Здравей AH ! :rolleyes:
Мъничко ми поизбледняха спомените от съня ,но ще ти разкажа най-основното..
Намирах се някъде в миналото ,в непозната страна , в която имаше някаква тежка политическа обстановка ,хора бягаха по улиците , от микрофон , някои произнасяше някакви речи .Намирах се покрай един most ,със някои ,когото не помня и си говорехме ,че това ,което се случва е ужасно.Около този most имаше много хора ,но легнали ,ранени ,кой без крак ,кой без ръка ,мъчеха се и аз споделих ,че неискам да ги гледам ,защото ми става мъчно ,много мъчно.Ту бях като истински човек ,ту като призрак ,страничен наблюдател ,когото другите не виждат ,ставащото не ме засягаше ,аз просто наблюдавах.После един тъмен ,тъмен затвор ,съжалявах затворниците ,задето нямат осветление и им раzдадох някакви лампички ,там сред затворниците разпознах мои близък и поговорихме малко ,помня само ,че ми се усмихна.. :ph34r:
След това навън ,доста мрачна картина , видях в тревата едно кученце ,а аз ту бях като призрак ,ту като човек ,и това кученце агонизираше ,умираше ,в следващия момент аз бях това кученце ,а в друг просто го наблюдавах ,бехсе страшно , наблизо мина друго кученце и се приближи някакъв голям ,грозен ,противен мъж ,грабна го за вратленцето и говореше ,че ще му отреже главата и ще го изяде ,много се уплаших ,а това агонизиращото кученце ,което на моменти бях аз някак си се \"вля \" живот в него ,както имаше малко сили и почти беше /бях/ предало /а/ Богу дух ,така изведнъж живна и побягна след онзи мъж и успя да спаси другото кученце...
Много странен сън ,наситина не ми идва нищо какво може да значи
Ще се опитам да съм по-наблюдателна ,да видя какво отражение ще даде.
AH, а ти какво сънува? :rolleyes: