Здравей Гост

Новолуние в Лъв - 10 август

• 104 Отговора
  • 13027 Прегледи
*

Nebesna

Re:Новолуние в Лъв - 10 август
« Отговор #40 -: Август 10, 2010, 10:26:35 am »
Здравейте! Днес на новолунието в Лъв да не заБравите нещо да си пожелаете!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Август 10, 2010, 02:35:43 pm »
Ще си пожелая нещо по 9 дом или поне по 3ти...  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #42 -: Август 10, 2010, 03:53:00 pm »
Пожелавам си нова готина работа, готин шеф и готини колеги ... (готините колеги си ги имам и сега, дано не ги изгубя  :'()
Новолунието в Лъв съвпада с натален СЛВ в седми дом, който пък е в квадрат с натален Уран СКР близо до МС.

« Отговор #43 -: Август 10, 2010, 03:55:36 pm »
Пожелавам си всеки ден усмихнати хора около мен :blink: ;D :blink: ;D :blink: ;D :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

holanda

« Отговор #44 -: Август 10, 2010, 04:09:04 pm »
пожелавам си щастие  ;D..причини да се радвам и да се чувствам прекрасно ден и нощ,нощ и ден..от сутрин до вечер и пак..и пак.. ;D

пих сок на Куинс и ми се падна ''Добра среща''  ;D

« Отговор #45 -: Август 10, 2010, 04:22:11 pm »
Аз пък желанието ще си го запазя в тайна,че нали искам да се сбъдне  :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #46 -: Август 10, 2010, 04:27:49 pm »
Аз пък желанието ще си го запазя в тайна,че нали искам да се сбъдне  :rolleyes:
оо,аз съм установила друго..това е като да си напишеш желанийце на едно определено място,където всеки прави същото...шанса да се сбъдне е в пъти по-голям,отколкото да си го къткаш нейде из ..нещата и частиците ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #47 -: Август 10, 2010, 04:41:49 pm »
Ето ви хороскопа за Новолунието в Лъв на астроложката Даниела на ТВ7:

http://www.tv7.bg/news/83912.html      Харесва ми, хубава е.  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #48 -: Август 10, 2010, 04:48:33 pm »
Жълтолилава, как го установи това - да не си мятала монети в някой фонтан или да си си слагала желанието по някакви стени ? :rolleyes:
« Последна редакция: Август 10, 2010, 04:53:10 pm от Asol »

« Отговор #49 -: Август 10, 2010, 04:51:21 pm »
Ох, още треперя. СЕга ще ви разкажа нещо, на което вие вероятно ще се смеете, но аз си изкарах акъла  :'(

Падарувам днес и по едно време мервам една ме зяпа - без количка, късо подстригана, риза с дълъг ръкав, широка, с дънки. Усещам аз, че това същество ходи по петите ми. Започнах обиколки в магазина. Прекосих го на длъж и на шир, нали пазарувам, 10 пъти се върнах при зелечуците, това същество не се отказа. Вече се чудех ко е е правилната тактика - да се обърна и да й кажа да се разкара или да не й обръщам внимание. Така или иначе реших да не се конфронтирам. Докато плащах на касата вече си представях как ме пресреща при колата, но сбава Богу тая се отказа. Ужаааааассс  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #50 -: Август 10, 2010, 04:55:11 pm »
Ох, още треперя. СЕга ще ви разкажа нещо, на което вие вероятно ще се смеете, но аз си изкарах акъла  :'(

Падарувам днес и по едно време мервам една ме зяпа - без количка, късо подстригана, риза с дълъг ръкав, широка, с дънки. Усещам аз, че това същество ходи по петите ми. Започнах обиколки в магазина. Прекосих го на длъж и на шир, нали пазарувам, 10 пъти се върнах при зелечуците, това същество не се отказа. Вече се чудех ко е е правилната тактика - да се обърна и да й кажа да се разкара или да не й обръщам внимание. Така или иначе реших да не се конфронтирам. Докато плащах на касата вече си представях как ме пресреща при колата, но сбава Богу тая се отказа. Ужаааааассс  :'(

Горката!
Много неприятно.И на мен ми се случвало да си мисля,че някой ме следи,може наистина да ме е следял,но добре,че нищо не се случи....направо си изкарвам акъла в такива моменти  :(

*

tanina80

« Отговор #51 -: Август 10, 2010, 04:58:41 pm »
Много откачил народ има вече, повече от преди  :lol: така, че няма да се смея на това, което си писала.
Понеже работя в магазин и влизат какви ли не хора, имах чувството, че по едно време само ненормалници и побъркани вървят - влезе един - "дай 10ст за хапчета", половин час след него друг - "дай 2лв за сираците", после друг - "дай да ти гледам на ръка", после пък другите редовните - "како, парфюми от евтините", че цигари ли не предлагаха, че метли, дрехи ..., наркомани, пияници и побъркани с лопата да ги ринеш. Другото са цигани и мутри и някакъв процент българи, скрити по къщите. Незнам за вас ама аз така ги виждам нещата  :lol: (вечния песимист бях и ще си остана  ;))

« Отговор #52 -: Август 10, 2010, 05:02:06 pm »
Сега виждам, къде съм писала  :o Мислех, че е говорилнята. Извинявам се. Ошашавена съм все още  :-[

« Отговор #53 -: Август 10, 2010, 05:03:02 pm »

Аурора, харесала те е  :P

« Отговор #54 -: Август 10, 2010, 05:06:41 pm »
  Аурора, харесала те е  :P

А бе, беше си жива гей-ка тая, но това не прави ситуацията по-малко старшна. Прояви ми се новолунието в Лъв, в 12-ти. :-[

*

holanda

« Отговор #55 -: Август 10, 2010, 05:06:46 pm »
Жълтолилава, как го установи това - да не си мятала монети в някой фонтан или да си си слагала желанието по някакви стени ? :rolleyes:
навремето с 3-4 приятелки си пишехме желания,пъхахме ги в бутилки и ги пускахме във водата... :-[  моето се беше сбъднало,сигурно и на другите,та затова.. :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #56 -: Август 10, 2010, 05:10:53 pm »
да беееееееее дрън дрън...

преди 5-6 години на стената на плача до параклиса на Дева Мария в Турция си завързах парцалче с желанията - голямата любов и червено порше... и хванах Манчо за грездея  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

holanda

« Отговор #57 -: Август 10, 2010, 05:13:57 pm »

преди 5-6 години на стената на плача до параклиса на Дева Мария в Турция си завързах парцалче с желанията - голямата любов и червено порше... и хванах Манчо за грездея  :rolf: :rolf: :rolf:
ти не си искала искрено или си знаела,че няма как да ти дойде поршето и си отбила възможността още в зародиш... :P
то така не стаа,ама аз ли да ти го казвам това  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #58 -: Август 10, 2010, 05:15:58 pm »

ти не си искала искрено или си знаела,че няма как да ти дойде поршето и си отбила възможността още в зародиш... :P
то така не стаа,ама аз ли да ти го казвам това  ;D

хич не ме интересува как ще дойде - аз го искам и точка. както иска така да идва - подробностите са за Вселената, от мен само желанията  :P  тъй че не ми ги разправяй ти на мен тия... ама ся разбирам що се казва стената на плача - щот ревеш кат си вържеш парцалчето понеже нищо не става  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #59 -: Август 10, 2010, 05:16:41 pm »
   Аз да се похваля - пукнато желание не си пожелах, въпреки падащите звезди, които се сипеха в нощта, коя без следа, коя със следа...Нямам желания - това лошо ли е  :-\. Гледаааах звездите и се чуствах хем няква незначителна частичка, хем част от мирозданието, сякаш космоса отваря скритите си порти и те взима вътре в себе си - нещо такова.
  П.С. През 2005г сигурно пак по това време, явно началото на август е метеоритния дъжд, в Бодрум пак станах свидетел на това, макар че видях по бройка 4 звезди, /а сега им загубих бройката - но над 10/, единият от метеоритите падна в непосредствена близост до мен - с големината на горяща футболна топка, малко по-голямка, успях само да изрека едно име, то в такива моменти нямаш време даже да си пожелаеш....Та сега се страхувам, че много силно съм го изрекла това име и ще ме гони до края на дните ми. Та за това вече не искам нищо да си пожелавам, освен късмет.