Здравей Гост

венера във везни

• 143 Отговора
  • 23465 Прегледи
Re:венера във везни
« Отговор #80 -: Август 07, 2010, 10:40:06 pm »
ми Варена е по-добре  ;D - идва от Мерка ми в Риби
освен и аз да си сложа твоя аватар да пази от уроки  ;) актуален ми се вижда

*

holanda

« Отговор #81 -: Август 07, 2010, 10:47:21 pm »
ми Варена е по-добре  ;D - идва от Мерка ми в Риби
освен и аз да си сложа твоя аватар да пази от уроки  ;) актуален ми се вижда
слагай го,сега имам основателна причина да си сложа жълтолилавия в Арт-галерията от Крис   ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Август 08, 2010, 12:47:20 am »
Не е тук мястото ,но имам въпиюща нужда от чуждо мнение :blink: и....затова тук
Дир. луна съвпад СЛВ/натален/ , имате ли наблюдения , събитийност..., да споделите мнение.
В натала в този случай ,СЛВ е в телец в 9-ти , диспозитора е Венера в 8-ми в овен , а аспектите са :сескиквадрат към Уран ,секстил към Мерка и опозиция марс и всичко е в допустимите орбиси....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #83 -: Август 08, 2010, 07:57:41 am »
Не е тук мястото ,но имам въпиюща нужда от чуждо мнение :blink: и....затова тук
Дир. луна съвпад СЛВ/натален/ , имате ли наблюдения , събитийност..., да споделите мнение.
В натала в този случай ,СЛВ е в телец в 9-ти , диспозитора е Венера в 8-ми в овен , а аспектите са :сескиквадрат към Уран ,секстил към Мерка и опозиция марс и всичко е в допустимите орбиси....
Милата Марайка,и аз като теб чакам някой да ми обърне внимание на постовете,но уви ;D ;D ;D никой не ме бръсне за слива ;D

« Отговор #84 -: Август 08, 2010, 09:15:49 am »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #85 -: Август 08, 2010, 09:43:32 am »
Мунданният съвпад Венера-Марс ми прави точно съединение с МЦ, секстил с Асцендента и тригон със светилата (У8).  
При мен е обратното. В точен съвпад с ИЦ като Венера е У4, а Марс У10.
п.п.Ти очакваш ли някакви промени в работата си или в семейството най-общо казано?

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #86 -: Август 08, 2010, 10:50:00 am »
Здравейте, сладури...при мен съвпада е в съвпад с Асц. Венера е У на асцендента и У8, а Марс е У7 дом. Съвпада е в съвпад с орбис от 2 гр. със СЛВ. Плутон ми е кацнал върху слънцето, то е квадратино от тр. Юпитер в 6 дом, тр. Сатурн ми гази 12 дом....изобщо пейзаж...
Кво ли още ще мине през главичката ми.. :'(

*

Asol

• 4140
« Отговор #87 -: Август 08, 2010, 11:39:26 am »
Защото нещата се гледат като цяло и не само аспектите-примерно ако при започването на даден цикъл има затъмнение,лунация,смяна на фаза на планета,ингреси и други,това задава общия енергиен фон на цикъла  ;)

Имам подобни наблюдения. Вероятно само ако има нещо такова е по-важен мунданния съвпад ?!?  :-\ А при този е стационарния Меркурий  :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #88 -: Август 08, 2010, 01:01:06 pm »
добре, обясни дирекционна луна какво прави..не знам..наталната луна развива ли се някак с тези дирекции, какво се случва с нея..

Не е тук мястото ,но имам въпиюща нужда от чуждо мнение  и....затова тук

иначе съм сигурна, че знаеш отговора на въпроса си, не знам обаче какво не разбираш..въобще не знам какво са дирекции, камо ли да съм си наблюдавала дирекционната луна за събитийност..сескиквадрат също не знам как се изразява..оня ден една колежка в работата ме попита, понеже занесох компа да и направя картата, че искаше, имаше с нещо си само минорни аспекти и ме пита- защо минорни, защото са тъжни ли?? ;D  в случая на секстила на слв с мерка показва сигурно, че каквото и да стане, ще може да го разбере и разкаже човека..още повече, че слв е в девети, каквото и да стане, това ще спомогне за духовният му растеж..чрез луната, чувства, емоции, чрез любовта- дисп. венера, чрез борба- опозиция марс..

и така, какво е дирекционна луна..
« Последна редакция: Август 08, 2010, 02:04:41 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Август 08, 2010, 01:13:40 pm »
Символичните дирекций са свързани с реални събития от обективния свят.
Луната в този случай е промисор. или вземам нея за отправна точка и проследявам аспектацията й. Поради липсата на богат набор от аспекти ,тук се гледат всички.
при символичните дирекций движението е градус/година. За по-точна и сигурна прогностика аз движа всички - АСЦ/ДСЦ , СИНГНИФИКАТОРИТЕ , МЦ/ИЦ , ПЛАНЕТИ В ДОМ ,АЛМУТЕНИ ....или те са така наречените ПРОМИСОРИ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #90 -: Август 08, 2010, 01:26:15 pm »
Символичните дирекций са свързани с реални събития от обективния свят.
Луната в този случай е промисор. или вземам нея за отправна точка и проследявам аспектацията й. Поради липсата на богат набор от аспекти ,тук се гледат всички.
при символичните дирекций движението е градус/година. За по-точна и сигурна прогностика аз движа всички - АСЦ/ДСЦ , СИНГНИФИКАТОРИТЕ , МЦ/ИЦ , ПЛАНЕТИ В ДОМ ,АЛМУТЕНИ ....или те са така наречените ПРОМИСОРИ!

всичко се движи с един градус на година и това са дирекции..добрее..и като съвпадне някоя дирекционна планета с някоя натална се очаква да има събитие, въпроса е какво е то, като да кажем- когато дирекционата луна ми е попаднала върху наталният сатурн съм била на 17-18 години и както писах тук преди няколко дни, съм си наложила ограничения по отношение на чувствата, майчинството и брака..но за съжаление дирекционната луна след това е минавала през едно обширно пусто пространство, така че нямам какво друго да споделя..сега, изхождайки само от едно положение мога да предположа, че наталната планета влияе на дирекционната, а не обратното, значи като дир. луна мине върху слв, може да се очаква някакво кармично развитие по въпросите на луната, още повече, че нат. слв е аспектирано, моя сатурн не е, освен съвпада му с МЦ и ситуацията изглеждаше точно като един възможен вариант на моята реализация, който аз отхвърлих..дотук правилно ли съм разбрала??

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Август 08, 2010, 01:32:10 pm »
Символичната дирекция не разрушава и не изгражда ново , а само проявява филма на живота ни.
Принципно СД е отразяването на външните събития ,ПРОГРЕСИЯТА са вътрешните изменения , а транзитите тригера на предходните. СОЛАРА/РАДИКСА/ , годишната сцена и проявата.

*

Vision

• 3523
« Отговор #92 -: Август 08, 2010, 01:47:29 pm »
Символичната дирекция не разрушава и не изгражда ново , а само проявява филма на живота ни.
Принципно СД е отразяването на външните събития ,ПРОГРЕСИЯТА са вътрешните изменения , а транзитите тригера на предходните. СОЛАРА/РАДИКСА/ , годишната сцена и проявата.

според теб как дир. луна ще отрази външните събития при преминаване върху натален слв??
ще се чувства безсилна, все едно всичко вече е предопределено или някой друг взема решенията вместо нея??
ще разбере каква е мисията и в този живот, за жена ли става въпрос??може ли да е нещо, свързано със собственост в чужбина придобито от чужди финанси- на мъж чужденец, примерно..от наследство..пътуване /поклонение/ на някакво място, което е свято за нея, развитие на ново виждане за живота, философия, религия, което ще обогати представите и за света и нейното място в него и ще и донесе сигурност..

« Отговор #93 -: Август 08, 2010, 04:01:42 pm »
Тая Венера нещо се е разтичала из Везните. Сутринта беше в сходящ съвпад със Сатурн, а сега следобяд вече е разходящ  :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #94 -: Август 08, 2010, 04:54:04 pm »
Тая Венера нещо се е разтичала из Везните. Сутринта беше в сходящ съвпад със Сатурн, а сега следобяд вече е разходящ  :unsure:

не й е комфортно при дъртия, друго си е огъня на Марса за там бърза :mellow:

« Отговор #95 -: Август 08, 2010, 05:04:36 pm »
няма да го допусне да е в запуснат вид,във Везни е,ще държи на естетиката, капризната  принцеса, треба да е пирфектна за срещата с Марс

« Отговор #96 -: Август 08, 2010, 07:20:01 pm »
съвпада Венера/Марс във 13гр.35 Везни попада във 2 дом,
ще е в точен квадрат с прогр.Луна, по натал Венера и Луна са в 3 дом,

явно некой съсед ще ме извади от сандалите, уговарям ги три  етажа да санираме заедно
голяма мъка, ма  ще им пусна Марса ми в 1, да усетят как се ближе мед с дървена лъжица
уж се съгласиха, едните заминаха на море, преди да се върнат и другите заминават на турне, не мога да ги сбера на куп да викнем майсторите и да се свърши, пък аз съм отпуск  ;)

« Отговор #97 -: Август 08, 2010, 07:50:12 pm »
Аз пък сега видях, че Марс/Венерата ще квадратира наталната ми Луна  :unsure: Да не вземе нещо да ме жегне под лъжичката? :rolleyes:  В съвпад е с К3
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #98 -: Август 08, 2010, 08:47:55 pm »
Аз пък си поиграх и направих картата на точния съвпад на Венера/Марс с СФ координатите. И не ми харесва този съвпад на двете планети с неподвижната звезда Алгораб. Все лоши неща пише за нея:

Algorab - 13° Libra 27    Unfortunate  Mars/ Saturn
"Behenian Star Scavenging, destructiveness, repulsiveness, malevolence, fiendishness and lying, suicide, greed, injuries."

Скарлет, искам да опонирам  ;D - звездата АЛГОРАБ - не е ли в Телец? Как така до тук аз да не съм забелязала, че имам абсолютен съвпад с Уран и тази звезда - Уран ми е на 13.25....Я провери пак...

Не съм изчела темата докрай...но ще добавя, че явно при мен ще има бурни събития или такива само в ума ми. След като транзитния съвпад на Венера и Марс ще са в рецепция по падение и владение с наталните ми такива....

Ивъъъх, наистина таз звезда била съвпад с Урана ми, как до тук никъде не съм го засякла.....
« Последна редакция: Август 08, 2010, 09:35:32 pm от daisyline »

« Отговор #99 -: Август 08, 2010, 08:56:44 pm »
[
Точен е съвпада!

И ако трябва да сме точни с минутката-това е на 4.10. в 2 сутринта- И Венера и Марс са на 12,52.

Оуууу, а тук съвпада е върху Вертекса ми....нещата стават съдбоносни май.  :o. А соларната Венера мисля че беше в 7 дом, а Марса в 3-ти....Първата на 3 градуса от нат.Слънце, а втория 2 гр опозиция на нат.Луна....