Здравей Гост

венера във везни

• 143 Отговора
  • 23398 Прегледи
*

Divna

Re:венера във везни
« Отговор #120 -: Август 09, 2010, 10:45:14 pm »
Ти пък  :o. Кой е казал, че трябва да го обрязваш. Достатъчно е само да му пробиеш една малка дупчица и соковете сами ще потекат. Ама това на пролет.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #121 -: Август 09, 2010, 10:46:49 pm »
Тия неща мога да ти ги разкажа лично, ако си по пикантериите.  ;D  Но от ентусиазъм до съществото на нещата е няколко планети разстоянието. Ама аз обичам закачките с думи, тези игри допадат на моя Марс, да, но после идва ред на другите над него...Абе темата е много сложна, но поне се връзва с Венера.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #122 -: Август 09, 2010, 10:48:27 pm »
Ти пък  :o. Кой е казал, че трябва да го обрязваш. Достатъчно е само да му пробиеш една малка дупчица и соковете сами ще потекат. Ама това на пролет.

тук при нас не е толкова влажно, колкото е при вас и летните месеци, през почивните дни му нося по няколко кофи вода, няма да го дупча и да му текат соковете, категорична съм!!..той си ми е като детенце..отгледан е от семенце..как ще го дупча.. :'(

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

« Отговор #123 -: Август 09, 2010, 10:51:13 pm »

тук при нас не е толкова влажно, колкото е при вас и летните месеци, през почивните дни му нося по няколко кофи вода, няма да го дупча и да му текат соковете, категорична съм!!..той си ми е като детенце..отгледан е от семенце..как ще го дупча.. :'(

Твой си е и ти решаваш.

*

Vision

• 3523
« Отговор #124 -: Август 09, 2010, 10:52:57 pm »
Твой си е и ти решаваш.

да, Мой е!!  :72:
и както казват в една приказка- и аз съм негова.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

« Отговор #125 -: Август 09, 2010, 11:09:56 pm »
Чудя се на мен как ще ми се отрази сол. Сатурн върху нат. Венера (точен съвпад), сол. Венера върху нат. Луна (точен съвпад)и сол Марс върху нат. АЦ (отново точен съвпад)? При положение, че сол. Марс и сол. Венера са в тригон в радикса, както и нат. Венера и нат. Сатурн са в точен тригон.

гаранция за новата/стара любов сатурн/венера. знам го от книгата на Бренадет Брейди!
Абе мисля ,че започнеш съвместно съжителство с приятеля ти!
Марайче, солара го показва, ама и аз като Вижън за себе си съм Тома неверник.
Когато зимата бяхме разделени (5 месеца), подновихме връзката си точно на съвпада на тр. Сатурн върху нат. Венера. А при него ЮЛВ беше върху нат. ДЦ  ;D.

Сега обаче сме се разбрали да не си даваме никакви илюзии поне за близките 2 години, че може да заживеем отново заедно. Децата трябва да пораснат още. Не става с тях. Много, ама много е сложно. Как ли не сме го мислили, от всеки ъгъл, много е травмиращо ... но ситуацията е такава. По тоя въпрос и Господ не може да ни помогне.
Имаш ли идея за някакво друго проявление на тия съвпади?
За Марс в/у АЦ знам, че ще си докарам някой белег на главата (Марс ми е управител на 6), за Венера върху Луна освен бременност, друго не мога да го измъдря. Нещо може би с дъщеря ми?

Марая, имаш ли идея по тоя въпрос?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #126 -: Август 09, 2010, 11:30:33 pm »
Дивна ,аз си мисля , че Вселената си знае работата! :blink: Мисля така  :-\ ,нямам друго предположение!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #127 -: Август 09, 2010, 11:49:13 pm »
Да права си!
Хайде пък догодина ще разправям кой аспект как се е проявил  ;).

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #128 -: Август 10, 2010, 08:43:38 am »
А за да има събитие, трябва ли да аспектира или да съвпада с нещо? Какви са ви наблюденията? Този съвпад нищо не ми засяга.

При един мноооого стар мунданен цикъл на Венера и Марс са съвпадали с рождения ми Юпитер - съуправител на 5 дом. И тогава съм се Флюбила.  ;) Така че, ако имате подобен съвпад към управителя на 5 дом /в 5 дом/ или с Венера/Марс....очаквайте лИбоФ.  :blink:
E,при мен е така в момента..Съвпад с Плутон,съуправител на 5-ти и на 3 градуса от К5.В деня на точния съвпад и тр. Луна е точно върху нат. Венера.
Само че ,лИбоФта напоследък постоянно ме тресе,с тая прогресивна Луна в пети,соларната и тя е на К5.Не ми се налага да Я търся,сама ме намира. ;D
Не ми се мисли кво става с догодишния солар,дето Сатъра е на К5 ,а Венера/Плутон- на К7.Сигур вече ша са дам без бой. ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #129 -: Август 10, 2010, 08:47:11 am »
и азще докладвам ако се пръкне някое събитие ( имам наблюдение за събития, които имат поне  около месец отсрочка)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #130 -: Август 10, 2010, 08:53:19 am »
при мен попадат в 12 дом, където са натален Марс и Плутон.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #131 -: Август 10, 2010, 09:37:56 am »
абе да не ти се разболее някоя баба :-\

*

holanda

« Отговор #132 -: Август 10, 2010, 10:23:59 am »
това ще е нещо интересно-аз,Рая и Крис ще имаме съвпадъци на Марс/Венера с Плутон и лична планета
тогава ще е в точен съвпад с натален Плутон и Венерка във 2 дом.
при Рая и Крис действието в 12 дом,може да се побъркат от любов.. :P
при мен попадат в 12 дом, където са натален Марс и Плутон.

...или да пръснат.. :P

..когато ще ми попаднат в съвпад с Луна и Плутон.  :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #133 -: Август 10, 2010, 10:27:31 am »
С какъв допустим орбис гледате съвпадите?

*

holanda

« Отговор #134 -: Август 10, 2010, 10:28:42 am »
аз го гледам с макс орбиса до 2-3-4 градуса,но при мен е точен с Плутон.. ;)
« Последна редакция: Август 10, 2010, 10:40:10 am от жълтолилава »

« Отговор #135 -: Август 10, 2010, 12:16:25 pm »

Ааа, Уран това ме накара да се замисля, щото при мен ще са нулеви съвпадите - август с Уран, а октомври с Вертекс....Но това, което Синухе спомена някъде като начало на Венерин-Марсов период, явно се отнася когато имаш точен съвпад, защото ще отключи някакво събитие, ще се постави начало на този период с някаква дълготрайност - вероятно до следващия такъв съвпад. Разсъждавайки си по тази логика, значи по-големите орбиси на съвпадите, ще бележат сигурно само някакво малотрайно събитие, а може и нищо. Ма ща видим и ще докладваме, не остана много време.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #136 -: Август 10, 2010, 01:26:32 pm »
с тзи 12 дом, ще е някоя кармична любов.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #137 -: Август 10, 2010, 02:33:04 pm »
жълтолилава, ти кога беше родена?

*

Divna

« Отговор #138 -: Август 10, 2010, 02:46:34 pm »
И при мен съвпада Венера/Марс е в точен съвпад с Уран, Лилит и Sapho (астероида на страрстта) на К12. Уран е управител на ИЦ. Явно събитието ще бъде свързано с дома ми. Електронната платка на пералнята ми отново ще издуха и ще се наложи да викна някой техник и ще се влюбя бързо, фатално и безпаметно  ;D.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #139 -: Август 10, 2010, 03:13:52 pm »
На мен Плутон, като ми управлява 1 дом, какво да очаквам - да се влюба в себе си ли? :blink:
Марса пък ми управлява 6 и част от 7 дом, и е господар на ДЦ.
Хич не мога да ги навържа нещата.