Здравей Гост

Астро Ритуали

• 282 Отговора
  • 54937 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Астро Ритуали
« Отговор #80 -: Август 03, 2010, 05:02:57 pm »
с ТЕБ ПРИКЛЮЧИХ ДО ТУК! НЕ МИ ПРЕЧИШ ГОВОРИ СИ!......

:88: 

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #81 -: Август 03, 2010, 05:14:45 pm »

Абе ти да не си риба-пираня?  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Август 03, 2010, 05:23:04 pm »
Ау, сега се връщам и гледам пак е имало женски бой с въргаляне в калта.  ;D
Кога успявате да изпишете по толкова страници бе, хора? Всяка професионална машинописка би ви завидяла.

http://www.clip4e.com/play_jenski_boi_v_kal_2_2.htm   :97:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Август 03, 2010, 05:30:10 pm »
http://87.121.59.2/play:f3656369

Цитат
Плеядинците са едни от посевките, които са ни таковали на Земята.

Това е уникален бисер, трябва да остане завинаги в Акашовите записи!  :85:

Абе хора, тоя ми се струва, че говори несвързано. Какво му е на човека, м?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #84 -: Август 03, 2010, 05:30:50 pm »
Ау, сега се връщам и гледам пак е имало женски бой с въргаляне в калта.  ;D
Кога успявате да изпишете по толкова страници бе, хора? Всяка професионална машинописка би ви завидяла.

http://www.clip4e.com/play_jenski_boi_v_kal_2_2.htm   :97:

разбрах , че духовните имат право да те наричат курва , патка и каквото се сетиш!
жал ми е за нея! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Август 03, 2010, 05:32:14 pm »
Искам дипломаааааааа!!!  :91: :rolf: :rolf: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Август 03, 2010, 05:32:41 pm »
http://87.121.59.2/play:f3656369

Цитат
Плеядинците са едни от посевките, които са ни таковали на Земята.

Това е уникален бисер, трябва да остане завинаги в Акашовите записи!  :85:

Абе хора, тоя ми се струва, че говори несвързано. Какво му е на човека, м?  :-\

това ,което казваш не е вярно! я виж поста на Вещичка.....
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4476.msg139485.html#new

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Август 03, 2010, 05:36:03 pm »

стига бе! и при нехуманоидните има вампири!? :P ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #88 -: Август 03, 2010, 05:51:50 pm »

не бе шефе, нормален човек съм и не търпя лицемерите изобщо  :72:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #89 -: Август 03, 2010, 05:53:10 pm »
и при нехуманоидните има вампири!? :P ;D

ми да - ти си жив пример  :kissd:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #90 -: Август 03, 2010, 05:56:40 pm »
Не знам, ама нещо се засегна...
Така че намери причините и повече не се засягай, ако не искаш да реагираш по същия начин всеки път. :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Август 03, 2010, 05:57:44 pm »
Жалко, че като се дърлим виртуално, не се гледаме в очите, та да видим на кой му стават рептилски зениците.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #92 -: Август 03, 2010, 05:58:40 pm »
Не знам, ама нещо се засегна...
Така че намери причините и повече не се засягай, ако не искаш да реагираш по същия начин всеки път. :rolleyes:

ми държа на Истината, но не само от едната страна - та затова... а като гледам обстановката взе да става еднолична от доста време насам  :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Август 03, 2010, 05:59:23 pm »

ето това е лицемерието! за което говориш ,толкова мноооогггооо!!!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Август 03, 2010, 06:01:42 pm »
А ти, с кристалните топки, да мълчиш!  :96: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #95 -: Август 03, 2010, 06:02:35 pm »

ето това е лицемерието! за което говориш ,толкова мноооогггооо!!!!!

