Здравей Гост

РЕПТИЛОИДНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ

• 100 Отговора
  • 28373 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
РЕПТИЛОИДНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ
« -: Юли 29, 2010, 12:45:01 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 03:06:38 am от Синухе »

*

Синухе

• 4978
Re:РЕПТИЛОИДНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ
« Отговор #1 -: Юли 29, 2010, 01:00:02 pm »
 ;D
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 03:06:51 am от Синухе »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2 -: Юли 29, 2010, 01:09:05 pm »
 ;D
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 03:07:03 am от Синухе »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3 -: Юли 29, 2010, 01:16:31 pm »
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 03:07:19 am от Синухе »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #4 -: Юли 29, 2010, 01:20:46 pm »
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 03:07:50 am от Синухе »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #5 -: Май 04, 2011, 07:14:07 pm »
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 03:08:02 am от Синухе »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #6 -: Май 04, 2011, 07:21:28 pm »
.
« Последна редакция: Септември 20, 2011, 02:11:23 pm от Hm »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #7 -: Май 04, 2011, 09:09:59 pm »
Май динозаврите въобще не са изчезвали, а? ;D
Едно не разбрах - освен, че всички извънземни до крак/люспа са рептили, няма ли някой по-нормално изглеждащ? Само ние ли сме готини  ;D
« Последна редакция: Май 04, 2011, 09:21:37 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #8 -: Май 04, 2011, 10:29:26 pm »
Тази тема я "видях" още миналата седмица, като съществуваща във форума, но все още я нямаше, вчера дори си мислех да я създам, но се отказах. Синухе, тази книжка я четох по-миналата седмица, пък и не постваш инфото и снимките за първи път.

Yaya, има една тема във форума, стара на Вещето за видовете извънземни интересна е ако те интересува, аз поне искрено се забавлявах!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #9 -: Май 04, 2011, 10:31:00 pm »
Оп! сега видях че всъщност тази тема е онази старата, хаха, голям тъпчо съм, ама като се занимавам с три неща!! Минимум наведнъж! :19:
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #10 -: Май 04, 2011, 11:31:12 pm »
Май динозаврите въобще не са изчезвали, а? ;D
Едно не разбрах - освен, че всички извънземни до крак/люспа са рептили, няма ли някой по-нормално изглеждащ? Само ние ли сме готини  ;D

абе не всички са рептили бе... пак не си разбрала начи  ;D ;D ;D  орионци са рептили, сивите май бяха кръстоска м/у човек и рептил, сирианите са бозайници, плеадите са хора - високите и русите... има и други ма вече не се сещам, но тези са основните  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #11 -: Май 04, 2011, 11:32:10 pm »

Вчера се замислих дали съм срещал физически представители на рептилите и изведнъж ми изникна една жена,която познавах за малко и за която имам съмнение- в смисъл влизал съм в контакт с рептилско съзнание в астрала,макар и от тези на отцепниците и си имам горе долу представа,че усещането докато е до теб дори и в човешка форма,е много особено и просто знаеш,че това не е човешко съзнание,а някакво друго.Физически беше слаба и красива,много бяла,с едно студено излъчване,много странен и неопределим цвят на очите и най-вече с глас,който никога не бях чувал (много специфичен)

Това тепърва ще го чепкам, някой ако има опитни рептилчета да ги дава насам  ;D

На външен вид отговарям на описанието. И имам чувството, че в гените ми има 3 % рептилски гени.

Може да ме проучиш.  :57:

това, че си рептилопоклонница не те прави автоматично лизи  :P  бъди сигурна, че ако беше лизи щеше да знаеш  ;)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #12 -: Май 04, 2011, 11:36:08 pm »
:rolleyes:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:09:13 am от Синухе »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #13 -: Май 04, 2011, 11:40:26 pm »

Иначе от последната статия става ясно,че някои хора могат да се държат като рептили, дори само заради тази част от мозъка си - ама е интересно при кои и защо е водещо това  :rolleyes:

как кои - парииии, пари, пари... имотииии, коли, секс и контрол... туй то  :P  въпрос на израстване на духа... всеки един е минал оттам или па сега минава... минава доста време преди да си надраснеш рептилоидният мозък  ;)

« Отговор #14 -: Май 05, 2011, 12:07:44 am »
Не мога да разбера едно нещо! По какво се различава рептилоидното поведение от това на човека, те не търпят ли еволюция на духовно ниво, че всички трябва да се смятат за супер материалисти? .... Та в този ред на мисли що и аз да не ставам за едно такова изследване?! Носът ми е супер чувствителен на миризми и вибрации, светла съм, очите ми... на мен лично ми се виждат странни, не че имам зеница на влечуго  ;D, материалното ме вълнува до колкото е най-лесно постижимото на този свят в този живот и това измерение...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #15 -: Май 05, 2011, 12:13:53 am »
помня,че имаше Слънце на границата Водолей/Риби

Интересно е,че в случая Слънцето беше на границата на два знака-двойнствен АЗ  :rolleyes: Дали в действителност в картите на рептилите няма да има нещо което да ги посочва (което не значи че всички с такива позиции са рептили,а просто вселената по закона за резонанса и разпознаването да отпечатва нещата подобаващо)?

