Здравей Гост

РЕПТИЛОИДНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ

• 100 Отговора
  • 28298 Прегледи
*

лилид

Re: РЕПТИЛОИДНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ
« Отговор #40 -: Декември 16, 2011, 01:13:26 pm »
здравейте, по диагонала мерна ми се тук, че облизването бело белег, та хрумна ми да ви питам - ами забелязали ли сте, че и новия ни президент се облизваше доста, поне докато беше министър, сега напоследък май някой пиар му е посмекчил този тик...
 :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #41 -: Декември 16, 2011, 01:30:47 pm »
здравейте, по диагонала мерна ми се тук, че облизването бело белег, та хрумна ми да ви питам - ами забелязали ли сте, че и новия ни президент се облизваше доста, поне докато беше министър, сега напоследък май някой пиар му е посмекчил този тик...

А ти що си мислиш, че на такъв пост ще сложат обикновен човек  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Veselin

« Отговор #42 -: Декември 17, 2011, 08:56:43 am »
.
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 09:40:00 am от Veselin »

*

Veselin

« Отговор #43 -: Декември 19, 2011, 08:18:37 am »
.
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 09:40:59 am от Veselin »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #44 -: Декември 19, 2011, 08:03:03 pm »
http://bg.altermedia.info/?p=16933

Задръжте стрелката на мишката върху снимката и вижте какво пише там.

*

Veselin

« Отговор #45 -: Декември 19, 2011, 09:06:20 pm »
.
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 10:23:54 am от Veselin »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Декември 19, 2011, 09:27:22 pm »
Да се чудиш кое е по-малкото зло - президент рептил ли да имаме или президент п-с.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #47 -: Декември 20, 2011, 07:32:21 am »
.
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 10:24:14 am от Veselin »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #48 -: Декември 20, 2011, 08:34:13 am »
Да се чудиш кое е по-малкото зло - президент рептил ли да имаме или президент п-с.  ;D

За щастие конкретният не е нито едното от двете ;).
Аз по софтуера на някой като гусин президента съм била мъж шаман или лечител в Африка. Това автоматично ме прави лесбийка ;D. И негро :mellow:. Е, може, при такъв хороскоп, човек никога не знае откъде ще му задуха възвратът.
И освен това в ученическите си години имах сред приятелите си двама близнаци, етнически турци, които се казваха Силвия и Методи по паспорт, но аз най-декадентски продължавах да ги наричам Елив и Метин. И са идвали вкъщи на гости няколко пъти - значи ще да съм ятак и национален предател. Според горната статия.

А
...резил пред света...  :-\
ще сме си докато спекулациите на тема сексуална ориентация са ефективен инструмент за моделиране на обществените нагласи сред предполага се най-напредничавата и активна част от обществото, разбирай - ползУваща интернетски форуми. Точно ти ми се струва си фамилиарен с драмите на нетолерантността в ориенталското ни общество.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Veselin

« Отговор #49 -: Декември 20, 2011, 11:05:08 am »
.
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 10:24:28 am от Veselin »

*

Veselin

« Отговор #50 -: Декември 20, 2011, 11:21:05 am »
.
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 10:24:34 am от Veselin »

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #51 -: Декември 20, 2011, 10:32:01 pm »
Никой не се опитва да унищожи българския народ. Няма нужда, ние сами се унищожаваме. И е някак мегаломанско да си мислим, че някой се интересува точно от нас. Хората живеят, творят, мечтаят, решават обществени, екологични и т.н. проблеми, ние се прецакваме един друг....

« Последна редакция: Декември 22, 2011, 09:10:03 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #52 -: Декември 21, 2011, 12:31:27 am »
Рептилите управляват света..,те са могъщи и силни...Нищо не подлежи на контрол....извън тях.Те са тези които имат синя кръв...и си позволяват всичко...Щом ги има..,значи вселената има необходимост от тях...Останалата част извън рептилите е матрица...или стадо! :blink:... Те са бащите на илюминатите... ;D...Всички сме против извънземните...,но ги търсим с телескопи...и се прекланяме...,понякога се страхуваме..,друг път...тръпнем при определени срещи и ситуации...
Просто следва да приемем...,че ги има...Законите на Хермес...Говорим само за тях...или ги прилагаме... ;D
« Последна редакция: Декември 21, 2011, 12:35:32 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #53 -: Декември 21, 2011, 01:28:17 am »
http://bg.altermedia.info/?p=16929

Това е най- жестокото.... :'(

Циганският терор продължава и след смъртта! Оскверниха гроба на убития Ангел в Катуница

А дали не са българи.... :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

« Отговор #54 -: Декември 21, 2011, 08:02:07 am »
.
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 10:24:47 am от Veselin »

*

Veselin

« Отговор #55 -: Декември 21, 2011, 08:05:06 am »
.
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 10:24:55 am от Veselin »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #56 -: Декември 21, 2011, 12:13:25 pm »
нека го кажа така, всеки се бори за власт и контрол, но НИЕ се даваме, защо си мислите, че другите нации, не се борят по между си, я проверете една Финландия какви войни е водила за свободата си.... това имах предвид. Ние сами не можем от вътре да се организираме.  ;D

*

Veselin

« Отговор #57 -: Декември 21, 2011, 12:50:02 pm »
.
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 10:25:03 am от Veselin »

« Отговор #58 -: Декември 21, 2011, 01:17:12 pm »
Според мен нещата са доста комплексни, но заради Весо темата отиде на еб...м ти страна. Тези дни лично аз си разсъждавах върху българското общество. Ако оставим настрана турското робство и се насочим към последните 40 години например, вземем световната и персонална история на страните от света и българина... може би да се стигне до някакво заключение. България има бъдеще, има потенциал, но мисля че все още не й е дошло времето. Това какви игри се играят във външната политика си имат своите скрити мотиви. Американците са фрашкани с рептили, кръвните линии обаче е трудно да бъдат хванати, от там и мотивите на това ниво спрямо България. Докато ако става въпрос за финансови ресурси, материални и т.н. е лесно да се каже какви са интересите на едно силно правителство спрямо други страни. Което естествено обяснява защо американците сринаха много страни и правителства без да им мигне окото. ЕС в момента действа по техен пример, принципът при парите са че трябва да вземеш от някого, за да дадеш на друг. Така се постига и желаната зависимост и слабост на тези от които се взима, а те са доста.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #59 -: Декември 21, 2011, 03:05:46 pm »
Да, това е така, Anabell,и тези, които са измислили плана Ран-ът умело се възползват от това.

ми естествено, и аз да бях американка и аз бих се възползвала. Ама не са дошли, да те научат на български манталитет.....  :P ;D