да познавам го Елен лично. и кво? аз не го познавам като теб - не съм се занимавала с магии и разваляне на магии с него. с него водя дискусии и си бъбря, защото сме приятели. от мен пари не е искал никога и за нищо. от него съм видяла само добро отношение и помощ. не се прави на велика Маро, щото човекът си има много знания. със всеки човекът се отнася различно - търсиш го за магии ми ще ти вземе пари! ако малко поне познаваше законите на магията, нямаше да се бъзикаш ами щеше да си затваряш устата!
да - пратих те при него, защото ревеше за магии - каквото повикало, такова се обадило

нито ти, нито той сте мой проблем - щом сте решили да си се възползвате от услугите, защо намесваш трети лица - по този начин се опитваш да се изкараш малоумна ли, че друг да ти дава наклон на хуя
кой какво прави това скъпа моя не е твоя работа

всеки си гледа неговата паница и не рови в чуждата нали! на теб никой не ти казва, че правиш магии и ритуали само и само да се правиш на велика, за пари и власт. това си е твой проблем. никой не ти казва, че си водиш децата при ритуалите и инвокациите и ги забъркваш в тях - това си е тяхна опитност, а ти си тяхна майка... не ме интересува какво прави Елен - това си е негова работа. мен не ме лъже, не ме манипулира, не се занимава с магии когато комуникираме - никога нищо лошо не съм видяла от него, за да го оплювам или да му се сърдя за нещо!
когато водихме конферентен разговор ти, аз, Елен и Алдебаран драга, ти занимаваше Алдебаран само със себе си и с проблемите си и дори не му даде думата на човека. напираше толкова много да ти говори и да ти чеше егото, че мен индиректно ме хвана срам заради теб, въпреки че аз нямах нищо общо с вашия разговор, а само слушах...
не се опитвай да ме очерняш - ей затова усещаш неприязън от моя страна, само че не е точно неприязън, а присмех. колкото и да се бараш за много умна - не си

не си си научила още уроците в живота. не си се научила да не бъдеш ти винаги отгоре и да се бараш за велика, защото си едно нищо - малка прашолячка във Вселената....
Мерка ти е толкова тъп, че просто не е истина - Мерка е в заточение в стрелец!!!

имаш проблеми с егото си - нито е отработено нито е начесано Слънце съвпад с ЮЛВ... злобна си и завистлива и се опитваш да си купуваш приятелите. заставаш зад гърба на тези, които ти се мазнят, а другите оплюваш

ти си една посредствена астроложка и ми писна да ти чета самоцитатите колко много си познала - това е толкова себично и малоумно, че просто не е истина! СЛВ е в близнаци и вместо да се хванеш да учиш, че ще ти е нужно, ти се опитваш да поучаваш хората - седиш на егото по ЮЛВ и не вървиш напред.
спри да се заяждаш с мен! писна ми да ти отбивам негативните атаки, които постоянно изпращаш насам - не можеш да ме достигнеш, не го ли разбра това - просто престани и си намери друга играчка!
ти си абсолютен енергиен вампир - храниш се когато обиждаш и очерняш хората и имаш проблеми с психиката си! иди на лекар и пий хапове, че не си в ред изобщо!
кво сега пак ли изпадна в лудост, а? месец си кротка щото си в депресия и после айде пак щръклицата - пий си лекарствата момиче!