той и принц Уилям е така, ама при него имам въпроси. Щом генеалогията на Даяна води до Стюардите, те, акто кралска фамилия, не са ли рептили, бе? Цитат от Уикипедия(не, че е най-достоверния източник...):

"Кралски произход [редактиране]

Даяна е родена в семейство Спенсър. От майчината си страна тя има ирландска, шотландска, английска, американска и арменска кръв. Една от пра-пра-бабите ѝ по майчина линия е нюйоркската наследница Франсис Уорк. По бащина линия тя е потомък на крал Чарлз II чрез четиримата му незаконни сина:
Хенри Фитцрой 1-ви херцог на Графтон, син от Барбара Вилиърс, 1-ва херцогиня на Кливлънд Чарлз Ленокс 1-ви херцог на Ричмънд и Ленъкс, син от Луиса дьо Кероил Чарлз Бюкларк син от Нел Гуин Джеймс Крофтс-Скот 1-ви граф на Монмаут, лидер на известно въстание, син от Луси Уолтър Освен това, Даяна е и потомък на крал Джеймс II чрез неговата дъщеря Хенриета ФитцДжеймс. Майката на Хенриета е била Арабела Чърчил, сестрата на Джон Чърчил, 1-ви херцог на Марлборо, следователно тя е свързана с всичките единадесет херцога на Марлборо. По тази линия тя има родствена връзка и със сър Уинстън Чърчил. Други нейни известни предци включват Робърт Брус, Мери Болейн, лейди Катрин Грей, Мария де Салинас, Джон Егъртън, 2-ри граф на Бриджуотър и Джеймс Станли, 7-ми граф на Дерби. Спенсър винаги са били близки до британското кралско семейство. Бабата на Даяна по майчина линия, Рут, лейди Фермой е била дългогодишна приятелка и придворна на Елизабет, кралицата-майка."

Ок, тези ти разгледах, сега минавам на втория пътрос. Кога се проявява рептилската кръв? Както видяхме, има и малки деца, които според мен трябва да се раждат научени гущерчета, щото сме виждали бебешки и детски снимки на Уилям, както и други издънки, вкл. и на сватбата скоро.

А, че Буш са роднини на кралска Англия, вероятно има причина, както и всички други президенти, все пак, наистина Щатите са били всъщност собственост на "Вирджиния къмпани".

Питам, щото разсъждавам логично, нещо не ми се вярва да се превръщат в гущери. Не изключвам да е вярно, защото, това, че аз не го знам, не означава, че не съществува, но все пак, има една мисъл, окято съм си пльоснала в скайпа: Ако накараш другите да мислят, че мислят, ще те обичат. Ако обаче ги накараш наистина да мислят, ще те намразят Аз се опитвам да мисля  ;)

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #16 -: Май 05, 2011, 12:14:52 am »
Бети,

за толкова милиони години еволюция на нашата Галактика, лизитата не са еволюирали ни на йота от материализма си и жаждата си за власт... другите цивилизации - Сириус и Плеяди са мръднали доста напред от времената на съюза им с Орион, но лизитата си тъпчат на едно място... ще дойде и тяхното време, но те са избрали последователни инкарнации и за тях времето тече много по-бавно от нашето...  :blink:

* лизи от lizard - гущер. това е любящото име, което са им дали плеядианците и лично мен по ме кефи от рептилоидни  :P

*

Yaya

• 2265
« Отговор #17 -: Май 05, 2011, 12:15:38 am »
Не мога да разбера едно нещо! По какво се различава рептилоидното поведение от това на човека, те не търпят ли еволюция на духовно ниво, че всички трябва да се смятат за супер материалисти? .... Та в този ред на мисли що и аз да не ставам за едно такова изследване?! Носът ми е супер чувствителен на миризми и вибрации, светла съм, очите ми... на мен лично ми се виждат странни, не че имам зеница на влечуго  ;D, материалното ме вълнува до колкото е най-лесно постижимото на този свят в този живот и това измерение...

аха, дядо ми също става, и той много се облизваше, беше бял, студен(само към мен топъл), със сивкаво-зеленикави очи...
Петър стоянов също само си ближеше бялото  :-X :-X :-X :-X :-X

А Шопенхауер

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #18 -: Май 05, 2011, 12:18:49 am »
ЯЯ,

Пешо коня има доказан произход. чичо е на мъжо на наша съфорумка и го познавам лично /мъжо де, не Пешо коня/ - нема рептилска кръв там  :rolf: :rolf: :rolf:

за наталите, може би трябва да се види къде в натала е Орион  :unsure:  знам ли и аз... а може и да няма индикации за това  :P

*

Yaya

• 2265
« Отговор #19 -: Май 05, 2011, 12:19:23 am »
ох и още нещо се сетих, докато чета вашите постове.
Абе, четох, че тези гущери, дракони или каквото и да е, са в долната част на четвъртото измерение и били затова по-близо до нас. Абе, аджеба, като тръгнем и ние на горе по етажите в измеренията скоро, няма ли да се озовем право при тях? Нали щял да ни се извиси духа, само за кристални деца говорим... Или те са продукт на аерозолите, които дишаме и ГМОтата и пестицидите, които ядем?

Казва се също, че и следващата суперсила щял да бъде червеният Дракон и всички виждаме Китай как дърпа напред. Също четох, че са потомци на драконови, ама рептили ли ще ни управляват или Китай?  :-[
Сори за многото въпроси

А Шопенхауер