Здравей Гост

Астро Ритуали

• 282 Отговора
  • 54957 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Астро Ритуали
« Отговор #240 -: Октомври 23, 2010, 06:52:02 pm »
Благодаря за отговора, Марая  :blink:

Не знаех, че сол и захар може да се смесват за такива ритуали :rolleyes: Аз със захар си пречиствам Тарото  ;D
Браво, че се занимаваш с Китайска астрология! Много истина и мъдрост има в източните учения  :blink:

Кристалните решетки на двата продукта са различни! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #241 -: Ноември 08, 2010, 06:06:59 pm »
Днес е ден нз СВ.АРХАНГЕЛ МИХАИЛ....
Отправете молитва към Архангела , ако е чиста ще се изпълни!
Запалете бяла и червена свещ....

Пред престола на Господ винаги стоят седем ангели – наричаме ги архангели. Първият е св. Архангел Михаил, изобразяван с копие в ръка, тъпчещ дявола с крака – неслучайно за него казват, че е най-силният ангел. Той представя Божието слово.
Архангел Гавраил е носителят на Божиите тайни. От недъзи лекува архангел Рафаил, Уриил просвещава душите ни. Салатиил се застъпва за нас пред Бога, Уехудиил го прославя, а Варахиил ни дарява с Божиите благословии.

Ангелите са пазителите на хората, при раждането си всеки от нас получава своя ангел-пазител. Хората вярват, че душата не може да напусне тялото ако свети Рангел, както са преиначили името на Архангел Михаил, не дойде да я прибере.

Легендата разказва, че при подялбата на света на него се е паднало да придружава мъртвите.

Народът ни празнува този ден, за да му е по-леко на човек, когато душата му отива при Господ. На много места в България се прави курбан за светеца.

« Последна редакция: Ноември 08, 2010, 06:41:46 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #242 -: Ноември 09, 2010, 07:32:02 pm »
Dнес е много подходящ ден за Любовен ритуал...., както и за бърза реализация на желанията.....

Ще направя ритуала и ще ви го пусна....
 ;D :wub:

Шести лунен ден

Символ – облак, жерав, свещената птица Ибис.

Този ден е добър за научни изследвания, умствени и духовни търсения, за активно усвояване на енергията на Космоса. В този ден се изостря интуицията, наблюдава се засилване на скритите способности. Особено ефективните пророчества, предаването на мисли на разстояние, работата със словото, занимания с аромати, дихателни упражнения. Денят е удачен за търсене на изгубени хора, вещи, животни.
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 07:58:34 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #243 -: Ноември 09, 2010, 09:32:25 pm »
Dnes сме 5-и лунен ден и до колкото помня символа е еднорог.
Това е може би единственото лунно денонощие в което не трябва да оставаме гладни.
Днес е хубаво да си угаждаме. ;D

MИНАХМЕ ГО ;D ;D , от около 2 часа сме в 6-ти.... :wink2: :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #244 -: Ноември 09, 2010, 09:57:34 pm »
mi не знам, ама 6-я лунен ден започва утре в 11:28 ;D

Za men zapo`na....

;D :kissd: :wink2:

http://www.astrohoroscope.info/moon.htm :wub:

*

nerealna

« Отговор #245 -: Ноември 09, 2010, 10:00:33 pm »
това твоят почерк ли е ?

*

nerealna

« Отговор #246 -: Ноември 09, 2010, 10:02:17 pm »
почеркът говори за щедрост и оригинално мислене  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #247 -: Ноември 09, 2010, 10:08:21 pm »
Какво забъркваш в хаванчето ?  :rolleyes: :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #248 -: Ноември 09, 2010, 10:10:12 pm »
Какво забъркваш в хаванчето ?  :rolleyes: :P ;D

TОВА НЕ Е ХАВАНЧЕ , А ПЕЕЩА КУПА ОТ ТИБЕТ! :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #249 -: Ноември 09, 2010, 10:14:08 pm »
Въпросът ми беше по-скоро свързан с това каква е ролята на купата в случая ?  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #250 -: Ноември 09, 2010, 10:17:47 pm »
Въпросът ми беше по-скоро свързан с това каква е ролята на купата в случая ?  ;)

Медитация преди извършване на ритуала , настройване на ума , мисълта и фините енергии за свързване с конкретни определени енергии.... :blink: ;)

Ето инфо за купите :

http://www.svetlosenki.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1104:2010-07-07-13-26-13&catid=74:2010-07-03-15-58-31&Itemid=129

*

Марая

• 28287
« Отговор #251 -: Ноември 09, 2010, 10:23:50 pm »
Марая, слуайно да имаш или да знаеш от къде може да се вземе в БГ(въпреки, че много ме съмнява) дорже? ;D

Само с поръчка!!! ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #252 -: Ноември 09, 2010, 10:40:15 pm »
Най-добре да отида до Тибет да си го взема оттам. ;D
Твърди се, че това бил инструмента, с който Буда пътувал във времето. ;D

Аз веднъж съм виждал въпросния инструмент и бях като омагъосан. ;D

Имам го и в предишните страници ще го видиш.....Ще направа клип и ще го кача , за да чуете звуците... :blink:
Това както балансира .....нищо друго не го замества....
Купата е изключителна , но е по-сложна и по-функционална....но и неудобна за пътуване.... :blink: ;)

« Отговор #253 -: Ноември 09, 2010, 10:51:28 pm »
Имам и още няколко, но тях ги запазвам в тайна, че са много интимни.

знаех си аз  :96: ..забъркал си някои бъркоч за продължителна спешка.. :P

p.с.  нямам никакви ритуали..понякога си паля ароматни свещи и пръчици и потъвам в размисъл.Не се влияя от положението на Луната,правя го интуитивно. 

Още ли те цепи главата? Имам едно предложение:

Взимаш две бутилки ИЗВОРНА вода по 1,5 литра. Вътре слагаш половин малка лъжица сол ( във всяка бутилка). Разтърсваш водата добре. Изпиваш и двете бутилки за един ден, пиеш по 0,5 литра на 2 часа.  :blink:

*

holanda

« Отговор #254 -: Ноември 09, 2010, 10:53:14 pm »
Не ми трябва на снимки, според мен както има геометрични фигури, които владеят времето и пространството, така има и предмети, и този е един от тях. ;D

Блажени са вярващите !  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #255 -: Ноември 09, 2010, 10:53:31 pm »
Имам и още няколко, но тях ги запазвам в тайна, че са много интимни.

знаех си аз  :96: ..забъркал си някои бъркоч за продължителна спешка.. :P

p.с.  нямам никакви ритуали..понякога си паля ароматни свещи и пръчици и потъвам в размисъл.Не се влияя от положението на Луната,правя го интуитивно. 

Взимаш две бутилки ИЗВОРНА вода по 1,5 литра. Вътре слагаш половин малка лъжица сол ( във всяка бутилка). Разтърсваш водата добре. Изпиваш и двете бутилки за един ден, пиеш по 0,5 литра на 2 часа.  :blink:

И най-добре солта да е хималайска! :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #256 -: Ноември 09, 2010, 10:55:14 pm »
Kрис , едно птиче ми каза , че ще отидеш до ТИБЕТ в края на 2011г.... :blink:

*

holanda

« Отговор #257 -: Ноември 09, 2010, 10:56:50 pm »

това само предложение ли е или наистина действа? ;D

Мен между другото периодично ме заболява главата,държи ме 1-2 дни и минава.Сигурно мисля твърде много  :mellow:  ;D
.Шегувам се,това ми се струва супер лесно,със сигурносt ще опитам следващия път.Thanks  :blink:

« Отговор #258 -: Ноември 09, 2010, 11:20:46 pm »

това само предложение ли е или наистина действа? ;D

Мен между другото периодично ме заболява главата,държи ме 1-2 дни и минава.Сигурно мисля твърде много  :mellow:  ;D
.Шегувам се,това ми се струва супер лесно,със сигурносt ще опитам следващия път.Thanks  :blink:

Действа! Това с главата, не е от магия скъпа. Това са си класически ежедневни проблеми. Да не говорим - мръсен въздух, лоша храна, шум, нерви, враждебна среда... Пробвай с водата и ще видиш. Ако имаш търпение, направи го поне една седмица всеки ден.

*

holanda

« Отговор #259 -: Ноември 09, 2010, 11:25:50 pm »
последната картинка е с умисъл,нали?..знаеш,че харесвам механизми... ;D

за геометрията-ведnuj сънувах ,че трябва да взема отнякъде 2 геометрични книги,писах в някоя тема и Вещи4ка изкара малко информация за Свещената геометрия.Едва ли си пропуснал  :P,но има такава тема в Мистика
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 11:30:41 pm от жълтолилава »