Според мен нещата са доста комплексни, но заради Весо темата отиде на еб...м ти страна. Тези дни лично аз си разсъждавах върху българското общество. Ако оставим настрана турското робство и се насочим към последните 40 години например, вземем световната и персонална история на страните от света и българина... може би да се стигне до някакво заключение. България има бъдеще, има потенциал, но мисля че все още не й е дошло времето. Това какви игри се играят във външната политика си имат своите скрити мотиви. Американците са фрашкани с рептили, кръвните линии обаче е трудно да бъдат хванати, от там и мотивите на това ниво спрямо България. Докато ако става въпрос за финансови ресурси, материални и т.н. е лесно да се каже какви са интересите на едно силно правителство спрямо други страни. Което естествено обяснява защо американците сринаха много страни и правителства без да им мигне окото. ЕС в момента действа по техен пример, принципът при парите са че трябва да вземеш от някого, за да дадеш на друг. Така се постига и желаната зависимост и слабост на тези от които се взима, а те са доста.