Здравей Гост

СИМВОЛИЧНО ДИРЕКЦИОННА ЛУНА И АСПЕКТИТЕ Й

• 38 Отговора
  • 6273 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:СИМВОЛИЧНО ДИРЕКЦИОННА ЛУНА И АСПЕКТИТЕ Й
« Отговор #20 -: Февруари 14, 2011, 03:39:25 am »
Моята СД Луна е в рак,1градус преди 12 дом.Не прави аспекти.
Какво значи това?

В натала луната управлява 12 дом,но се намира в10ти-телец.

*

holanda

« Отговор #21 -: Февруари 14, 2011, 06:41:41 am »
Директен Плутон (в Стрелец) е в квадрат с натална Луна (в Дева).

Ще се радвам да чуя мнения  :blink: 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Февруари 14, 2011, 07:18:27 am »

Ще се радвам да чуя мнения  :blink:  

Толкова ми е трудно..... :unsure: , как да изразя емоцията , която е извън мен....,когато следва да анализирам всеки миг ,всяка секунда...В мен се бори далечното,чуждото , а анализа и детайлите ме побъркват....Кратка схватка на Юпитер и Меркурий.....,ако сработят е добре....,ако не до следващия аспект...,когато ще се наложи да се обичат! :blink: Но още по-трудно и дълбоко, още по-далечно.....Нужно е да боли!
Аспекта на мазохиста!-чрез него израствам :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #23 -: Февруари 14, 2011, 07:35:09 am »
Толкова ми е трудно..... :unsure: , как да изразя емоцията , която е извън мен....,когато следва да анализирам всеки миг ,всяка секунда...В мен се бори далечното,чуждото , а анализа и детайлите ме побъркват....Кратка схватка на Юпитер и Меркурий.....,ако сработят е добре....,ако не до следващия аспект...,когато ще се наложи да се обичат! :blink: Но още по-трудно и дълбоко, още по-далечно.....Нужно е да боли!

благодаря за реакцията  :blink:

2 пъти четох,за да визуализирам написаното.
Обаче ти даваш превес на планетните управители,отколкото естеството на 2-те планети в аспект  :thinking:
Значи промените и акцента ще е над мисленето,така ли? :) (да са ни честити новите емотиконки,дано съм първата,която ги ползва   :yahoo: )

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Февруари 14, 2011, 07:42:48 am »

благодаря за реакцията  :blink:

2 пъти четох,за да визуализирам написаното.
Обаче ти даваш превес на планетните управители,отколкото естеството на 2-те планети в аспект  :thinking:
Значи промените и акцента ще е над мисленето,така ли? :) (да са ни честити новите емотиконки,дано съм първата,която ги ползва   :yahoo: )

Те управляват аспектите... ;D , ние не можем да боравим без шефовете ;D...ето виж...,ако го нямаше АДМИНА , как щеше да се радваш на новите емотиконки...
Та в тоя ред на мисли... :P , ръководния *орган* :-[ :P, не е за подценяване...Всичко започва и свършва с него! :P :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #25 -: Февруари 14, 2011, 03:38:07 pm »
Как бихте тълкували СД Луна опозе на нат. Сатурн ?

И всички аспекти на СД Луна ли са от значение ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #26 -: Февруари 14, 2011, 06:32:52 pm »
Тези дирекции до ден днешен ме объркват.Между тези които ги изчислявам година=градус и тези които се изчисляват според стъпката на Слънцето(които отчита и астрокома)има 2гр.разлика.Кои изчисления в края на краищата са правилни?Аз лично клоня към първия начин,защото там има доста повече попадения от втория .
Какъв е вашият опит?
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Февруари 14, 2011, 06:48:51 pm »

О и естеството на двете планети не е за пренебрегване, съвсем не. Кое е първото, което се сещаш...Моя позната забременя съвсем скоро под въздействието на тази дирекция, да те улесня.  :haha: <- мале големи сладури е сложил админа, но няма от мазохистите, дето се пляскаха на голо :P 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #28 -: Февруари 14, 2011, 07:07:56 pm »
...Моя позната забременя съвсем скоро под въздействието на тази дирекция, да те улесня.

