довечера ще отговарям по- обстойно, че сега бързам, но сънувах сън, толкова ме е впечатлило това, което написахте..за пръв път сънувах моя човек след като почина и беше нервен..бяхме в някакъв нов апартамент, ново строителство, май не беше наш, но живеехме там и имахме гости, мои гости, които се бавеха нещо, а с него трябваше да ходим някъде и нямаше време, стената на кухнята към другите апартаменти беше странна, по някакъв начин виждах в другите апартаменти нагоре и надолу, навсякъде имаше държанки- млади, хубави момичета, издържани от богати, женени мъже, които им бяха наели тези апартаменти и те по цял ден ходеха на ноктопластики, солариуми, фризьори, козметички, фитнеси и всичко, каквото се сетите, гледаха фешън канала и планета тв и се разхождаха в оскъдно секси бельо в очакване техничкият да дойде да ги навести а най- добре да ги изведе някъде..жалка, покъртителна картинка..навсякъде живееха само такива девойки..разправях се с гостите, опитвах се да ги убедя, че трябва да излизаме, по едно време го потърсих, беше в друга стая и гледаше телевизия, усетих колко е нервен, озъби ми се малко, но не с думи..само като го питах кога трябва да сме на другото място, каза- след един час!! а това значи, че трябваше да тръгнем веднага, а не бяхме готови..и се събудих..
сънят е толкова показателен за това, което чувствах вчера, че просто няма повече накъде..ужас..все си мислех кога ще го сънувам и сега това..

аз вчера затова си легнах рано, защото много се изнервих..вие не сте виновни, пишете каквото виждате..просто се почувствах в капан..пак..