Здравей Гост

Братята и сестрите в натала - показатели

• 58 Отговора
  • 6363 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Братята и сестрите в натала - показатели
« Отговор #20 -: Юли 27, 2010, 01:09:42 pm »
Елфидка, поздравления за темата. :blink:
 Итак, на принципиальную возможность иметь брата или сестру, я думаю должны указывать один из следующих показателей:

1. Наличие планеты в 3 доме;

2. Наличие планеты или асцендента в знаке близнецов;

Дъщеря ми има Слънце в трети дом и Асцендент и Юпитер в Близнаци, а няма братя и сестри.

Има време......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #21 -: Юли 27, 2010, 01:18:24 pm »
Това което си мисля по този въпрос е че по скоро показва нещо специфично за братята и сестрите
Например аз имам Нептун в 3-ти с управител Плутон в тао квадрат
Имам двама полубратя от които първият е хочинал преди много години и като съм била бебе си е изгасил цигарата там където е сърцето
Със сестрами съм живяла до 5-та си година тя е със стелиум в Скорпион и Слънце там
И тя ми е полусестра
С другия ми брат сезапознах като станах на 8 год той е с такава професия свързана с властта
Интересното е че и при тримата е засегната темата на Плутон
\не мога да си намеря точките и запетаята не се смейте\ :rolleyes:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Юли 27, 2010, 02:02:24 pm »
интересна тема Елфи!
в мойта карта на к3 има водолей! упр. е в 10-ти и има както хармонични ,така и дисхармонични аспекти.
имам един брат!
при децата ми е мешана скара....
някои от тях имат повече ,други по-малко братя и сестри! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #23 -: Юли 27, 2010, 02:09:33 pm »
  Приемам за по-вярно, че 3-ти дом е показателен за отношенията между братя, сестри, роднини и близки. Иначе да се съди по него за броя на евентуалните братя и сестри, някак си не се връзва...Аз имам Фортуна и ЮЛВ в ІІІ, брат ми има Фортуна, а сестра ми няма никой.....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #24 -: Юли 27, 2010, 02:11:03 pm »
А защо да не се съди за броя? В такъв случай и за децата не може да се определи в една карта тогава колко има вероятност да бъдат.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #25 -: Юли 27, 2010, 02:44:00 pm »
А защо да не се съди за броя? В такъв случай и за децата не може да се определи в една карта тогава колко има вероятност да бъдат.

Именно...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Юли 27, 2010, 03:08:58 pm »

Може, по Джйотиш се определя евентуалния брой /и пол/ на децата, може да се извлече информация за това как ще протича животът им, какви зодиакални/планетни типажи може да са, както и вероятния тайминг, т.е. кога тези деца да бъдат заченати/родени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #27 -: Юли 27, 2010, 03:11:29 pm »
Имаше такава тема преди време..
Нямам нищо в трети,а имам брат и един аборт на майка ми.Обаче трети ми включва Лъв и Дева,брат ми е Дева с лъвска Луна и стелиум в Лъв,неговият трети по същия начин описва и мен..Но в моята карта всичко е много буквално в някои отношения,едва ли е така при всички.
Моя близка има Плутон там,сестра и е Скорпи.

*

Uran

• 6041
« Отговор #28 -: Юли 27, 2010, 03:12:24 pm »
Мда, форумът явно не е представителна извадка. Повечето са с повече от 1 брат/сестра т.е. не са типично бг семейство. :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #29 -: Юли 27, 2010, 03:16:19 pm »
Мда, форумът явно не е представителна извадка. Повечето са с повече от 1 брат/сестра т.е. не са типично бг семейство. :blink:

По скоро са представители на типичното съвременно семейство. Много братя е сестри от различните бракова на родотелите си.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Юли 27, 2010, 03:23:26 pm »
Аз съм само дете. На К3 имам Козирог и интерсептиран Водолей в 3 дом, без планети вътре. Сатурн е в 9 дом, а Уран изгрява откъм 12ти... Туй да не би означава, че някъде може да имам брат/сестра, за който/която не зная, някое от евентуалните извънбрачни деца на баща ми?  ;D Имам и Плутон в 11 дом, в Т-квадрат със светилата - майка ми няма други деца преди и след мен... Там, където стъпя аз, трева не никне, както се казва.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #31 -: Юли 27, 2010, 03:26:39 pm »
Аз съм само дете. На К3 имам Козирог и интерсептиран Водолей в 3 дом, без планети вътре. Сатурн е в 9 дом, а Уран изгрява откъм 12ти... Туй да не би означава, че някъде може да имам брат/сестра, за който/която не зная, някое от евентуалните извънбрачни деца на баща ми?  ;D Имам и Плутон в 11 дом, в Т-квадрат със светилата - майка ми няма други деца преди и след мен... Там, където стъпя аз, трева не никне, както се казва.  :-[

Лично аз съм се научила нищо да не отхвърлям...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Юли 27, 2010, 03:31:53 pm »
Еми баща ми е с Венера в съвпад с Плутон в Лъв и близнашки Марс, навремето голям чаровник е бил, направо магесник с жените... Така че не бих се учудила, че и при друга мома преди майка ми е покълнало урановото му семе.  ;D
Майка ми веднъж спомена, че навремето някаква девойка в университета тръгнала да си прерязва вените заради него... На него дължа и пълния си 5 дом барабар с Венера в опозиция с Плутон, при мама нямаше такива акценти.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #33 -: Юли 27, 2010, 03:36:47 pm »
Лошото е, че няма как да се изследва тази сфера.....
Бащите може дори да не подозират за някое отроче наякъде.
Наскоро ми казаха за едно девойче, пред сватба, което направило аборт, защото не била сигурна кой е бащата....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Юли 27, 2010, 03:40:33 pm »
Наскоро ми казаха за едно девойче, пред сватба, което направило аборт, защото не била сигурна кой е бащата....

И такива работи се случват, да преспиш с друг преди сватбата си, че после почва да те стяга вече брачната халка.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #35 -: Юли 27, 2010, 03:41:00 pm »
 Итак, на принципиальную возможность иметь брата или сестру, я думаю должны указывать один из следующих показателей:

Дъщеря ми има Слънце в трети дом и Асцендент и Юпитер в Близнаци, а няма братя и сестри.

Има време......

Напротив....няма време!  :tongue2:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #36 -: Юли 27, 2010, 03:42:36 pm »

Има време......

За теб ли няма време или за баща ѝ ?

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Nebesna

« Отговор #37 -: Юли 27, 2010, 03:43:16 pm »

Може, по Джйотиш се определя евентуалния брой /и пол/ на децата, може да се извлече информация за това как ще протича животът им, какви зодиакални/планетни типажи може да са, както и вероятния тайминг, т.е. кога тези деца да бъдат заченати/родени.

Е и колко процента достоверност даваш?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #38 -: Юли 27, 2010, 03:44:04 pm »

И такива работи се случват, да преспиш с друг преди сватбата си, че после почва да те стяга вече брачната халка.  :blink:

А бе сегашната младеж си е е*** майката...
Ние навремето какви задръстеняци бяхме.......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Nebesna

« Отговор #39 -: Юли 27, 2010, 03:47:09 pm »

Има време......

За теб ли няма време или за баща ѝ ?
/quote]

И за двамата. Въпросът е изяснен и двамата сме категорични. познавам бившия си съпруг, а и новата му е по-голяма на възраст от мене, така че.....Разбирам ти тайната мислА, но забрави!