Чудя се на мен как ще ми се отрази сол. Сатурн върху нат. Венера (точен съвпад), сол. Венера върху нат. Луна (точен съвпад)и сол Марс върху нат. АЦ (отново точен съвпад)? При положение, че сол. Марс и сол. Венера са в тригон в радикса, както и нат. Венера и нат. Сатурн са в точен тригон.
гаранция за новата/стара любов сатурн/венера. знам го от книгата на Бренадет Брейди!
Абе мисля ,че започнеш съвместно съжителство с приятеля ти!
Марайче, солара го показва, ама и аз като Вижън за себе си съм Тома неверник.
Когато зимата бяхме разделени (5 месеца), подновихме връзката си точно на съвпада на тр. Сатурн върху нат. Венера. А при него ЮЛВ беше върху нат. ДЦ

.
Сега обаче сме се разбрали да не си даваме никакви илюзии поне за близките 2 години, че може да заживеем отново заедно. Децата трябва да пораснат още. Не става с тях. Много, ама много е сложно. Как ли не сме го мислили, от всеки ъгъл, много е травмиращо ... но ситуацията е такава. По тоя въпрос и Господ не може да ни помогне.
Имаш ли идея за някакво друго проявление на тия съвпади?
За Марс в/у АЦ знам, че ще си докарам някой белег на главата (Марс ми е управител на 6), за Венера върху Луна освен бременност, друго не мога да го измъдря. Нещо може би с дъщеря ми?