AH, Благодаря ти! :rolleyes:
Сякаш немога да свържа съня с нищо от реалния живот, или първоначалната интерпретация, която посочих за възможна, имам предвид тази от традиционните съновници.
Но твоите , може и всичките да са верни.
Да, змията беше зелена и много голяма.
\"Може би има нещо, което непременно трябва да свършиш на млади години, защото после не става\"
Сякаш това време все ме претиска и немога да го спра. За доста неща знам какво трябва да направя, за други незнам, трябва ми време, то е нещо много скъпо. :rolleyes: Тази, специално тази интерпретация предизвика у мен една интересна асоциация - преди да сънувам този сън ,бях попаднала на една мисъл няма да я цитирам точно, тя гласеше нещо такова \"времето е единствения враг, които след като го убиеш си отмъщава\", и като змията...идва, опитва се да ме нападне, убивам я , и тя отново се връща.. :ph34r:
\"Всъщност зеленият цвят е и на ревността, но ти скоро не си споменавала да си влюбена
\" Да, не съм!Но отвреме навреме се появяват и такива тъмни чувства у мен, как да го кажа..хм неактуална ревност, стара ревност, и дори стари обиди, които по-скоро ме гнетят и се опитвам да изхвърля от себе си , те засега ми минаха, но да не казвам голяма дума .
\"А може би на подсъзнателно ниво се бориш с нещо, което те изкушава \"
Да:)
AH, всичките са верни досега

От змията насам не съм сънувала нищо

А ти? :rolleyes:
И аз искам да се опитам да съм страничен наблюдател. Незнам дали ще се справя , защото много неща си взимам навътре и ми е трудно да гледам някак отстрани, но ще опитам . Всъщност в някои места и ситуации даже не ги и забелязвам, не мога да си го обясня..защо понякога, в много ситуации си взимам ставащото навътре, а други усещам като далечни и незасягащи ме, дори и на практика да ме засягат.
Имам емоции и то доста силни в сънищата си, понякога дори много силни, сякаш това, което сънувам е наистина. И всеки път след някои такъв сън се питам, как мога да забравя коя съм в съня и да повярвам на онази действителност, и да проявя такава емоционалност.. :ph34r:

:rolleyes: