Здравей Гост

Астро Ритуали

• 282 Отговора
  • 55022 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re:Астро Ритуали
« Отговор #220 -: Септември 15, 2010, 01:32:27 am »
Аз днес купих таро за подарък и го заредих с 4те елемента.

Този ритуал си го ползвам и за пречистване на таро.

В долния ъгъл нареждате минерали ( елемент земя ) , следва аромолампа ( елемент вода ) или просто чаша с вода , ароматна клечка ( елемент въздух ) и свещ ( елемент огън ). Словесните формули всеки може да си измисли сам, макар че специално за таро имам една направена възоснова на кабала, сега като се присетих ще си я потърся, че съм я забравила.  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #221 -: Октомври 07, 2010, 09:50:40 pm »
Днес е един много добър ден за почистване на дома от негативна енергия....
Както и на самите нас.
Денят е под енергийната вибрация на планетата Юпитер.
Подходящо време да запалим индигова свещ , да почистим енергийното поле около себе си и да запалим благовонна смола у дома си...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #222 -: Октомври 09, 2010, 02:13:41 am »
ПОДАРЯВАМ ВИ ТОЗИ РИТУАЛ ЗА ХАРМОНИЯ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МЕСЕЦ!

ЗАРЕДИЛА СЪМ ГО С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И ЛЮБОВ ТАКАВА КАКВАТО Я ИСКАТЕ!
ИЗПРАЩАМ Я ВЪВ ВСИЧКИТЕ И ИЗМЕРЕНИЯ! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #223 -: Октомври 11, 2010, 04:28:36 pm »
Ден на луната...
Която днес ще черпи енергия от знака Стрелец.
Запалете една бяла свещ за луната и направете аромалампа със жасмин...
Сложете сребриста дреха с лек акцент на пурпура /Юпитер/ и вярвайте , че днес е хубав ден!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #224 -: Октомври 11, 2010, 05:21:31 pm »
Днес съм ги улучила съвсем интуитивно явно, щото съм точно в тези цветове.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #225 -: Октомври 11, 2010, 05:44:54 pm »
Днес съм ги улучила съвсем интуитивно явно, щото съм точно в тези цветове.  :blink:

Много се радвам...Много хубава седмица ти желая! :wub:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #226 -: Октомври 11, 2010, 06:15:50 pm »
Да е на късмет!  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #227 -: Октомври 11, 2010, 06:20:01 pm »
Да е на късмет!  :blink:

Много е красив този изгрев Съни! :blink:

*

holanda

« Отговор #228 -: Октомври 22, 2010, 05:09:01 pm »
нещо ми става    :'(
възможно ли е някой да ми върти магийки? Вече 3-ти ден ме цепи главата до лудост.А по принцип съм здрав човек и не ме тормозят подобни болежки.

Как да установя сама дали ми има нещо?
Изглежда съня с натрапника е показвал енергийното посегателство,но незнам сега какво да правя.Въобще не се чувствам добре  :-X

нек'ъф астро ритуал да ми препоръчате?  ;D /смея се,ама не ми е до смях  :lol:/

*

Марая

• 28287
« Отговор #229 -: Октомври 22, 2010, 05:39:57 pm »
Лилавке , има разлика м/у магии и астро ритуали ;D...

*

holanda

« Отговор #230 -: Октомври 22, 2010, 05:57:17 pm »

;D магията е направена,но ми се иска да я шЪткам с астро-ритуал,че по-лесно  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #231 -: Октомври 22, 2010, 06:07:54 pm »

;D магията е направена,но ми се иска да я шЪткам с астро-ритуал,че по-лесно  ;D

Сигурна ли си , че е направена магия? :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #232 -: Октомври 22, 2010, 06:20:51 pm »

със сигурност има нещо  :-\
незнам дали е магия или някакво ''намерение',но знам,че има нещо . Както вече писах,боледувам рядко и случи ли се-знам,че причината е в загуба на баланса,които поддърjaм.Но се възстановявам за 2-3 дни.
а сега вече 3-ти ден ме цепи главата,без никакви други симптоми.Дали е магия -не знам,защото и не вярвам в тях,но за всеки случай искам да си направя едно ''профилактично пречистване''  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #233 -: Октомври 22, 2010, 06:46:31 pm »

със сигурност има нещо  :-\
незнам дали е магия или някакво ''намерение',но знам,че има нещо . Както вече писах,боледувам рядко и случи ли се-знам,че причината е в загуба на баланса,които поддърjaм.Но се възстановявам за 2-3 дни.
а сега вече 3-ти ден ме цепи главата,без никакви други симптоми.Дали е магия -не знам,защото и не вярвам в тях,но за всеки случай искам да си направя едно ''профилактично пречистване''  :blink:

Днес е петък и е ден на Венера , но наред с това е 15-ти лунен ден , до късния следобяд.
А той е критичен ден заради предстоящото пълнолуние , доста психичен ден и една от причините да се чувстваме *атакувани*. Понякога обаче тази атака си е лично наша....
Ето ти един много прост метод да изчистиш негативната енергия , която очевидно се е настанила около теб:
Вземи една малка капачка , сложи в нея олио , вземи една купа с вода- студена ,капни няколко капки светена вода в купата. След което , потопи показалеца си в олиото и го постави над купата. Целта е да падне капра в/у водната повърхност. Това нещо го направи 3 пъти. Целта е да има три капки във водата....
Ако въпросните капки олио останат на повърхността , значи неразположението ти не е предизвикано от енергийно вмешателство. Ако една от тях падне на дъното и се слее с водата , значи някой те *работи*...
Две капки слети с водата е сигурно , че имаш направена магия....
При три капки , започни незабавно изчистване....
Морска сол в прозрачно бурканче или в стъклена купа , чаша.....поставено на прозореца е сигурен знак , за поемане на отрицателните влияния.... :blink:

П.П.
Направи това , ако си решила да правиш *профилактичен преглед* , а привечер запали бледорозова свещ и визуализирай светлината , която те обгръща ..... :blink:
« Последна редакция: Октомври 22, 2010, 06:59:19 pm от Марая »

*

holanda

« Отговор #234 -: Октомври 22, 2010, 07:02:53 pm »
мерси,Марая,ще почакам до утре и ако не съм се оправила,ще опитам със светената вода  :blink:

това с морската сол мога да го направя и днес  :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #235 -: Октомври 22, 2010, 07:13:57 pm »
  привечер запали бледорозова свещ и визуализирай светлината , която те обгръща ..... :blink:

:o :o съвпадение,днес сложих розови чаршафи,сега съм запалила светлорозова ароматна свещ и изпитах потребност да сменя картинките в подписа си с нещо розовеещо..
сега ще сляза до магазина и ако намеря розова торта-веднага я взимам  :93:

*

Марая

• 28287
« Отговор #236 -: Октомври 22, 2010, 07:18:56 pm »
мерси,Марая,ще почакам до утре и ако не съм се оправила,ще опитам със светената вода  :blink:

това с морската сол мога да го направя и днес  :rolleyes:

Да , а утре ще я изхвърлиш и ще сложиш нова , до новолунието...
Количеството може да е малко , но избери по-големите кристали.... :blink:

« Отговор #237 -: Октомври 22, 2010, 09:01:27 pm »
Ритуалът с морската сол и аз мисля да го направя днес.
Марая, имам няколко въпроса към теб:  :blink:
  • Във всяка стая ли се поставя чашка със сол на прозореца?
  • Има ли значение къде се изхвърля солта?
  • Едно денонощие ли трябва да престои и колко често се прави ритуала?

*

Марая

• 28287
« Отговор #238 -: Октомври 22, 2010, 09:50:24 pm »
Ритуалът с морската сол и аз мисля да го направя днес.
Марая, имам няколко въпроса към теб:  :blink:
  • Във всяка стая ли се поставя чашка със сол на прозореца?
  • Има ли значение къде се изхвърля солта?
  • Едно денонощие ли трябва да престои и колко често се прави ритуала?

Osnovnoto poqistavane го правя през  ;D месеца в подходящ за мен лунен ден със сол и захар , които смесвам. Те престояват 24 часа в дома ми , след което ги измитам и изхвърлям в течаща вода .... ;D
Наръсвам всички ъгли със  сместа в къщи....
Иначе можеш във всяка стая на прозореца да сложиш малка купичка с морска сол  и кристал , които също много помага....
На 10-15 дни сменям солта , а кристала на 3-4 дни преминава през течаща вода за около 30 мин.
От близо шест месеца се занимавам и с Китайска предсказателна астрология и съвместявам много неща и с нея! :blink:
« Последна редакция: Октомври 22, 2010, 09:58:58 pm от Марая »

« Отговор #239 -: Октомври 23, 2010, 07:08:58 am »
Благодаря за отговора, Марая  :blink:

Не знаех, че сол и захар може да се смесват за такива ритуали :rolleyes: Аз със захар си пречиствам Тарото  ;D
Браво, че се занимаваш с Китайска астрология! Много истина и мъдрост има в източните учения  :blink: