Здравей Гост

венера във везни

• 143 Отговора
  • 23317 Прегледи
Re:венера във везни
« Отговор #100 -: Август 08, 2010, 09:15:39 pm »
  В действителност отдавна съм изпратила намеренията си в космоса, но явно Вселената е чакала подходящия момент, за да се превърнат те в реалност изчаквайки подходящите транзити - и сега времето назрява...Надушвах и надушвам промени, но се бях взряла в други точки и транзити, нали аз съм показател за работеща кармична карта  :rolleyes:  ;D.....ма явно всички накуп, действат най-добре. Просто няма как и накъде да избягаш...
  А сега да си постна картата, за да ми разберете тънката мисъл  :P

*

tool

« Отговор #101 -: Август 09, 2010, 03:58:49 pm »

В момента транзитните венера,марс и сатурн са ми в съвпад с натален плутон в 3ти дом,правят опозиция със слънцето ми.
Не знам от какво е,но особено вчера ми беше много любовно настроението,емоционално и се чувствах като самка която си няма самец ;D
Моят мъж е в провинцията,аз съм сама с детето и в главата ми се въртяха 5 броя мъже :o :o :o :o

Яя, и при мен ще е така на 20-ти., само че в 10-ти дом и без сатурн ..  :-\  :P  Почвам отсега да си намислям мъже ..  :72: :97:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #102 -: Август 09, 2010, 04:58:41 pm »
А за да има събитие, трябва ли да аспектира или да съвпада с нещо? Какви са ви наблюденията? Този съвпад нищо не ми засяга.

При един мноооого стар мунданен цикъл на Венера и Марс са съвпадали с рождения ми Юпитер - съуправител на 5 дом. И тогава съм се Флюбила.  ;) Така че, ако имате подобен съвпад към управителя на 5 дом /в 5 дом/ или с Венера/Марс....очаквайте лИбоФ.  :blink:

*

holanda

« Отговор #103 -: Август 09, 2010, 05:27:29 pm »
 При един мноооого стар мунданен цикъл на Венера и Марс са съвпадали с рождения ми Юпитер - съуправител на 5 дом. И тогава съм се Флюбила.  ;) Така че, ако имате подобен съвпад към управителя на 5 дом /в 5 дом/ или с Венера/Марс....очаквайте лИбоФ.  :blink:

''няяяяямаааа люююбооовввв....''  ;D на мен ще ми е в съвпад с У7 и Слънце/това май съм го писала вече,започвам да се повтарям  ;D/
ако се влюбя,ще почерпя  :P
мисля,че ще ми опозират с транзитен Уран,който е управител на 5 дом  ;)

« Отговор #104 -: Август 09, 2010, 05:30:25 pm »
Е, ще ми направи /освен квадрата към Луна/ и секстил 3,5 гр към натална Венера, но нея не я размърдва прост секстил.  ;D

Жълтолилава, вие с крис не се ли взехте? :unsure: ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #105 -: Август 09, 2010, 05:35:48 pm »
Жълтолилава, вие с крис не се ли взехте? :unsure: ;D

ооо,аз ще спазя срока,чакам Нептун да му влезе в 5 дом,че ако го налазя толкова рано-всичко ще е докато мунданния Марс-Венера се разпадне.. ;D
пък аз искам голяма любофф  :P

*

holanda

« Отговор #106 -: Август 09, 2010, 06:13:02 pm »
ехее че ти бая ще си почакаш, то онова за връхлитащото от небесата влюбване трябва да е след 2 години когато Уран ми \"влезе\" в 5-ти, Нептун докато ми отиде там ще брадясам.
Tова е то, синтетичен козирог да си - упоритост и търпение да искаш  ;D

тогава няма смисъл да инвестирам в теб  :P,то ако се получи голямата любов ще сме си добре само  2 години.Тогава пък ще ти дойде друга,ще се влюбиш и ще ме оставиш с Крис Младши и фанатичната привързаност към теб  ;D..затова..ще чакам и тогава ще ти дойда /и без това до 2 години ще съм постигнала сегашните цели/
тъкмо тогава Уран май ще ми е в 7 дом /за колко време се влачи от един знак в друг?/

*

holanda

« Отговор #107 -: Август 09, 2010, 06:33:38 pm »
7 години  ;D един градус го преминава за около 3 месеца  

значи чакаме Уран да стигне моя 5-ти и твоя 7-ми ;D

оо,ти знаеш ли какво се случва..май няма да се чакаме до 35,само след 4 години Уран ще ми отиде в 7 дом  :P а да ти е честит белота при дядковците  :P
а как да те оставя ако не съм те вземал  ;D

такава логика излиза само от ръкава  на Девишки Мерк...хмм...нима Слънцето се е наблестяло ? :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #108 -: Август 09, 2010, 06:51:18 pm »
Или може би транзитния Меркурий се разхожда някъде сега в Dева и ми опозира наталния  ;D

значи всички важни въпроси ще оставям за моментите,когато Мерка влезе в Дева,направи съвпад с моя и опозиция със Слънцето ти  ;DТогава ще има единомислие и всичко ще става както аз кажа,нъл съм кардиналка   :mellow:

« Отговор #109 -: Август 09, 2010, 08:45:44 pm »
Значи на мене транзитната Венерка заедно със Сатурн са тъпили върху Марса ми в 3ти дом, правейки тригон към ДСЦ ми и....май започвам нова любовна връзка  :-[   еее още е в началото, нооооо изглежда добре :) или по-скоро подновявам стара любов по нов начин и за мене и за него.. :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #110 -: Август 09, 2010, 09:05:40 pm »
Значи на мене транзитната Венерка заедно със Сатурн са тъпили върху Марса ми в 3ти дом, правейки тригон към ДСЦ ми и....май започвам нова любовна връзка  :-[   еее още е в началото, нооооо изглежда добре :) или по-скоро подновявам стара любов по нов начин и за мене и за него.. :)

да ,това е сарурн в/у венера! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #111 -: Август 09, 2010, 09:44:22 pm »
Чудя се на мен как ще ми се отрази сол. Сатурн върху нат. Венера (точен съвпад), сол. Венера върху нат. Луна (точен съвпад)и сол Марс върху нат. АЦ (отново точен съвпад)? При положение, че сол. Марс и сол. Венера са в тригон в радикса, както и нат. Венера и нат. Сатурн са в точен тригон.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #112 -: Август 09, 2010, 09:47:32 pm »
Чудя се на мен как ще ми се отрази сол. Сатурн върху нат. Венера (точен съвпад), сол. Венера върху нат. Луна (точен съвпад)и сол Марс върху нат. АЦ (отново точен съвпад)? При положение, че сол. Марс и сол. Венера са в тригон в радикса, както и нат. Венера и нат. Сатурн са в точен тригон.

гаранция за новата/стара любов сатурн/венера. знам го от книгата на Бренадет Брейди!
Абе мисля ,че започнеш съвместно съжителство с приятеля ти!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #113 -: Август 09, 2010, 10:03:16 pm »

гаранция за новата/стара любов сатурн/венера. знам го от книгата на Бренадет Брейди!
Марайче, солара го показва, ама и аз като Вижън за себе си съм Тома неверник.
Когато зимата бяхме разделени (5 месеца), подновихме връзката си точно на съвпада на тр. Сатурн върху нат. Венера. А при него ЮЛВ беше върху нат. ДЦ  ;D.

Сега обаче сме се разбрали да не си даваме никакви илюзии поне за близките 2 години, че може да заживеем отново заедно. Децата трябва да пораснат още. Не става с тях. Много, ама много е сложно. Как ли не сме го мислили, от всеки ъгъл, много е травмиращо ... но ситуацията е такава. По тоя въпрос и Господ не може да ни помогне.
Имаш ли идея за някакво друго проявление на тия съвпади?
За Марс в/у АЦ знам, че ще си докарам някой белег на главата (Марс ми е управител на 6), за Венера върху Луна освен бременност, друго не мога да го измъдря. Нещо може би с дъщеря ми?

*

Vision

• 3523
« Отговор #114 -: Август 09, 2010, 10:07:53 pm »

Марайче, солара го показва, ама и аз като Вижън за себе си съм Тома неверник.
Когато зимата бяхме разделени (5 месеца), подновихме връзката си точно на съвпада на тр. Сатурн върху нат. Венера. А при него ЮЛВ беше върху нат. ДЦ  ;D.

Сега обаче сме се разбрали да не си даваме никакви илюзии поне за близките 2 години, че може да заживеем отново заедно. Децата трябва да пораснат още. Не става с тях. Много, ама много е сложно. Как ли не сме го мислили, от всеки ъгъл, много е травмиращо ... но ситуацията е такава. По тоя въпрос и Господ не може да ни помогне.
Имаш ли идея за някакво друго проявление на тия съвпади?
За Марс в/у АЦ знам, че ще си докарам някой белег на главата (Марс ми е управител на 6), за Венера върху Луна освен бременност, друго не мога да го измъдря. Нещо може би с дъщеря ми?

не можете да измислите как да живеете заедно, защото не сте женени..ако се ожените, ще се наложи всички да приемат, че ще живеете заедно..ако някой е тъжен и започне да се смее, накрая му става весело..обръщане на реакцията.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

« Отговор #115 -: Август 09, 2010, 10:19:37 pm »
Вижън, ако съм в България, може и да върви номера ама тук не се женят. Живеят си на семейни начала без да подписват. А и аз не съм сигурна дали искам да подписвам отново. Един път ми е достатъчен.
Благодаря ти все пак за идеята. Ама повярвай ми не е никакво решение, никакво поне на този континент. Бракът тук не е нищо нито за обществото, нито за двойката влюбени.

*

Vision

• 3523
« Отговор #116 -: Август 09, 2010, 10:25:10 pm »
Вижън, ако съм в България, може и да върви номера ама тук не се женят. Живеят си на семейни начала без да подписват. А и аз не съм сигурна дали искам да подписвам отново. Един път ми е достатъчен.
Благодаря ти все пак за идеята. Ама повярвай ми не е никакво решение, никакво поне на този континент. Бракът тук не е нищо нито за обществото, нито за двойката влюбени.

то и за мен не е, може да имам някакъв канадски ген..посадила съм един канадски клен, вече е над 4 метра и в полова зрялост, защото прави пухкави топки наесен, и сега ги има, но не се виждат от огромните му листа..като минавам покрай него, винаги се ''отърквам'' в най- долните му клонки и усещам как се радва.. :blink:

*

Divna

« Отговор #117 -: Август 09, 2010, 10:31:31 pm »
Браво на теб. Сега остава да започнеш да се възползваш от соковете му. Много е полезен кленовия сироп. А е и много вкусен.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #118 -: Август 09, 2010, 10:32:21 pm »
Ами както се отърква със сигурност ще си пусне соковете.   ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #119 -: Август 09, 2010, 10:40:30 pm »
Браво на теб. Сега остава да започнеш да се възползваш от соковете му. Много е полезен кленовия сироп. А е и много вкусен.

няма да му нарязвам кората, та ако ще и никога да не опитам кленов сок..а ако видя някой да го реже, ще му завра и двете ръце там, където слънце не огрява..много съм лоша, ако някой се отнася зле с нещата, които обичам.. :angry:

Ами както се отърква със сигурност ще си пусне соковете.   ;D

ама марса ти е в близнаци, нали?? ;D малко приказки и си на черешата!!  :P