Сигурна ли си , че е направена магия? :rolleyes:
със сигурност има нещо 
незнам дали е магия или някакво ''намерение',но знам,че има нещо . Както вече писах,боледувам рядко и случи ли се-знам,че причината е в загуба на баланса,които поддърjaм.Но се възстановявам за 2-3 дни.
а сега вече 3-ти ден ме цепи главата,без никакви други симптоми.Дали е магия -не знам,защото и не вярвам в тях,но за всеки случай искам да си направя едно ''профилактично пречистване'' :blink:
Днес е петък и е ден на Венера , но наред с това е 15-ти лунен ден , до късния следобяд.
А той е критичен ден заради предстоящото пълнолуние , доста психичен ден и една от причините да се чувстваме *атакувани*. Понякога обаче тази атака си е лично наша....
Ето ти един много прост метод да изчистиш негативната енергия , която очевидно се е настанила около теб:
Вземи една малка капачка , сложи в нея олио , вземи една купа с вода- студена ,капни няколко капки светена вода в купата. След което , потопи показалеца си в олиото и го постави над купата. Целта е да падне капра в/у водната повърхност. Това нещо го направи 3 пъти. Целта е да има три капки във водата....
Ако въпросните капки олио останат на повърхността , значи неразположението ти не е предизвикано от енергийно вмешателство. Ако една от тях падне на дъното и се слее с водата , значи някой те *работи*...
Две капки слети с водата е сигурно , че имаш направена магия....
При три капки , започни незабавно изчистване....
Морска сол в прозрачно бурканче или в стъклена купа , чаша.....поставено на прозореца е сигурен знак , за поемане на отрицателните влияния.... :blink:
П.П.
Направи това , ако си решила да правиш *профилактичен преглед* , а привечер запали бледорозова свещ и визуализирай светлината , която те обгръща ..... :blink: