Здравей Гост

ПОДАРЪК ЗА СЪНРЕЙН И ВИЖЪН

• 156 Отговора
  • 22473 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:ПОДАРЪК ЗА СЪНРЕЙН И ВИЖЪН
« Отговор #100 -: Август 05, 2010, 10:07:51 pm »
Точно това ми е мислата, Марая, че едното слънце соларно в 7 абсолютно нищо не означава.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Август 05, 2010, 10:12:05 pm »
Точно това ми е мислата, Марая, че едното слънце соларно в 7 абсолютно нищо не означава.

Съгласна! Но видно от картата на Вижън пр. Уран е с двата крака на пр.асц , наред с това всичко е в първи квадрант...,тук събитийност има ,при това ясно изразена1

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #102 -: Август 06, 2010, 01:22:19 am »
Споделям виждането на Синухе.

me too :lol: ;D

Към Дивна: Предходният солар имах Слънце в седми дом - що не съм се омъжила ?  :P

Ти, добре Слънце, ами моите освен него бяха - Юпитер (Упр АС), Меркурий (Упр К7), СЛВ в съвпад в 7ми, нямаше  инамек за целта:P ;D

Не мога да разбера защо сте толкова буквални?
Писах следното: Това сол. Слънце в 7ми сол. дом ме насочва към мисли за брак   ;)
Някъде да съм писала, че 100% ще има брак?
Значението на сол. Слънце в 7ми сол дом е многолико. Тук е характерен външния социален живот. На преден план излизат влиянието от другите или към другите, партньорството, партньора като цяло. Затова при неомъжени/женени хора е характерно да се съсредоточат върху сюжети свързани с брака (в днешно време съвместното съжителство). Нуждата и необходимостта да сме с някой се засилва, затова се случва при по-голямата част от хората със сол. Слънце в 7ми сол. дом да се задомят. Но моля ви, не се хващайте за една кукичка. Ако домовете на любовта и секса са празни и не говорят за сериозни отношения то е ясно, че само това Слънце в 7ми сол. дом няма да може да огрее достатъчно. То си иска подкрепата и поддръжката от другите планети. Колкото и да е велико, няма как да направи само то нещата велики.

*

Vision

• 3523
« Отговор #103 -: Август 06, 2010, 06:47:50 am »
довечера ще отговарям по- обстойно, че сега бързам, но сънувах сън, толкова ме е впечатлило това, което написахте..за пръв път сънувах моя човек след като почина и беше нервен..бяхме в някакъв нов апартамент, ново строителство, май не беше наш, но живеехме там и имахме гости, мои гости, които се бавеха нещо, а с него трябваше да ходим някъде и нямаше време, стената на кухнята към другите апартаменти беше странна, по някакъв начин виждах в другите апартаменти нагоре и надолу, навсякъде имаше държанки- млади, хубави момичета, издържани от богати, женени мъже, които им бяха наели тези апартаменти и те по цял ден ходеха на ноктопластики, солариуми, фризьори, козметички, фитнеси и всичко, каквото се сетите, гледаха фешън канала и планета тв и се разхождаха в оскъдно секси бельо в очакване техничкият да дойде да ги навести а най- добре да ги изведе някъде..жалка, покъртителна картинка..навсякъде живееха само такива девойки..разправях се с гостите, опитвах се да ги убедя, че трябва да излизаме, по едно време го потърсих, беше в друга стая и гледаше телевизия, усетих колко е нервен, озъби ми се малко, но не с думи..само като го питах кога трябва да сме на другото място, каза- след един час!! а това значи, че трябваше да тръгнем веднага, а не бяхме готови..и се събудих..
сънят е толкова показателен за това, което чувствах вчера, че просто няма повече накъде..ужас..все си мислех кога ще го сънувам и сега това.. :'( аз вчера затова си легнах рано, защото много се изнервих..вие не сте виновни, пишете каквото виждате..просто се почувствах в капан..пак..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

« Отговор #104 -: Август 06, 2010, 07:28:49 am »
Вижън, раната е още твърде прясна затова се чувстваш така след всичките тези коментари върху любовта, секса, съвместното съжителство...
Аз бих помолила съфорумците да спрем до тук. Моментът не е подходящ.

ПП: Ако желаеш прехвърли съня си в темата за сънищата. Сънят има своето дълбоко значение и определено е важен за теб.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #105 -: Август 06, 2010, 08:34:30 am »
Дивна, такива са си - заядливи.   ;D

Ти на всяка тенджера, а.  ;D Другите били заядливи и буквални, пък ти самия се хвана за 8 дом като удавник за сламка.  :P Ама ползвайте го предназначение, де, стига сте скачали като опърлени като го чуете.  :57:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #106 -: Август 06, 2010, 09:23:31 am »
Просто констатирам и то въз основа на личен опит - с подобно Слънце нямаше по-засилена активност по темите на седми дом, не говоря само за брак. Който както иска да го приема, нито се опитвам да убеждавам някого, а просто споделям мнение.

При Вижън има дир. Слънце съвпад Плутон, дир. Уран квадрат Слънце. Та едва ли е до любов в момента, след наскоро преживяната травма. Про Луната е в аспект с Венера - У2,9 дом - т.е има фокус на личните ресурси по-скоро в ментален план и извличане на познания за постигане на разбиране. Вероятно не е човек, който дава външен израз много на емоциите си. Чрез Луната в Телец, като връх на тао-то и вярата в нещо се опитва да балансира нещата и емоциите си.

*

Asol

• 4140
« Отговор #107 -: Август 06, 2010, 09:52:49 am »
Крис, знае, колко да знае ...нЪл е само на 20. Сега ще ме погне с консервеното мислене, пък нали съм имала и сатурново чувство за хумор - то все тая.  ;D ;D ;D

Пък и то не е необходимо всички да разбираме от всичко и всички, нЪл така  :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #108 -: Август 06, 2010, 10:02:26 am »
Ти ще кажеш.  ;D Има и такива - крайна инстанция на всичко. Всичко знаят и могат. Направо да им ръкопляскаш. Честито на печелившите. Тук можем да спамим, нали. Що ли питам, то спам да искаш в този форум. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #109 -: Август 06, 2010, 06:12:28 pm »

Съгласна! Но видно от картата на Вижън пр. Уран е с двата крака на пр.асц , наред с това всичко е в първи квадрант...,тук събитийност има ,при това ясно изразена1

ами нали сега започнах работа по уран, може да е заради това..

*

Vision

• 3523
« Отговор #110 -: Август 06, 2010, 06:18:10 pm »
Вижън, раната е още твърде прясна затова се чувстваш така след всичките тези коментари върху любовта, секса, съвместното съжителство...
Аз бих помолила съфорумците да спрем до тук. Моментът не е подходящ.

ПП: Ако желаеш прехвърли съня си в темата за сънищата. Сънят има своето дълбоко значение и определено е важен за теб.

а, защо??..пишете си, така, говорейки, по- лесно ще изкарам нещата..и без това днес е ден, в който ми се обаждат негови хора да ми кажат колко ме обичат и уважават..преди малко се обади най- добрият му приятел, преди това майка му..какъв съвпадък..

*

Vision

• 3523
« Отговор #111 -: Август 06, 2010, 06:22:59 pm »
Просто констатирам и то въз основа на личен опит - с подобно Слънце нямаше по-засилена активност по темите на седми дом, не говоря само за брак. Който както иска да го приема, нито се опитвам да убеждавам някого, а просто споделям мнение.

При Вижън има дир. Слънце съвпад Плутон, дир. Уран квадрат Слънце. Та едва ли е до любов в момента, след наскоро преживяната травма. Про Луната е в аспект с Венера - У2,9 дом - т.е има фокус на личните ресурси по-скоро в ментален план и извличане на познания за постигане на разбиране. Вероятно не е човек, който дава външен израз много на емоциите си. Чрез Луната в Телец, като връх на тао-то и вярата в нещо се опитва да балансира нещата и емоциите си.

точно така е, Асол..имам чувството, че само ти ме разбираш..с което не омаловажавам мненията на другите, просто не мога да приема, че ще ми се случи нещо, което не искам..всяко едно положение има различни нива на проявление..може би свободната воля се изразява в това, че човек избира сам в какъв план да се изразят определените положения, които така или иначе идват..

*

Divna

« Отговор #112 -: Август 06, 2010, 06:23:53 pm »

Asol, в годините на задомяване и раждане на децата ми соларно Слънце ми е било в 7 ми дом. Това съм го забелязала не само в моите солари, но и в други такива на мои близки и познати.
Знам със сигурност, че в моята карта работи (при наличието и на други аспекти разбира се), но никога не може да се гарантира, че при всички останали изявата е както при мен.

*

Vision

• 3523
« Отговор #113 -: Август 06, 2010, 06:24:12 pm »
Ти ще кажеш.  ;D Има и такива - крайна инстанция на всичко. Всичко знаят и могат. Направо да им ръкопляскаш. Честито на печелившите. Тук можем да спамим, нали. Що ли питам, то спам да искаш в този форум. 

на теб май ти е по- напрегнато и от на мен.. :P
споко, малко остана.. :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #114 -: Август 06, 2010, 06:36:29 pm »

и ти ли чакаш 2012? Мислех,че си над тези неща   ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #115 -: Август 06, 2010, 06:38:47 pm »

малко остана до рождения ден..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #116 -: Август 06, 2010, 06:39:05 pm »

Всички се правят, че са "над нещата", но чакат...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tool

« Отговор #117 -: Август 07, 2010, 09:42:22 am »
Vision, сестичке .. Нямам възможност да следя темите във форума и не знам какво точо ти се е случло, но все едно .. Искам да знаеш, че съм с теб и много те обичам! Бъди силна! Изпращам ти много любов и позитивна енергия!  (((( ((( (( ( ♥ ) )) ))) )))) 

*

Vision

• 3523
« Отговор #118 -: Август 07, 2010, 09:58:29 am »
Vision, сестичке .. Нямам възможност да следя темите във форума и не знам какво точо ти се е случло, но все едно .. Искам да знаеш, че съм с теб и много те обичам! Бъди силна! Изпращам ти много любов и позитивна енергия!  (((( ((( (( ( ♥ ) )) ))) ))))  

благодаря ти..

видя ли, че тази нощ си намерих песента??  Everything But The Girl - Missing е.. :72:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #119 -: Август 07, 2010, 03:33:21 pm »
Всички се правят, че са "над нещата", но чакат...  ;D

;D ;D ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.