Здравей Гост

църквата

• 67 Отговора
  • 13602 Прегледи
*

Gostenka

църквата
« Отговор #40 -: Април 26, 2005, 07:59:09 pm »
Много интересно и танци! B)   :rolleyes:   И аз искам да си сънувам същества :rolleyes: . Е ,може и да няма води ,но едно такова пълзящо съshtество ми напомня за същество от водния свят ;)
Незнам защо, преди не съм сънувала така води и се почна една поредица. Днес се поуморих в повечко и реших да поспя от 18-20 h .и сънувах много неща, но си спомням края.  Влизам в морето с моя братовчедка и тя каза ,че е намерила нещо и извади нещо като в найлон увито, но си личеше, че това е тялото на малко момиченце, на видима възраст около 5 г. ,което държеше в ръцете си играчка . Казах и да го вземе със себе си, тръгнахме към брега и на излизане видях някакъв мъж и му казах ,че сме намерили удавено момиченце и той каза \"а знам, видях го \" и го попитиях, заshtо тогава не го е извадил и той ми каза, че било американско дете, а той не обичал американците....тц тц тц какви хора има <_<  и какви работи започнах да сънувам с новото Слънце в Телец :D !!! :))) Блаогдаря ти за тълкуванието АH!!!
То май сега е пълнолние, или се лъжа, или е минало вече...Може би и то да е повлияло знам ли ..ще видим после какво ще дойде .. :)

*

АН

църквата
« Отговор #41 -: Април 27, 2005, 02:18:33 pm »
това пълнолуние.... - ако изобщо ни остави да заспим човешки, ни праща толкова много съновидения :)  - аз снощи дълго не успях да заспя.

и вярно - нещо много дечица и бебчета сънуваш - да не те тревожи нещо трайно? :)  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #42 -: Април 27, 2005, 04:36:11 pm »
Цитат
това пълнолуние.... - ако изобщо ни остави да заспим човешки, ни праща толкова много съновидения :)  - аз снощи дълго не успях да заспя.

и вярно - нещо много дечица и бебчета сънуваш - да не те тревожи нещо трайно? :)
 Аз каквото и да правя все се случва към 1 да си легна,, но ...беше много красива Луната..:) Силно ни влияе сигурно :)
А това ли значат бебечетата , ами то мен винаги си ме тревожат по няколко неща, но да. Може да е някакво отражение от тревогите...А не трябва, дадено нещо, или ще стане, или няма да стане, и няма да свърши светът при втори вариант , така, че безмислени са ми тревогите :))) Но през ноща нямах други сънища.  :ph34r: Понякога е по-добре да ги няма ,защото тези с такъв характер ми влияят доста подтискащо и в бyдния живот, но вече се оттърсих :) И какво Слънце грее! :rolleyes:  B)  Даже вече имам тен!
 :)  

*

АН

църквата
« Отговор #43 -: Април 27, 2005, 05:27:04 pm »
ами да...- за това с тревогите...Покрай пълнолунието сме склонни да преувеличаваме емоциите си...

Тъкмо прочетох за познатото момче на Лин, което е застреляно. А и ти спомена за съня, в който оня човек не извадил детето, защото не харесва неговата националност....
Сигурно сме възпитани да забравяме, че първо сме хора и сме част от човечеството, а после принадлежим на Родина и нация...
Възпитанието на общността... - сигурно изобщо не ни е дадено лесно да се разграничим от него....

И е хубаво да си откриеш, кое ти връща силите и настроението - слънцето или пък нещо друго :)  
Аз обичам бял шоколад - тия дни май редовно си хапвам :)  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #44 -: Април 27, 2005, 05:42:51 pm »
И аз прочетох ,много, много неприятно... :ph34r: :(  Само миг, един куршум може да промени толкова много неща...Градиш нещо цял живот и това нещо може да се разруши за един миг..Да се прекъсне нишката на нечии живот, а горко на тези родители!!! И тук наскоро убиха момче на 24г ,но не случайно попаднал куршум. Това неможе да се поправи макар да се надявам наивно такива неща да не се случват занапред.А възпитанието на общността.. аз никога не съм имала чувство за принадлежност към която и да е била общност,(ch. zaotgovornost-da ,no ne i prinadlejnost). Сякаш не съм от тази планета.Но е лошо, когато има такoва деление...
С лошото настроение все се справям някак. Е,понякога и обичайните неща не помагат, но след малко време прекарано в изолация си имам някои неща за \"бърза помощ\"...Да шоколад ,и аз много обичам ,мн. добър антидепресант , както и вода ,и аромати и дори козметика някаква ,приятна компания ,слънце , спорт, все неща които връщат доброто разположение :)
Както се казва \"да сме живи и здрави\" ..а останалото, ще си го осигурим някак.. :)

*

АН

църквата
« Отговор #45 -: Април 28, 2005, 10:44:05 am »
ти какво сънува тая нощ?