ми да де, ама ти не се усещаш като ти го показват   :88:

*

Vision

• 3523
« Отговор #96 -: Август 03, 2010, 07:07:35 pm »
истината е, че много малко от така наречените ритуали са безобидни, като например сватбата, запалването на цигарата с кафето или нещо такова, ежедневно..но повечето ритуали са глупави, защото смисъла в тях е заместен със символи..а човек може да има смисъла..също мога да кажа, че едни от хората, които имат най- много ритуали са невротиците..някои от тях стъпват само на определени плочки, други носят определени неща в джобовете, трети си мият ръцете..хиляди ритуали..тях това ги успокоява, но е болестно състояние, което нанася вреда на нормалното човешко съществуване..не бих се учудила, ако някой вземе наистина да се намаже с ла*на и да се търкаля гол в гората за да умилостиви парите..а по- добре да отиде да работи и да ги изкара с честен труд..чудя се как може някого да го мързи да работи, а да не го мързи да прави ритуали..чудя се също защо същият този човек не каже- Боже, моля те, помогни ми да си намеря платена работа, а ще чете в нета, ще обикаля магазините за свещи, ще ги реди, ще ги пали, ще чака да изгорят..ми по- лесно е да се помоли, но много хора се ужасяват от мисълта да се обърнат към Бог, защото знаят, че съвестта им не е чиста, а все пак искат пари и то ако може да се изкарат лесно, ако може и наготово да са и много!!..ама не става така..а и Бог дава работа, не дава наготово пари, защото знае, че това не е добро за човека..та, където се казва- по ритуалите ще ги познаете..
ритуалите наистина са израз на егоизма, защото човек си мисли, че чрез тях контролира духовните сили..става въпрос за тези от вида- на пълнолуние излез гол пред блока, извади си едно топче от носа, завърти се три пъти през глава, припикай си левия крак, засади топчето под някой плевел, и след 18 години ще ти поникнат косми от носа и ще срещнеш голямата любов..едва ли обаче..капани за наивници..наистина вярата прави чудесата, обаче само вярата в хубави и полезни неща ражда хубави и полезни неща..правете магии, вярвайте в тях и ще си получите каквото сте засели с лихвите, това е Закон и не съм го измислила аз..чувствам се длъжна да ви предупредя и вече го направих достатъчно пъти, колкото и да се прави някой, че не ме е разбрал, то си е за него...

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Август 03, 2010, 07:43:56 pm »
истината е, че много малко от така наречените ритуали са безобидни, като например сватбата, запалването на цигарата с кафето или нещо такова, ежедневно..но повечето ритуали са глупави, защото смисъла в тях е заместен със символи..а човек може да има смисъла..също мога да кажа, че едни от хората, които имат най- много ритуали са невротиците..някои от тях стъпват само на определени плочки, други носят определени неща в джобовете, трети си мият ръцете..хиляди ритуали..тях това ги успокоява, но е болестно състояние, което нанася вреда на нормалното човешко съществуване..не бих се учудила, ако някой вземе наистина да се намаже с ла*на и да се търкаля гол в гората за да умилостиви парите..а по- добре да отиде да работи и да ги изкара с честен труд..чудя се как може някого да го мързи да работи, а да не го мързи да прави ритуали..чудя се също защо същият този човек не каже- Боже, моля те, помогни ми да си намеря платена работа, а ще чете в нета, ще обикаля магазините за свещи, ще ги реди, ще ги пали, ще чака да изгорят..ми по- лесно е да се помоли, но много хора се ужасяват от мисълта да се обърнат към Бог, защото знаят, че съвестта им не е чиста, а все пак искат пари и то ако може да се изкарат лесно, ако може и наготово да са и много!!..ама не става така..а и Бог дава работа, не дава наготово пари, защото знае, че това не е добро за човека..та, където се казва- по ритуалите ще ги познаете..
ритуалите наистина са израз на егоизма, защото човек си мисли, че чрез тях контролира духовните сили..става въпрос за тези от вида- на пълнолуние излез гол пред блока, извади си едно топче от носа, завърти се три пъти през глава, припикай си левия крак, засади топчето под някой плевел, и след 18 години ще ти поникнат косми от носа и ще срещнеш голямата любов..едва ли обаче..капани за наивници..наистина вярата прави чудесата, обаче само вярата в хубави и полезни неща ражда хубави и полезни неща..правете магии, вярвайте в тях и ще си получите каквото сте засели с лихвите, това е Закон и не съм го измислила аз..чувствам се длъжна да ви предупредя и вече го направих достатъчно пъти, колкото и да се прави някой, че не ме е разбрал, то си е за него...

права си ,че човек не бива да се вманиачава! права си ,че всеки има страх от бога ,но именно вярата ти дава правото да правиш ритуали и да призоваваш БОГ!
Няма по-мръсно и нечистоплътно място от църквата,по-мръсни и догматични закони не могат да съществуват или поне не се вписват в 21-ят век ,чийто съвременници сме!
нали църквата отрича  ритуалите и магийте...,от какъв зор ще ходя на църква някакъв си поп по време на пости нашмъркал се яко  с кило и канче ракия ,наплюскал се здраво с тлъсто месо ,да ми чете Кипрянови молитви!? :o защо ,защо е нужно да се живее с норми и закони и дали тези закони не противоречат с христианската вяра!
*НЕ ПОЖЕЛАВАЙ ЖЕНАТА НА БЛИЖНИЯ* СЕ КАЗВА В КАНОНА , но това не пречи на същия тоя канон да прави до 5 пъти църковен брак! не е ли пошло и догматично?не са ли бариера в полето писаните закони на църквата!?? :oтова не е ли кощунство ,да те гледат в ръцете ,преди да отправят молбите си към бога.
да,не всички са такива , но попове много , а отци малко!
същото е при католицизма...гнус,всяко зло се плаща и ти се опрощават греховете и отново чрез ритуали!
според тълковния речник - ритуал означава извършване на определени последователни действия ,церемония обред!
аз много години давах пари за черквата и знам много неща , познавам лично хора от кръга на патриарха....и затова предпочитам да си направя ритуала сама или с близки хора с чисти сърца , а не там където негативизма е пропил стените на храма...защото мойто усещане е е , че храма е вътре в сърцето ми и пак повтарям всичко зависи от мислите ни!
Далеч съм от мисълта Вижън да те карам да вярваш или да приемаш моя начин на израз за правилен ,но в годините разбрах и осъзнах много неща ,за които не ми се говори...ДА!Трудно е да бъдеш почтен в един непочтен свят е казл мой любим певец-РЕЙ ЧАРАЛЗ, но още по-трудно е да спазваш правилата му и законите му създадени с една едничка цел-манипулация!
Дали е редно и дали ги върша правилно има кой да ме съди и има къде да отговарям. но ТОЙ е там-където двама говотят за него!

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #98 -: Август 03, 2010, 07:58:27 pm »
много хора се ужасяват от мисълта да се обърнат към Бог

Всъщност обръщането към Бог е обръщане към себе си. И това е вид ритуал, а ритуалите всъщност са един вид патерици за ония, които имат нужда да вярват че има нещо извън тях.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Август 03, 2010, 08:02:46 pm »
и да допълня поста си! много съм съгласна за работата! но и за това се иска нещо , като воля ,желание ,смисъл....
Трудно се изкарват пари...трудно се пласира труд!
а за свещите- нима в църквата не ги палиме!? :rolleyes:
няма да забравя един случай на Бачковския манастир! грозна картинка беше...,изчакват всеки да тръгне и веднага гасят свещичката!мръсна картина! :-X
та питам аз ,защо да не запаля свещичката у дома , а трябва да ходя някъде си където немедленно ще бъде загасена,още преди да изляза от храма!?
всяка година на 23юни през ноща ,аз се качвам на Кръстова гора и там посрещам изгрева. и така вече цели 12г.  цялото семейство. за мен това е ритуал. ставам сутринта в 06ч. и мълчаливо бера билки. спя в колата и знаеш ли защо?
защото преди 12 г. на същия ден разбрах ,че съм бременна ,след като в правителствена болница ми бяха казали ,че плода е кух! ;D- кухите мозъци.
Някой от тук пишещите са виждали децата ми....,нямам кухо! ;D ;D
грозна и меркантилна история...храма е в нас и твореца също!