Здравей Гост

Стационарни фази на Планетите

• 34 Отговора
  • 5378 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Стационарни фази на Планетите
« -: Юли 23, 2010, 03:29:06 pm »
Дайте да ги наблюдаваме какви събитийности носят.Смятам че се усещат и без да засягат точки в хороскопа тъй като всяка една планета се явява управител на нещо в картата.Разбира се по-осезаемо това ще се усеща с аспекти.

Юпитер сега е стационар,от вчера го усещам-точно на К8 ми е в транзит,управлява 4ти дом и Нептун.Имах хармонизация по съответните домове,сякаш нещо се превключи на друга вълна+няколко мини събития,които съдържат по-дълбоки значения  :blink:

Отделно сега си мисля,че е добро време за визуализиране на широкомащабни планове,за преобръщане на ситуации чрез положително отношение,вяра и донякъде оставяне в закрила от страна на висшите сили.

Тези които имат планети в Стрелец сега могат да се изразяват по странен начин,да им се изпита есенцията,да хлътнат между миналото и бъдещето,да се изчистят от техните клопки и модели.Възможно е енергията протичаща към тях от Юпитер да е интензивна или напълно замразяваща...

*

vanilla

• **
  • 1578
Re:Стационарни фази на Планетите
« Отговор #1 -: Юли 23, 2010, 03:36:04 pm »
в тази връзка ето един линк....разгледайте го...автора набляга на това, че повечето от ключовите събитията в упражненията се случват през стационарна фаза на някоя планета...

http://members.ozemail.com.au/~dymock/index.html
http://members.ozemail.com.au/~dymock/instal1.html
http://members.ozemail.com.au/~dymock/instal2.html

sorry....май само за първите 2 се отнася това....
« Последна редакция: Юли 23, 2010, 03:40:21 pm от vanilla »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Юли 23, 2010, 05:01:25 pm »
Забелязала съм , че стационарната фаза на всяка планета е фаза ,която дава събитийност.
В хода на ретро движението планетата ,сякаш подготвя всяко събитие. мисля , че точно тогава е нейното отчетливо действие.
нещо повече -никога не е случаен и градуса в който застава стационарно! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Юли 23, 2010, 07:08:42 pm »

Юпитер сега е стационар,от вчера го усещам.....

Отделно сега си мисля,че е добро време за визуализиране на широкомащабни планове,за преобръщане на ситуации чрез положително отношение,вяра и донякъде оставяне в закрила от страна на висшите сили. Тези които имат планети в Стрелец сега могат да се изразяват ...

Асцендентът ми е в Стрелец. Снощи имах визуализация на бъдещите си планове и получих добра перспектива. Освен това имах отприщване на творчески хрумвания.

« Отговор #4 -: Юли 23, 2010, 09:19:46 pm »

Юпитер сега е стационар,от вчера го усещам-точно на К8 ми е в транзит,управлява 4ти дом

Тези които имат планети в Стрелец сега могат да се изразяват по странен начин,да им се изпита есенцията,да хлътнат между миналото и бъдещето,да се изчистят от техните клопки и модели.Възможно е енергията протичаща към тях от Юпитер да е интензивна или напълно замразяваща...

и аз така

пък Юпито упр Слънце и ЮЛВ
за сега е замразяваща
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5 -: Юли 23, 2010, 09:32:02 pm »
чухте ли по новините за прекъснатото електрозахранване по курортите...
http://dnes.dir.bg/news/nek-electrozahranvane-avaria-6783735?nt=4
дали това има общо със стационарната фаза на Юпитер....?
на мен ми е трудно да разпозная влиянието на Юпитер при мен....

*

Vision

• 3523
« Отговор #6 -: Юли 23, 2010, 09:52:44 pm »
Дайте да ги наблюдаваме какви събитийности носят.Смятам че се усещат и без да засягат точки в хороскопа тъй като всяка една планета се явява управител на нещо в картата.Разбира се по-осезаемо това ще се усеща с аспекти.

Юпитер сега е стационар,от вчера го усещам-точно на К8 ми е в транзит,управлява 4ти дом и Нептун.Имах хармонизация по съответните домове,сякаш нещо се превключи на друга вълна+няколко мини събития,които съдържат по-дълбоки значения  :blink:

Отделно сега си мисля,че е добро време за визуализиране на широкомащабни планове,за преобръщане на ситуации чрез положително отношение,вяра и донякъде оставяне в закрила от страна на висшите сили.

на мен също ми е натално в трети, упр. 4-ти и е на к8 сега..но това ''преобръщане на ситуации чрез положително отношение,вяра и донякъде оставяне в закрила от страна на висшите сили.'' си ми е ежедневие и нещата винаги се нареждат по един или друг начин..сега като видях какво си намислил, ми хрумна, дали тази инвазия в осми няма да донесе най- накрая джакпота от тото-то, при натална липса на индикации в пети иначе, как мислиш??.. :blink:..че много ми се ще да зарадвам няколко приятели с разни неща.. :blink:

при теб обаче нат. юпитер е в различна позиция..но говориш за нептун в стрелец..какво има да му се чисти на него, ако го изчистиш, няма да е нептун..

« Последна редакция: Юли 23, 2010, 10:00:51 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Юли 23, 2010, 10:04:24 pm »
Нухе , а в пети какво дава? ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #8 -: Юли 23, 2010, 10:13:54 pm »
а в 1-ви....? :-[  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Юли 23, 2010, 10:17:41 pm »
Освен стремеж към забавления и удоволствия ли? ;D

Много работи ама за какво да ти ги изреждам,като знаеш-печалби,деца в повече или деца в чужбина,творчество чрез издателска дейност,
любови по чужденци,лускозни хобита и приятни занимания на открито и т.н.

как викат сърбите ;Dрецни! рецни един джакпот! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Юли 23, 2010, 10:19:20 pm »

в първи не се казва юпитер , а ДУпитер ;D ;D...
пази си дупето да не порасне ;) ;).
общо взето е хубав период.

*

Vision

• 3523
« Отговор #11 -: Юли 23, 2010, 10:23:26 pm »
Юпитер в 8ми дава подаръци от съдбата-от всякакво естество,растежа е там,както и закрилата...но не мога твърдо да заявя,че ще е джакпота (ееее голям Юпи изкара Вижън  ;D,но то нали колкото са ти големи визиите,толкова повече неща могат да се вместят в отразяващата ги реалност при късмет този процес да е факт  :P).Но е сигурно,че ще имаш по-широки материално-енергийни обмени с хората около себе си през този период,а този който е с намерение да дава,много по-лесно става канал за Юпитер  :blink:

само аз ли го вадя голям, нали и на теб сега в осми ти влиза.. :P
мога ли да се надявам на засилване на влиянието сега, понеже натално е в края на скорпион, а сега влиза в осми дом, т.е. си е някак като у тях си.. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Юли 23, 2010, 10:27:09 pm »
Да кажа нещо във връзка с транзитите....
много са важни домовете , не толкова знака ,при транзитите. ингреса на куспидата дава събития. следете!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #13 -: Юли 23, 2010, 10:41:06 pm »

Ееееееееее взехте ме за лимонка  :P

Смяна на средата,появяване на нещо ново и съживяващо,нови интереси,отпускане,увеличаване на личната значимост...
ееее ами то точно тогава започнах да си разширявам интересите........ към астрология на юпитеров възврат...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #14 -: Юли 23, 2010, 10:45:29 pm »

от хубавия период само уголеменото дупе ми остана....ся с него съм се захванал да го отслабна пак... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Юли 23, 2010, 10:47:32 pm »

от хубавия период само уголеменото дупе ми остана....ся с него съм се захванал да го отслабна пак... :blink:

като мине сатурна ,ще го стопи! :wink2: :72:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #16 -: Юли 23, 2010, 10:54:58 pm »

като мине сатурна ,ще го стопи! :wink2: :72:
сатурна докато стигне до там ще почакам...ама сега ми прави квадрат към слънцето в 6-ти надявам се да ми помогне по някакъв начин...с диетите
а пък Юпитер при мен е умряла работа....спомянм си само като ми мина прз МЦ ми беше един от най-хубавите периоди в живота...даже от най-успешните, не че съм направила кой знае какво със живота си, но...

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Юли 23, 2010, 10:56:47 pm »

Ми той а да ми влезе,взе че излезе  :57:

Само се бъзика с 8 ми дом,ма после ще ми го изпълни с лихвите,щото дъртото  :capricorns: вече ще си иска баланса с лихвичка  :97:

и ДДС-то ще му сложиш! ;D ;D
ти чакай първо възврата на дедо ти , а юпитер си знае кога ,хич не му бери грижата.
сатъра,сатъра е най-важен! неговите и мед и жило имат стойност. юпитер е бързак и не се помни дълго! ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #18 -: Юли 23, 2010, 11:03:36 pm »

Ми той а да ми влезе,взе че излезе  :57:

Само се бъзика с 8 ми дом,ма после ще ми го изпълни с лихвите,щото дъртото  :capricorns: вече ще си иска баланса с лихвичка  :97:

ще влезе, няма да се плашиш, той сега се засилва и уголемява, набира ударна сила и мощ..направо се надявам да ни омаломощи от щастие като проникне в осми дом..само да не е ''онова'' щастие, че какви летни вируси са плъзнали... :rolleyes:

« Отговор #19 -: Юли 24, 2010, 07:12:13 am »

Ми той а да ми влезе,взе че излезе  :57:

Само се бъзика с 8 ми дом,ма после ще ми го изпълни с лихвите,щото дъртото  :capricorns: вече ще си иска баланса с лихвичка  :97:

аз та следя, щот при теб първо ще влезе, ако изохкаш ще знам какво да чакам ;)
ма не забравяй, Дедо и той ще влезе в опозе на 8, във 2 дом, и къв е муден
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...