аз си сънувах пак коли - една такава реконструирана кола :D  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #46 -: Април 28, 2005, 10:56:01 am »
Цитат
ти какво сънува тая нощ?

аз си сънувах пак коли - една такава реконструирана кола :D
хи-хи отново коли! :D  :rolleyes:
А аз нищо не сънувх, или поне не си спомням, но за сметка на това се събудих като премазана от танк, сякаш \"отгоре\" ми се подава много малко енергия,но ще се впрегна и ще потренирам повечко днес, мисля да се уморя доста и ще видим довечера може да дойде някой хубав сън.  :rolleyes: Незнам, правя някаква връзка със тонизирането на тялото и работата на мозъка...и \"производството\" на сънища..Дано са с добри знамения:) :)

*

АН

църквата
« Отговор #47 -: Април 29, 2005, 05:15:58 pm »
имаше ли ефект тренировката? :)

аз нищо не сънувах - заспах обаче още в 19ч :D  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #48 -: Април 29, 2005, 09:21:38 pm »
Цитат

Ааа имаше - обратен ефект! :o  :D
Дотолкова ме тознизира, че заспах около 2! Нямах сънища ,но вчера внесох малко промени, четох едни съвети,\'Тайни от Изтока за младост и красота" и реших да спя беz възглавница на отворен прозорец, и нямах сънища, но си отпочинах много добре, при все ,че си сложих доста цветя на балкона - карамфили ,и други , ароматни и хубави на които, с огромно съжаление заявявам, че не помня имената, но докато заспивах им усещах уханието и ми подейства доста добре :)  . Надявам се тази вечер нагодила се към нововъведенията да има сън ,по възможност хубав:). Защото и съм в хубаво настроение, сега като прочетох за родените в Събота, че е хубаво, много ме зарадва :))))
Утре ще видим имало ли е ,или е нямало. :rolleyes:  Желая да са със добри знамения!!! :rolleyes:

*

АН

църквата
« Отговор #49 -: Май 03, 2005, 06:46:51 am »
Цитат
Цитат

Ааа имаше - обратен ефект! :o  :D
Дотолкова ме тознизира, че заспах около 2! Нямах сънища ,но вчера внесох малко промени, четох едни съвети,\'Тайни от Изтока за младост и красота" и реших да спя беz възглавница на отворен прозорец, и нямах сънища, но си отпочинах много добре, при все ,че си сложих доста цветя на балкона - карамфили ,и други , ароматни и хубави на които, с огромно съжаление заявявам, че не помня имената, но докато заспивах им усещах уханието и ми подейства доста добре :)  . Надявам се тази вечер нагодила се към нововъведенията да има сън ,по възможност хубав:). Защото и съм в хубаво настроение, сега като прочетох за родените в Събота, че е хубаво, много ме зарадва :))))
Утре ще видим имало ли е ,или е нямало. :rolleyes:  Желая да са със добри знамения!!! :rolleyes:
сънува ли? :)

аз не помня :)

но във всички стаи имаше люляк :)  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #50 -: Май 04, 2005, 04:01:09 pm »
Цветята са виновни, задето не ги помним ! :lol:
Шегувам се!  :rolleyes:
Аз само една вечер имах някакъв и си спомням само, че беше нещо смешно, но не помня какво и един човек сънувах.. :ph34r:
При всички случаи е по-добре от това да са от онези от водната серия. :ph34r:
И днес има вечер, ще видим дали ще ги запомним! :rolleyes:

*

АН

църквата
« Отговор #51 -: Май 05, 2005, 09:39:14 am »
сънувах пак количка :)

Има изследователи, които приемат, че всичко, което сънуваме, разкрива някакъв аспект от нашата същност....Независимо дали са хора, животни, предмети....
Моята сънувана количка беше леко одраскана отстрани - може би в някоя област трябва да внимавам за дистанцията :D

А може сънят и да е най-банално отражение на реалността - едно Близначе все успява да потроши нещо по количките :D

А може и сънят и реалността да са прояви на общ принцип на различни нива :)  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #52 -: Май 05, 2005, 10:06:10 am »
Цитат
сънувах пак количка :)

Има изследователи, които приемат, че всичко, което сънуваме, разкрива някакъв аспект от нашата същност....Независимо дали са хора, животни, предмети....
Моята сънувана количка беше леко одраскана отстрани - може би в някоя област трябва да внимавам за дистанцията :D

А може сънят и да е най-банално отражение на реалността - едно Близначе все успява да потроши нещо по количките :D

А може и сънят и реалността да са прояви на общ принцип на различни нива :)
Здравей AH!  :rolleyes:
Едно такова обяснение звучи много правдоподобно, ти редовно сънуваш коли, и ако е \"предсказателен\" ,може да означава ,че ще се возиш в кола и сънят да се сбъдва редовно,  ;) но по -правдоподобно е да разкрива някаква част от нашата същност.  :) И също така , при теб колата  е редовен символ, и може подсъзнанието да е свикнало да ти показва някои неща по нея ,както драскотината сега. Правдоподобно и защото неможе всяка нощ да сънуваме предсказателни. Аз снощи сънувах малко, не беше хубав символ, една голяма змия , плеzеше се и все искаше да ме напада ,замерих я с нещо ,за да се защитя ,и уж и убих ,и изхвърлих, но както във филмите, лошия герои все не умира лесно . После пак се върна и отново имахме сблъсък с тази змия, все се мъчеше да ме нападне и все и противодействах, но това помня, че ми беше неприятно от присъствието и, и това че желае да ме нападне, но от друга страна усещах ,че мога да се защитя ,просто трябваше да стоя постоянно нащрек. Змията се води като някакво предателство в традиционните съновници , или таен враг може би ,от женски пол :lol:  , не бих се учудила ,или може да е някаква част от мен , нещо от тъмната природа... предполагам  :ph34r: Все пак с интерес очаквам да разбера , дали ще даде някакво отражение в реала. :rolleyes:

*

АН

църквата
« Отговор #53 -: Май 06, 2005, 12:27:58 pm »
интересно с тия твои животинки :)

Змията е и символ на мъдрост....Може би някъде трябва да постъпиш зряло и мъдро, пък в теб се бори младостта :D

Зелена ли беше змията? - това също е цвят, символизиращ младостта....Може би има нещо, което непременно трябва да свършиш на млади години, защото после не става :) Всъщност зеленият цвят е и на ревността, но ти скоро не си споменавала да си влюбена :)

А ако е имало някакви кафеникави нюанси в змията - те са на промени и новости...

А може би на подсъзнателно ниво се бориш с нещо, което те изкушава :)

Ако с нищо не се прояви и не свържеш съня през деня, то все пак си намери някакво тълкуване, за да не те мъчат змиите пак :)

Аз рядко имам емоции в сънищата - дори когато съм си главно действащо лице в съня, пак се усещам страничен наблюдател. Може би да е, защото се опитвам така да постъпвам и в будния живот - но всъщност съзнателно го правя от скоро, а в сънищата си съм била все така.
Ти имаш ли силни емоции в сънищата?

*

Gostenka

църквата
« Отговор #54 -: Май 08, 2005, 12:57:48 am »
:) AH, Благодаря ти! :rolleyes:
Сякаш немога да свържа съня с нищо от реалния живот, или първоначалната интерпретация, която посочих за възможна, имам предвид тази от традиционните съновници.
Но твоите , може и всичките да са верни.
Да, змията беше зелена и много голяма.
\"Може би има нещо, което непременно трябва да свършиш на млади години, защото после не става\"
Сякаш това време все ме претиска и немога да го спра. За доста неща знам какво трябва да направя, за други незнам, трябва ми време, то е нещо много скъпо. :rolleyes: Тази, специално тази интерпретация предизвика у мен една интересна асоциация - преди да сънувам този сън ,бях попаднала на една мисъл няма да я цитирам точно, тя гласеше нещо такова \"времето е единствения враг, които след като го убиеш си отмъщава\", и като змията...идва, опитва се да ме нападне, убивам я , и тя отново се връща.. :ph34r:
\"Всъщност зеленият цвят е и на ревността, но ти скоро не си споменавала да си влюбена  

\" Да, не съм!Но отвреме навреме се появяват и такива тъмни чувства у мен, как да го кажа..хм неактуална ревност, стара ревност, и дори стари обиди, които по-скоро ме гнетят и се опитвам да изхвърля от себе си , те засега ми минаха, но да не казвам голяма дума .
\"А може би на подсъзнателно ниво се бориш с нещо, което те изкушава \"
Да:)
AH, всичките са верни досега :) От змията насам не съм сънувала нищо :) А ти? :rolleyes:
И аз искам да се опитам да съм страничен наблюдател. Незнам дали ще се справя , защото много неща си взимам навътре и ми е трудно да гледам някак отстрани, но ще опитам . Всъщност в някои места и ситуации даже не ги и забелязвам, не мога да си го обясня..защо понякога, в много ситуации си взимам ставащото навътре, а други усещам като далечни и незасягащи ме, дори и на практика да ме засягат. :)
Имам емоции и то доста силни в сънищата си, понякога дори много силни, сякаш това, което сънувам е наистина. И всеки път след някои такъв сън се питам, как мога да забравя коя съм в съня и да повярвам на онази действителност, и да проявя такава емоционалност.. :ph34r:
 :)  :rolleyes:

*

АН

църквата
« Отговор #55 -: Май 08, 2005, 08:18:27 am »
Jeni,

може би в емоциите ти е силата....

Има житейски призвания, които не можем да реализираме, ако не сме в състояние да изпитваме силни емоции...

А аз тая сутрин се събудих към 5 часа и не си спомних сънищата. Обикновено ставам по това време, но тая сутрин останах в леглото и исках да сънувам и да запомня сънищата. Сънувах един сън, в който разговорях с някаква жена за лицето на човек и за косата му...
После сънувах една стъклена стена - не беше затворила хубаво помещението и проникваше прах - докоснах някакъв механизъм и тя се затвори, но пък откри други недостатъци в помещението и си помислих, че си отварям още работа :)
Поне работят командите за сънуване, макар че сънищата не бяха от най-ярките и интересните :D

При теб как беше?

*

Gostenka

църквата
« Отговор #56 -: Май 09, 2005, 01:38:51 am »
Здравей AH!
може би в емоциите ти е силата....

Има житейски призвания, които не можем да реализираме, ако не сме в състояние да изпитваме силни емоции...

:rolleyes: Благодаря, звучи успокояващо, защотo могат да ми бъдат полезни  :rolleyes:
Сънищата все пак бяха много интерсни!!! :)
A аз отново нямах. Ще променя някои неща и сигурно, ще има и промяна в сънищата. Тази нощ,няма да забравя,да си кажа,някоя команда и утре ще кажа дали се е получило! :) Сега по-трудно заспивам ,защото като, че ли имам в повече енергия ,но утре ще гледам да се уморя повече( просто минах на пролетно-пречиствателен режим ,съкратено (ПП) :D , преди седмица и като, че ли, когато тялото няма да храносмила , има енергия за други работи и неможе да заспи, може и от това да е
:)
Дано, сънищата поне идват с добри послания ..:)

*

АН

църквата
« Отговор #57 -: Май 09, 2005, 01:44:17 pm »
Jeni,

казват, че по време на такъв ПП човек може да има необикновени изживявания :)

Имала ли си?

Аз си сънувах автобусчета :)  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #58 -: Май 10, 2005, 03:51:40 pm »
Здряавей AH! :rolleyes:
Имах сън, но не го помня добре. :)
Някакъв квартал, такъв с блокове български,и ходех из този квартал и се прибрах у дома, но тези места в реала не са ми познати, и се приготвях да посрещам гости и помня, че дойдоха и се събудих.
Незнам дали е необикновено преживявани и дали не си въобразявам, все пак мисля ,че не , но имах привидение, или превидение, затруднява ме правописа на тази дума , дали е "при"", или "пре" хм.
Не, че обимновено се вторачвам в него, но.. :unsure:
Нещо като ..безформена, което сякаш прелетя, като малко жълто кълбо, не съвсем малко, кълбенце някакво ,и сяакаш мина през вратата навън. Като призрак някакъв и аз не знам ,но не с човешка форма, но въобще не се уплаших ,останах си спокойна. ха ,може и да си въобразявам и незнам дали има общо с ПП :D . AH ,ти какви по-точно необикновени преживявания имаше предвид? :rolleyes: Ти имала ли си ? :rolleyes:
Иначе се чувствам много по-добре отпреди, трябвало е сигурно да съкратя нещо ,за да имам в повече от друго. Или да се огранизча от трудносмилаеми храни, но за сметка на това   повече енргия ,жизненост, и по-често добро настроение и засега ми е добре така :)))
 :rolleyes:  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #59 -: Май 11, 2005, 12:40:14 pm »
Бързам да разкажа това, което запомних от снощния, докато съвсем не е избледнял.
Сънувах едно нещо уж беше мече, а понякога куче. Стоеше до една масичка и от нея падна бутилка с алкохол и се разля , стана като голяма алкохолена локва, и това мече си пиеше от нея  :lol: , дори си плуваше в нея.
Обаче, имаше някакви малки котета, които приближаваха , и това мече-куче хвана едното и го захапа за врата, исках да го спася ,но реших, че и живо да остане, ще се мъчи и се отдалечих да не гледам...имаше вече големи разкъсвания :(((((((
Сънувах крокодил... :ph34r:
И стари приятелки, разни обикновени ситуации и разговори,приготвяхме се да вървим на някъде...
Май вече останалото съм забравила, но поне помня, че сънувах много...