Здравей Гост

Астро Ритуали

• 282 Отговора
  • 54876 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Астро Ритуали
« Отговор #40 -: Август 03, 2010, 02:24:49 pm »
Само да вметна -учителя се отказа от него , оказа се , че е 54ти набор. беше изумен от бягството му от къщи и от срещата с децата ми , оказа се .....,абе кво да Ви разправям! Магията всеки си я прави сам!  ;D ;D вацно е да умееш да се чистиш! от собствените си страхове ,предразсъдъци , лоши и негативни мисли...., а ритуалите за възвратите на планетите , за любов -по венера ,за мъдрост по сатурн ,за късмет по юпитер и так дале и так дале си ги правя с кеф и желание и не без участието на вселената! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Август 03, 2010, 02:25:18 pm »
С това не приключи 8ЧИСТЕНЕТО* ;D ;D, взе един буркан с едната ръка ,а с другата над главата ми започна да чупи живачни термометри! Дъщеря ми беше в потрес от случилото се , а той явно виждайки ужаса в очите й вика и ти си за чистене!

Оня е луд бе, ти казвам! Ама наистина много луд!  :rolf: :rolf: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Август 03, 2010, 02:28:34 pm »
След тая процедура ми даде некакви восъчни пити на които да спя! първия сеанс беше 200лв. абе искаше ми 240, ама нали съм била приятелка на Вещицата ,а пък тя негова приятелка , та ми направи човека отстъпка! ;D ;D

Тази шарлатания трябва да се забрани със закон. Направо съм в потрес как може да има толкова наивни хора /не визирам теб/, които да вярват на тая алчна измет и да си оставят парите там, при това немалки суми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Август 03, 2010, 02:44:07 pm »
След тая процедура ми даде некакви восъчни пити на които да спя! първия сеанс беше 200лв. абе искаше ми 240, ама нали съм била приятелка на Вещицата ,а пък тя негова приятелка , та ми направи човека отстъпка! ;D ;D

Тази шарлатания трябва да се забрани със закон. Направо съм в потрес как може да има толкова наивни хора /не визирам теб/, които да вярват на тая алчна измет и да си оставят парите там, при това немалки суми.

С това исках да кажа няколко неща! ще ги болтвам , за да се разбере точно!
1-во: Всеки има трудни моменти , когато не вижда изход! В такива моменти има нужда от говорене и споделяне , от напътствие или препоръка! тогава ,когато няма болка ,която да се лекува с хапчета са нужни думи...
2-ро: Няма магия! и има магия , това е като италианската дума ЙО ТИ АМО ,МА НОН ТИ ТИАМО. или аз те обичам ,но не като любовник! т.е - всяка мисъл е енергия , а всяка енергия е материя и като такава тя може да бъде и положителна и отрицателна. чувстваме се като зомбирани понякога ,обсебени , раними и чупливи , защото сами провокираме с грижите си и мислите си подобни явления! Винаги съм усещала една груба неприязън към мен от Вещичка и нямам обяснение защо! прилича ми сякаш на някакво съревнование ;D ;D или може би на мен ми се струва така..., а това е негативна енергия насочена не само към мен , а към всички които четат и пишат тук!
3-то: понеже ми дава много акъл и много съвети и е много знаеща ,бая мислих преди да го напиша.дори бях написала няколко реда ,но изтрих поста си...обаче в крайна сметка си рекох, я по добре да Ви споделя за това ,защото Елен вече не е маг ,той м/у другото беше шеф на някаква организация ,която издаваше сертификати за екстрасеенси и магове и чьорт возмьот ;D ;D , но ако бях с по-лабилна психика, а, :o,кво праеехме...чистене около 40 дни по 200лв ,иии...яко зомбиране!
а Вещичка казваше ,че е страшен ,познавала го лично ,че знае всичко Елен за 2012!....според мен....той си е мушенник и може да вирее само там където има почва за това!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Август 03, 2010, 02:52:46 pm »
Сега да Ви споделя един ритуал ,който много харесвам! ;D
5 капки кедър / етерично масло?  , шепа морсра сол , 5 капки мащерка , 5 капки лайка и щипка индийско орехче!  тази смес се слага в кофата за миене на под  . измийте пода си с нея! негативната енергия ще избяга!

п.п. Нухее и ти беше осведомен за ЕЛЕН! ;D ;D ;D

За Вещичка  ;D , не са ми нужни съветите ти! първия беше покъртителен! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Август 03, 2010, 02:55:13 pm »
Гледах си кога е точният възврат до секундата в градуса-на 17.10. е-числото е Сатурново.Обаче тъй като се пада в Неделя,вероятно ще го изместя за в Събота на 16ти и ще е в Сатурнов час също,за да засиля вибрацията.Гледам си възвратната карта и смятам да направя определени визуализации тогава свързани с нея, дори смятм да включа и някои елементи в ритуала спрямо АСЦ,който там е Овен. :rolleyes:

НЕ! в НЕДЕЛЯ в часа на САТУРН -ТОГАВА Е ВРЕМЕТО! НЕ СЛУЧАЙНО ВЪЗВРАТА Е В НЕДЕЛЯ В ДЕНЯ НА СЛЪНЦЕТО!

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Август 03, 2010, 02:58:02 pm »
Значи,когато чух за тоя Лос ,че свалял книги от астралния свят в земния (те се появявали в ръцете му като се събуждал),веднагически го отписах или по-скоро го вписах в графата мега зле  :rolf:

А най-големият майтап е,че ставаше въпрос за книгата за безсмъртието  :86:

А стига бе , верно ли? :o :o :o
Малеее, това съм го изпуснала!!!тцццц-тццццц! аууууу.... :rolf: :rolf: :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Август 03, 2010, 03:02:14 pm »
То и мен ме пращаха на ходжа, ма така и не отидох. Не съжалявам за което.

Знам кой те е пращал ,щото и мен ме пращаше ;D ;D ;D ;D...., но беше късно ЕЛЕН ме *И З Ч И С Т И*. ;D ;D ;D

« Отговор #48 -: Август 03, 2010, 03:06:19 pm »
 :rolf: :rolf: :rolf: Вие сте лудиии, кви магове, кви ходжи ви гонят - ооо ще пукна от смях.

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Август 03, 2010, 03:07:46 pm »
:rolf: :rolf: :rolf: Вие сте лудиии, кви магове, кви ходжи ви гонят - ооо ще пукна от смях.

Ми , признах си най-накрая!  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Август 03, 2010, 03:07:58 pm »
Некой си ходжа щял да ми "оправи" живота. Ти вярваш ли? Защото аз съм твърдо против такава намеса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #51 -: Август 03, 2010, 03:08:33 pm »
  Това сериозно се замислям - да ставам магесница, имало пари ....ще измисля някви там магии с фъшкиии  :rolf: за много пари, та да хваща дикиш.....и вижте само ква опашка ще се нареди....малееее.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Август 03, 2010, 03:10:17 pm »
 Това сериозно се замислям - да ставам магесница, имало пари ....ще измисля някви там магии с фъшкиии  :rolf:

Майтап няма, да взема да се преквалифицирам и аз.  ;D В нас фъшкии да искаш - две кучета и пет котки!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Август 03, 2010, 03:17:00 pm »
Некой си ходжа щял да ми "оправи" живота. Ти вярваш ли? Защото аз съм твърдо против такава намеса.

Никой освен теб самата , не може да ти оправи живота! Силата е в теб , защото ти си нейно творение! Никой не може да мисли по-положително от теб самата за теб! така ,че хващай се в ръце и се намеси сама в живота си -не го гледай от страната на равнобедрен триъгълник! това ти го казвам от опит , а той както знаеш ,не е никак малък! Всеки аспект използвам ,всяка квардатура посрещам с нетърпение ,защото вместо да чакам да се случи нещо , аз провокирам действието! може да прозвучи грубо и цинично ,но като дойна крава изтисквам астрологията и планетите и аспектите и всичко свързано с нея на макс! Затова в моя случай астрологията работи! Наред с това ритуалите ми дават много енергия и много информация! Всеки ден има своя планетен управител , а всеки управител има свойте плодове ,цветове , камъни....и това работи на макс! :blink: така ,че всичко е в твойте ръце ,действай! :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #54 -: Август 03, 2010, 03:24:22 pm »
да познавам го Елен лично. и кво? аз не го познавам като теб - не съм се занимавала с магии и разваляне на магии с него. с него водя дискусии и си бъбря, защото сме приятели. от мен пари не е искал никога и за нищо. от него съм видяла само добро отношение и помощ. не се прави на велика Маро, щото човекът си има много знания. със всеки човекът се отнася различно - търсиш го за магии ми ще ти вземе пари! ако малко поне познаваше законите на магията, нямаше да се бъзикаш ами щеше да си затваряш устата!

да - пратих те при него, защото ревеше за магии - каквото повикало, такова се обадило  ;)  нито ти, нито той сте мой проблем - щом сте решили да си се възползвате от услугите, защо намесваш трети лица - по този начин се опитваш да се изкараш малоумна ли, че друг да ти дава наклон на хуя  :P

кой какво прави това скъпа моя не е твоя работа  ;)  всеки си гледа неговата паница и не рови в чуждата нали! на теб никой не ти казва, че правиш магии и ритуали само и само да се правиш на велика, за пари и власт. това си е твой проблем. никой не ти казва, че си водиш децата при ритуалите и инвокациите и ги забъркваш в тях - това си е тяхна опитност, а ти си тяхна майка... не ме интересува какво прави Елен - това си е негова работа. мен не ме лъже, не ме манипулира, не се занимава с магии когато комуникираме - никога нищо лошо не съм видяла от него, за да го оплювам или да му се сърдя за нещо!

когато водихме конферентен разговор ти, аз, Елен и Алдебаран драга, ти занимаваше Алдебаран само със себе си и с проблемите си и дори не му даде думата на човека. напираше толкова много да ти говори и да ти чеше егото, че мен индиректно ме хвана срам заради теб, въпреки че аз нямах нищо общо с вашия разговор, а само слушах...

не се опитвай да ме очерняш - ей затова усещаш неприязън от моя страна, само че не е точно неприязън, а присмех. колкото и да се бараш за много умна - не си  ;)  не си си научила още уроците в живота. не си се научила да не бъдеш ти винаги отгоре и да се бараш за велика, защото си едно нищо - малка прашолячка във Вселената....

Мерка ти е толкова тъп, че просто не е истина - Мерка е в заточение в стрелец!!!  ;D ;D ;D имаш проблеми с егото си - нито е отработено нито е начесано Слънце съвпад с ЮЛВ... злобна си и завистлива и се опитваш да си купуваш приятелите. заставаш зад гърба на тези, които ти се мазнят, а другите оплюваш  :-X  ти си една посредствена астроложка и ми писна да ти чета самоцитатите колко много си познала - това е толкова себично и малоумно, че просто не е истина! СЛВ е в близнаци и вместо да се хванеш да учиш, че ще ти е нужно, ти се опитваш да поучаваш хората - седиш на егото по ЮЛВ и не вървиш напред.

спри да се заяждаш с мен! писна ми да ти отбивам негативните атаки, които постоянно изпращаш насам - не можеш да ме достигнеш, не го ли разбра това - просто престани и си намери друга играчка!

ти си абсолютен енергиен вампир - храниш се когато обиждаш и очерняш хората и имаш проблеми с психиката си! иди на лекар и пий хапове, че не си в ред изобщо!

кво сега пак ли изпадна в лудост, а? месец си кротка щото си в депресия и после айде пак щръклицата - пий си лекарствата момиче!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #55 -: Август 03, 2010, 03:28:26 pm »

За Вещичка  ;D , не са ми нужни съветите ти! първия беше покъртителен! ;D

скъпа, на близък човек не бих препоръчала да се занимава с магии, но това си поиска, а аз познавам много и различни хора и за всяка болка си има лек. нали знаеш, че случайни неща няма - значи правилно съм те насочила, тъй че недей рива като вдовица за хуй  ;)

относно съветите: никога не бих ти дала съвет, защото ти си толкова самозаблудена и сляпа, че дори и да видиш Голата Истина хваната за ръка от Бог/Абсолюта, ти ще обявиш нея за курва, а него за сводник  ;) 

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Август 03, 2010, 03:32:29 pm »
да познавам го Елен лично. и кво? аз не го познавам като теб - не съм се занимавала с магии и разваляне на магии с него. с него водя дискусии и си бъбря, защото сме приятели. от мен пари не е искал никога и за нищо. от него съм видяла само добро отношение и помощ. не се прави на велика Маро, щото човекът си има много знания. със всеки човекът се отнася различно - търсиш го за магии ми ще ти вземе пари! ако малко поне познаваше законите на магията, нямаше да се бъзикаш ами щеше да си затваряш устата!

да - пратих те при него, защото ревеше за магии - каквото повикало, такова се обадило  ;)  нито ти, нито той сте мой проблем - щом сте решили да си се възползвате от услугите, защо намесваш трети лица - по този начин се опитваш да се изкараш малоумна ли, че друг да ти дава наклон на хуя  :P

кой какво прави това скъпа моя не е твоя работа  ;)  всеки си гледа неговата паница и не рови в чуждата нали! на теб никой не ти казва, че правиш магии и ритуали само и само да се правиш на велика, за пари и власт. това си е твой проблем. никой не ти казва, че си водиш децата при ритуалите и инвокациите и ги забъркваш в тях - това си е тяхна опитност, а ти си тяхна майка... не ме интересува какво прави Елен - това си е негова работа. мен не ме лъже, не ме манипулира, не се занимава с магии когато комуникираме - никога нищо лошо не съм видяла от него, за да го оплювам или да му се сърдя за нещо!

когато водихме конферентен разговор ти, аз, Елен и Алдебаран драга, ти занимаваше Алдебаран само със себе си и с проблемите си и дори не му даде думата на човека. напираше толкова много да ти говори и да ти чеше егото, че мен индиректно ме хвана срам заради теб, въпреки че аз нямах нищо общо с вашия разговор, а само слушах...

не се опитвай да ме очерняш - ей затова усещаш неприязън от моя страна, само че не е точно неприязън, а присмех. колкото и да се бараш за много умна - не си  ;)  не си си научила още уроците в живота. не си се научила да не бъдеш ти винаги отгоре и да се бараш за велика, защото си едно нищо - малка прашолячка във Вселената....

Мерка ти е толкова тъп, че просто не е истина - Мерка е в заточение в стрелец!!!  ;D ;D ;D имаш проблеми с егото си - нито е отработено нито е начесано Слънце съвпад с ЮЛВ... злобна си и завистлива и се опитваш да си купуваш приятелите. заставаш зад гърба на тези, които ти се мазнят, а другите оплюваш  :-X  ти си една посредствена астроложка и ми писна да ти чета самоцитатите колко много си познала - това е толкова себично и малоумно, че просто не е истина! СЛВ е в близнаци и вместо да се хванеш да учиш, че ще ти е нужно, ти се опитваш да поучаваш хората - седиш на егото по ЮЛВ и не вървиш напред.

спри да се заяждаш с мен! писна ми да ти отбивам негативните атаки, които постоянно изпращаш насам - не можеш да ме достигнеш, не го ли разбра това - просто престани и си намери друга играчка!

ти си абсолютен енергиен вампир - храниш се когато обиждаш и очерняш хората и имаш проблеми с психиката си! иди на лекар и пий хапове, че не си в ред изобщо!

кво сега пак ли изпадна в лудост, а? месец си кротка щото си в депресия и после айде пак щръклицата - пий си лекарствата момиче!

НЕ АЗ СЪМ В ДЕПРЕСИЯ , А ТИ СИ ПЕРМАМЕНТНО ЗА ЛУДНИЦАТА! ТОЯ МОШЕННИК ДОСТА ТЕ Е ЗОМБИРАЛ! ОТВРАТИТЕЛНОТО ТИ ПОВЕДЕНИЕ И ОТНОШЕНИЕ НЕ ГОВОРИ ЗА ОНОВА КОЕТО ПРОКЛАМИРАШ! А САМО ЗА ЕДНО-НЕОРИЕНТИРАНА И БЛУДКАВА ЛИЧНОСТ. СТЪПИ СИ НА КРАКАТА И СПРИ ДА МИ КАЗВАШ КАКВО И КАК ДА ПРАВЯ! НЕ СИ МИ НИТО НА ГОДИНИТЕ ,НИТО НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ,НИТО НА РУТИНАТА! ОТ МЕН ИМА КАКВО ДА НАУЧИШ , АЗ НЯМАМ КАКВО ДА НАУЧА ОТ ТЕБ! ПРЕСТАНИ С ГРОЗНИТЕ И ГНУСНИ ИНСИНУАЦИЙ -ДА НЕ ЗАВЪРШИШ КАТО НЕГО!

не знам моя мерк дали е тъп или остър , но твоя със сигурност в съвпад с юпитер ти играе лоши шеги! защото хич не му е там мястото. или елен ти е казал , че екзалтира в риби-безсмъртния и той като теб!
виж- писна ми от твойто его-не са прости хората в сайта и виждат , че егото ти е без покритие! балон с юпитер и мерк в съвпад! но не в това е бедата , а в луната -кастрирана и куца в съвпад със сатурн!
спри се ,защото ти се връща!
« Последна редакция: Август 03, 2010, 03:37:53 pm от Марая »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #57 -: Август 03, 2010, 03:40:17 pm »
НЕ АЗ СЪМ В ДЕПРЕСИЯ , А ТИ СИ ПЕРМАМЕНТНО ЗА ЛУДНИЦАТА! ТОЯ МОШЕННИК ДОСТА ТЕ Е ЗОМБИРАЛ! ОТВРАТИТЕЛНОТО ТИ ПОВЕДЕНИЕ И ОТНОШЕНИЕ НЕ ГОВОРИ ЗА ОНОВА КОЕТО ПРОКЛАМИРАШ! А САМО ЗА ЕДНО-НЕОРИЕНТИРАНА И БЛУДКАВА ЛИЧНОСТ. СТЪПИ СИ НА КРАКАТА И СПРИ ДА МИ КАЗВАШ КАКВО И КАК ДА ПРАВЯ! НЕ СИ МИ НИТО НА ГОДИНИТЕ ,НИТО НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ,НИТО НА РУТИНАТА! ОТ МЕН ИМА КАКВО ДА НАУЧИШ , АЗ НЯМАМ КАКВО ДА НАЯЧА ОТ ТЕБ! ПРЕСТАНИ СИ ГРОЗНИТЕ И ГНУСНИ ИНСИНУАЦИЙ -ДА НЕ ЗАВЪРШИШ КАТО НЕГО!

скъпа ми патицо, ти не разбра ли, че не искам да те уча бе - по-добре да се хвана да уча една биволица да свири на китара, отколкото теб на нещо, защото биволицата ще има повече ум в главата си  ;D   злобей си и завиждай, знам, че съм ти трън в задника, но моето държане е огледално на твоето! вярно е не съм ти на нивото, а не бих желала да стигам до нивото ти на дърта курва, затова и не се натискам! няма как да завърша като когото и да било, защото не се стремя да приличам на никого за разлика от теб!

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Август 03, 2010, 03:42:39 pm »
Съществуват всякакви ритуали от кръщенето ,през сватбата , през годишнините ,та и след погребенията. :(
Ритуалът изразява смисъл! Без много и излишни думи. Всяка церемония /всеки е присъствал на сватба/ докосва по странен и различен начин. На пръв поглед не е нищо кой знае колко различно , разликата е в духовното ни отношение , в намерението с което пристъпваме към определения ритуал. Във всеки ритуал е вложена енергия и когато тази енергия е целенасочена за благото и доброто резултатите не закъсняват.
Разбира се , че не на всеки му е дадено да се докосва до това , да го използва за себе си и или за другите! затова е обвито в тайнство и отричано или оплювано.
Много още мога да кажа ,но смятам ,че е излишно!

не се прави на ударена! на първа страница говориш за ритуална магия, а тук се опитваш да се правиш на девица. стига вече се прави света вода, че отстрани е смешно!

и стига с тъпите ритуали, защото са направени за пари, а не за нещо друго!!! един ритуал при брак или погребение трябва да е свято нещо, ама не е - те са комерсиализирани и са направени само за ушите, но не и за сърцето... пълна отврат!

ритуали... ритуалите са прийом на Матрицата 5... ми правете си ги  ;)  не съдя никого, просто внасям яснота по въпроса, защото виждам заблуждението... аре стига съм писала в тая тема щото човек иска да види това, което му отърва, а не това което Е... безмислено е да се опитвам да отварям очите на слепите - ако е рекъл Бог, те сами ще си ги отворят....

и не се мисли за единствената дето ги разбира и е посветена да ги прави  ;)  много умеят да ги правят, но имат достатъчно ум в главата си за да не ги правят. инвокацията с която се занимаваш и както си непросветена, просто не ми се мисли до къде ще те доведе... ама твоя си работа - троши си главата сама...

аривидерчи мочачас  :rolf:

КАКТО ВИНАГИ АЗ СЪМ ВИНОВНА! ;D ;D ;D
СМЕШКОООО, ВИЖ СЕ-НЯМА ТЕМА В КОЯТО ДА НЕ СИ ЗАПОЧНАЛА ППЪРВА С НАРАНЕНОТО И НЕРЕАЛИЗИРАНО ЕГО!!!!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #59 -: Август 03, 2010, 03:42:55 pm »

не знам моя мерк дали е тъп или остър , но твоя със сигурност в съвпад с юпитер ти играе лоши шеги! защото хич не му е там мястото. или елен ти е казал , че екзалтира в риби-безсмъртния и той като теб!
виж- писна ми от твойто его-не са прости хората в сайта и виждат , че егото ти е без покритие! балон с юпитер и мерк в съвпад! но не в това е бедата , а в луната -кастрирана и куца в съвпад със сатурн!
спри се ,защото ти се връща!

това доказва само, че си си купила дипломата по астрология и не ставаш за астролог или поне не за добър астролог! злобна енергийна вампирка - нямаш ли храна около себе си или на хората им писна да ти ближат задника а  :tongue2: :tongue2: :tongue2: