :rolleyes:

*

АН

църквата
« Отговор #37 -: Април 25, 2005, 05:44:48 pm »
друго си е Венериния месец :D

не че го почвам добре по отношение на сънищата :D  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #38 -: Април 25, 2005, 07:42:41 pm »
Цитат
друго си е Венериния месец :D

не че го почвам добре по отношение на сънищата :D
AH, здравей !!! :rolleyes:
 И аз не го почнах добре.  :(
Даже си мисля ,че е по-добре да не бях сънувала, но беше доста странно.. :ph34r:
Два съня в една нощ:
- в първия се излежавах на нещо като в беседка ,слънцето ме препичаше ,само, че бях излязла от очертанията на тази беседка и изведнъж от някъде ме заля огромно количество ледена вода , след като  успях да дойда на себе си погледнах нагоре и видях един нахален възрастен съсед качен на покрива, с една кофа..До като успея да се възмyтя, ме заля с втора , незнам какво направих ,но помня , че много се ядосах, защото постоянно ми хвърляше вода :ph34r: ...Слава Богу в реала, нямам такива хора около себе си , но се сещам за едно място където бяхме оtcеднали с приятелка на морето преди и имаше един нахален съсед, които постоянно се заяждаше, че сме говорили високо и ни спря тока веднъж...май същия тип сънувах.. :ph34r:
Втори сън беше още по-странен ,но и по-различен. Присъства само водния елемент. Бяхме в някаква голяма стая,  аз, още няколко момичета и някави момечета имаше. В ръцете си държах малко сладко бебе . Незнам как, но ако отворихме вратата на тази стая щеше да ни залее вода и да ни издави. И решихме все пак да я отворим, през това време да се опитаме да се задържим живи на тавана, и да се пазим а не се издавим в миговете, в които водата ни залива , а аз носех и отговорност за бебето. Отвори се, за секунди всичко стана във вода ,успях да изплувам бързо с бебето на ръце , но на повърхността не виждах другите...Незнам каква е логиката, но нахвърлях дамски чанти и се хващах за тях ,за да стигна нещо като кран ,или място откъдето ще се източи тази всичката вода и бях с бебето на ръце все още...Стигнах го, и водата замина, но забелязох, че само eдното момиче и две от момчетата са оживeли..Другите бяха мъртви. Бебето-живо и в мен. Даже щяха да ме държат отговорна за слyчилото се. Следваш кадър- влизам в някакъв хотел ,и вътре някакви студенти...но ,беше лош хотел и се катерих по стълбите защото асансьорите ми се сториха доста ненадеjdни. Качих се на покрива и този хотел сякаш беше недовършен, или пък разрушен, но не изглеждаше добре.
 От покривът му наблюдавах някаква улица...
Надявам се следващите да са по приятни. :)
 :rolleyes:

*

АН

църквата
« Отговор #39 -: Април 26, 2005, 04:55:41 pm »
снощи заспах с мисълта, че не мога да си спомня нито един мой сън с води :)

Сънувах доста и се будих и пак сънувах и помня сънищата, но вода нямаше - сънувах гори; същество, което се беше загубило в гората и не тръгна с мен заедно да търсим път - аз намерих, поисках да се върна за съществото, но вече беше станало тъмно и аз реших, че няма смисъл да го търся - останах да танцувам, защото там, където попаднах, имаше танци :D И интересно какви неописуеми същества сънуваме - това  беше някакво почти пълзящо :D

В следващия сън нямаше странни и невиждани обекти :D

А твоята вода... - със сигурност е емоционалност в будния живот :) - то така е и според Слънцето ти :)