помня,че имаше Слънце на границата Водолей/Риби
Интересно е,че в случая Слънцето беше на границата на два знака-двойнствен АЗ :rolleyes: Дали в действителност в картите на рептилите няма да има нещо което да ги посочва (което не значи че всички с такива позиции са рептили,а просто вселената по закона за резонанса и разпознаването да отпечатва нещата подобаващо)?
той и принц Уилям е така, ама при него имам въпроси. Щом генеалогията на Даяна води до Стюардите, те, акто кралска фамилия, не са ли рептили, бе? Цитат от Уикипедия(не, че е най-достоверния източник...):
"Кралски произход [редактиране]
Даяна е родена в семейство Спенсър. От майчината си страна тя има ирландска, шотландска, английска, американска и арменска кръв. Една от пра-пра-бабите ѝ по майчина линия е нюйоркската наследница Франсис Уорк. По бащина линия тя е потомък на крал Чарлз II чрез четиримата му незаконни сина:
Хенри Фитцрой 1-ви херцог на Графтон, син от Барбара Вилиърс, 1-ва херцогиня на Кливлънд Чарлз Ленокс 1-ви херцог на Ричмънд и Ленъкс, син от Луиса дьо Кероил Чарлз Бюкларк син от Нел Гуин Джеймс Крофтс-Скот 1-ви граф на Монмаут, лидер на известно въстание, син от Луси Уолтър Освен това, Даяна е и потомък на крал Джеймс II чрез неговата дъщеря Хенриета ФитцДжеймс. Майката на Хенриета е била Арабела Чърчил, сестрата на Джон Чърчил, 1-ви херцог на Марлборо, следователно тя е свързана с всичките единадесет херцога на Марлборо. По тази линия тя има родствена връзка и със сър Уинстън Чърчил. Други нейни известни предци включват Робърт Брус, Мери Болейн, лейди Катрин Грей, Мария де Салинас, Джон Егъртън, 2-ри граф на Бриджуотър и Джеймс Станли, 7-ми граф на Дерби. Спенсър винаги са били близки до британското кралско семейство. Бабата на Даяна по майчина линия, Рут, лейди Фермой е била дългогодишна приятелка и придворна на Елизабет, кралицата-майка."Ок, тези ти разгледах, сега минавам на втория пътрос. Кога се проявява рептилската кръв? Както видяхме, има и малки деца, които според мен трябва да се раждат научени гущерчета, щото сме виждали бебешки и детски снимки на Уилям, както и други издънки, вкл. и на сватбата скоро.
А, че Буш са роднини на кралска Англия, вероятно има причина, както и всички други президенти, все пак, наистина Щатите са били всъщност собственост на "Вирджиния къмпани".
Питам, щото разсъждавам логично, нещо не ми се вярва да се превръщат в гущери. Не изключвам да е вярно, защото, това, че аз не го знам, не означава, че не съществува, но все пак, има една мисъл, окято съм си пльоснала в скайпа:
Ако накараш другите да мислят, че мислят, ще те обичат. Ако обаче ги накараш наистина да мислят, ще те намразят Аз се опитвам да мисля