леле,мъ колко си мила ... ;D не мога ли само да се влюбя от тази дирекция..  ;D
но няма от мазохистите, дето се пляскаха на голо :P 

късметлийка  :P
а и днес е моя Венерски празник ,не върви да ти пусна подходящата емотиконка  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #29 -: Февруари 14, 2011, 07:56:05 pm »
...Моя позната забременя съвсем скоро под въздействието на тази дирекция, да те улесня.

леле,мъ колко си мила ... ;D не мога ли само да се влюбя от тази дирекция..  ;D

Чи к'во лошо има в това да се клонираш ?
То с дете в къщи си е живо приключение. :confuse3:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #30 -: Март 19, 2011, 03:11:55 pm »
СД Луна съвпад Дсц и каре Нодална ос,/ У 2 и се намира в 6 по натал/
СД Меркурий съвпад Асц. и каре Нодална ос, /У 5 И 1, в 12 по натал /

как ще го разтълкувате  :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #31 -: Март 19, 2011, 03:39:39 pm »

Смятала ли си да се заемеш с бизнес/"предприемачество"?

*

Divna

• 2478
« Отговор #32 -: Март 20, 2011, 01:00:22 am »

Брак, бременност и майчинство.

« Отговор #33 -: Март 20, 2011, 02:00:01 am »

Смятала ли си да се заемеш с бизнес/"предприемачество"?

не , всичко ,което започва със заем,свършва зле в България,доста хора около мен изгубиха всичко така
просто съм реалист

« Отговор #34 -: Март 20, 2011, 02:02:30 am »

работата й е свързана със второто

*

Divna

• 2478
« Отговор #35 -: Март 20, 2011, 02:12:33 am »

работата й е свързана със второто

И с бебета предполагам, защото акцента ми се струва свързан с дечица.

*

Stella

• 7765
« Отговор #36 -: Март 20, 2011, 02:22:24 am »
Прогресивнатаа ми Луна е в 9-ти дом в Дева, а дирекционната Луна е в Риби в точна опозиция на прогреесивната Луна. Прогресивната си действа като по учебник, а другата не я усещам. Ако някой може да ми обясни защо е така, ще го черпя една виртуална въздушна целувка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

123

• *
  • 230
« Отговор #37 -: Март 20, 2011, 06:22:01 am »
Близките 40 години някъде моята дирекционна луна смята да ми се разхожда в първи натален дом, в който си нямам нищо по натал  :-\ Дирекционен АСЦ също се мота още из първи дом.

Намерих си и един аспект на Символично дирекционната Луна  :blink: То е било съвсем скоро и сега като чета го свързвам с желанието си да прекъсна партньорството на работното място  :P Дирекционна Луна в квадрат с натален Плутон. Луната ми управлява 7ми дом, а Плутон - 10-ти. Дирекционния аспект е квадрат, но по натал си имам хармоничен аспект - Луна-Плутон-Секстил - в тая книжка за дирекциите пише, че въпреки емоционалния срив  :blink:, конфликтите и другите работи ... накрая работите ще се разплетат в моя полза ... и така ...

Прогресивната Луна и тя в първи ...и по някое време тая година август-септември ще ми застигне дирекционния АСЦ ...

« Последна редакция: Март 20, 2011, 10:25:03 am от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

« Отговор #38 -: Март 20, 2011, 05:13:17 pm »
  Вчера, отчетох на пълнолунието, че дирекционната ми Луна е в опозиция на транз.Луна, която беше в съвпад с нат.Плутон....значи остта на пълнолунието Слънце-Луна е съвпадала с опозицията в моя натал между дирекционна Луна и натален Плутон /11-5 дом/...Значи трябва да се е активирало нещо, което ще важи до следващото пълнолуние или новолуние? За да видим дали ще има събитийност и да докладвам съответно....