Здравей Гост

РЕПТИЛОИДНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ

• 100 Отговора
  • 28360 Прегледи
Re: РЕПТИЛОИДНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ
« Отговор #60 -: Декември 21, 2011, 03:37:30 pm »
Точно пък обикновените американци и идея си нямат за тези неща! От тези планове се облагодетелстват определени същества (става въпрос единици), не народи!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Veselin

« Отговор #61 -: Декември 21, 2011, 07:46:13 pm »
.
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 10:25:16 am от Veselin »

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #62 -: Декември 21, 2011, 07:50:00 pm »
Мен повече ме притесняват същностите скрити в нас.  :P Те са най-трудни за преработване.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #63 -: Декември 21, 2011, 09:14:23 pm »
Мен повече ме притесняват същностите скрити в нас.  :P Те са най-трудни за преработване.  ;)

Ето тук съм съгласна много, вместо да се занимаваме с чуждите проблеми и имущества, власт и т.н. е редно да насочив цялото усилие и енергия към самите себе си, за да помогнем първо на близките си и после на собствения си народ :)
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #64 -: Декември 27, 2011, 01:16:23 pm »
Айде и тук да спамна темата - ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО на всички Мистични съфорумници!  :P ;D

Рождеството е свързано и със съвпада на 3 звезди, и 3 влъхви, затова пожелавам на всички нас повече пътеводни звезди и повече мъдрост (която естествено да споделяме тук  :tongue2:).

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #65 -: Декември 27, 2011, 02:22:22 pm »
 :P)
« Последна редакция: Февруари 26, 2013, 11:54:40 pm от Синухе »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #66 -: Декември 27, 2011, 02:55:20 pm »
Айде и тук да спамна темата - ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО на всички Мистични съфорумници!  :P ;D

Рождеството е свързано и със съвпада на 3 звезди, и 3 влъхви, затова пожелавам на всички нас повече пътеводни звезди и повече мъдрост (която естествено да споделяме тук  :tongue2:).

Кои са тези три звезди?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #67 -: Декември 27, 2011, 03:14:22 pm »

Кои са тези три звезди?

Хело, да ти кажа честно чела съм няколко версии, не си спомням, а и сега не ми се търси, със сигурност Юпитер беше сериозно замесен и се счита, че Християнството е под негово управление (и до някаква степен и Марс). Емблемата на Исляма - звездата с Луната са Венера в съвпад с Луна, това със сигурност си го спомням, защото ми направи впечатление, факта, че Мохамед е бил астролог и не е избрал случайно тези две "звезди".

@ Синухе, надявам се Коледа, де не е също творение на Рептилите.  ;D  :P

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #68 -: Декември 27, 2011, 03:55:14 pm »

Кои са тези три звезди?

Хело, да ти кажа честно чела съм няколко версии, не си спомням, а и сега не ми се търси, със сигурност Юпитер беше сериозно замесен и се счита, че Християнството е под негово управление (и до някаква степен и Марс). Емблемата на Исляма - звездата с Луната са Венера в съвпад с Луна, това със сигурност си го спомням, защото ми направи впечатление, факта, че Мохамед е бил астролог и не е избрал случайно тези две "звезди".

@ Синухе, надявам се Коледа, де не е също творение на Рептилите.  ;D  :P

Наистина до такъв извод, че християнството е под управлението на Юпитер стигнах и аз, но не от четене на книги, а по други начини, които би трябвало да показват истинското положение на нещата.

Християнството е првърнало езическият празник по празнуване на зимного слънцестоене, което продължава три дни, в свой празник, понеже не е могло да го заличи, а сигурно и по други причини. Казват, че Божият син се е родил, вместо да казват, че се е родило Слънцето , защото тогава след като символично било умряло в трите дни от зимного слънцеастоене и три дни изглеждало, сякаш е неподвижно, на третия ден "възкръснало" и древните народи казвали, че Слънцето се е родило. Тогава светлината започва да нараства и дните стават по-дълги.

А миналата година писах доста във форума за това, че Дядо Коледа е образ, който съчетава Юпитер и Сатурн.

Една от звездите може да е Сириус.

Тя е асоциирана с майката-богиня Изида и нейния по-стар архетип Хатор. Храмът на Дендера, посветен на богинята, е построен така, че всяка Нова година светлината на Сириус прониква през специален отвор към вътрешността на капелата. Обстоятелството, че в Египет и Вавилон са свързвали началото на новата година с хелиакалния изгрев на Сириус, говори за важната роля на тази звезда в културата на древните.

http://www.beinsadouno.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/_/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D1%83%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F/%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B7%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%83%D1%81-r192

*

Anabell

• 2022
« Отговор #69 -: Декември 27, 2011, 07:47:57 pm »
Може и Сириус да са имали предвид, но доколкото съм разбрала, е имало 3 звезди - пример: Юпитер, Сатурн, Марс в съвпад, в определен знак, така че се е знаело, че започва нова епоха - епохата на Рибите. Сатурн и Юпитер са доста по често от веднъж на 2000 години в съвпад, а и не може точно да се разбере коя е началната точка на ерата на рибите. Иначе Коледа трябва да е пренос на езическия празник на зимното Слънцестоене, това сочат фактите.

Дядо Коледа определено си носи характеристиките на Юпитер - раздаващ подаръци, съдещ кой добър, кой лош, пълничък и румен, и Сатурн - стар, с бяла, дълга брада, мъдър, и т.н. малко ми напомня и на Аполон - Слънцето с тази летяща шейна и символът елен  :P ;D

Християнството, особено войнственият Католицизъм, за мен има много от Марс - ако щеш и огнените клади на инквизицията, организацията на самата институция си е от всякъде Юпитер и Сатурн....и като цяло е религия водеща война с жените... нещо съвсем са забравили за Луната и Венера  ;D ...дори Дева Мария ми е много повече Сатурнов образ, отколкото майка - каквато е Изида в древен Египет или Хатор на Изток....и като се замислих, Кибела - Рея са още по жестоки, страшни богини, говорещи за безкрайната мощ на майката Земя, която някак Християнството отрича (тук говоря за религията, не за философията). 

;) ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #70 -: Декември 27, 2011, 08:25:46 pm »
Анабел,

коледа си е езическа, а не християнска както се твърди - всяка една религия по света си има дете родено на 25 декември от девственица. Това май се свързваше с началото на нарастване на деня или нещо подобно... Нищо християнско няма в него, а се толерира, защото доста егрегори се хранят от колективните енергии освобождаващи се по коледни празници...  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #71 -: Декември 28, 2011, 05:48:17 am »
Анабел,

коледа си е езическа, а не християнска както се твърди - всяка една религия по света си има дете родено на 25 декември от девственица. Това май се свързваше с началото на нарастване на деня или нещо подобно... Нищо християнско няма в него, а се толерира, защото доста егрегори се хранят от колективните енергии освобождаващи се по коледни празници...  ;)

Първо, във филма Зейтгейст много лъжат по този въпрос. Не познават добре митологията и разчитат, че и хората, които гледат филма няма да познават добре митологията.

А в Египет, преди появата на християнството, наистина около 25 декември, когато слънчевата светлина започва да нараства, хората носели кукла, която символизира бебе и викали "Бебето се роди", като са имали предвид, че Слънцето се е родило. Така пише в книгата на Джеймс Фрейзър "Златната клонка".

« Отговор #72 -: Декември 28, 2011, 08:21:40 am »
По Коледа много се замислих онзи ден точно за християнството. От където и да го погледна то е сбор от древни митове и легенди идващи от различните краища на планетата. И защо християнството трябва да е чиста и най-висша религия, при положение, че е плагиатствано от езически източници?! И по най-различни научно-популярни поредици на Дискавъри Ченъл се разисква Библията и тя далеч не е това което един "вярващ" промит мозък вижда.

Лично аз също съм кръстена и то сравнително скоро. Ако ме питате защо - не знам. Просто чувствах силна нужда да го направя. Кой знае и това какъв езически ритуал е, но не съжалявам, отрази ми се добре. Рейки инициация не съм искала, но не се съпротивлявах когато ми се случи и мисля че и това ми се отрази добре. Въпреки всичко не съм поданик на християнската религия, даже я възприемам като нещо вредно за човека и неговото духовно развитие. Естествено за това си отношение имам доста причини.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #73 -: Декември 28, 2011, 01:30:40 pm »
Анабел,

Да, така е, не споря, обаче знаеш ли какво ми хрумва, какво да направим ние, (сега чета на Зеланд - Пространство на варианти), да ли е по-добре да се включим в общия егрегор (и аз обичам да гледам Коледни филмчета и да си мечатя за Вълшебства) или да си действаме по своите задачи - примерно правиш си сайт  :P :P и т.н.

Ако другите имат "практики", правили са експерименти, казвайте, какво сте забелязали.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #74 -: Декември 29, 2011, 11:25:39 am »
Искаш ли да си Уникално Светлинно Същество се абстрахираш от всякакви егрегори, защото по този начин отказваш да бъдеш нечия храна!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #75 -: Декември 29, 2011, 11:27:21 am »
Искаш ли да си Уникално Светлинно Същество се абстрахираш от всякакви егрегори, защото по този начин отказваш да бъдеш нечия храна!

Човек не може да не бъде част от егрегор. Ти например си част от егрегора на семейството си, а и на рода си. Можеш ли да избягаш от това? Ти си част от егрегора на държавата, на мястото, в което живееш.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #76 -: Декември 29, 2011, 04:37:58 pm »
Егрегори има много, омешани са, и човек е част от няколко егрегора, не само от един.
Аз лично съм стигнала до усещането, че без егрегорите няма мърдане, те са локомотивите, ако се откачим от всички егрегори, оставаме сам сами и безпомощни, защото сме много по-слаби от силите, които се вихрят из егрегорите.
Дори вещичка, де е против егрегорите, на практива нейното ВА ли беше, ВЕ ли беше - нищо повече от пореден егрегор.
Просто ако се откачиш от всички, си извън играта. Да, можеш да си създадеш своя, ама...мравчо самичък на луната, егати играта.
Егрегорите трябва да се подбират и после да се използват.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #77 -: Декември 29, 2011, 09:30:52 pm »

Е искам, де искам, не желая да ме консумират!!!!  :P ;D

Но пък искам и да имам хора, с които да си общувам (с моя воден асц, к'во да правиш, все иска да е част от нещо...) :scorpios:

*

Veselin

« Отговор #78 -: Декември 30, 2011, 09:25:10 am »
.
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 10:25:39 am от Veselin »

*

Veselin

« Отговор #79 -: Декември 30, 2011, 11:03:15 am »
.