Имала съм 3 свекърви! Само на първата съм казвала Майко. Тя първата -бог да я прости ,беше жена на много голяма държавна клечка. Свекър ми е жив ,да е жив и здрав ,но още го наричам татко.
Та да се върна на нея...Живеехме в блок на министерски съвет. Имахме огромно жилище. Първият им син- по-голям от бившия ми мъж имаше собствено , разбира се купено от майка му и баща му.
Ние живеехме с тях. Един ден свекър ми ,ни събра на вечеря ,каза ,че ни е приготвил нещо много вкусно /ловец е / и ни подаде ключовете от жилище четиристайно на 100 метра от блока в който живеехме. Живота ми обаче със сина му продължи точно 13/14 месеца ,вече и не помня колко.
но апартамента не ми даде уюта на дома , любовта на мъжа ,нито щастието. Втората ми свекърва /бог да я прости/ ,беше скромна и селска жена. Болна от коксаартроза. Болеста я беше унищожила. Едната и дъщеря живее в Унгария , сама се е справяла с живота си от студентка в Русия ,до брака си в Будапеща -вероятно и сега. Другата дъщеря е риба-нямам думи. Смучеше мъжа ми ,както си иска , макар ,че той беше по-малкия брат /бог да го прости

/ , живееха в жилище на общината , а тя беше първа група инвалид. Един ден Ванга /бог да я прости

/ дигна един телефон и ме изпрати на едно място и така с връзки купих един апартамент .
уговорката беше - апартамента остава за мен и мъжа ми. и така или иначе докато той беше жив , не се случи прехвърлне и...мъжа ми почина ,почина свекърва ми , свекър ми /бог да го проси/ ,прибра една циганка , а аз ...аз не стъпих повече там! Кое е смешното , че сега сестрата на мъжа ми иска да продадеме апартамента ,който
аз купих и да си разделиме парите...

;DЗаявих , че няма да продавам и апартамента си стой..Ето още една жена ,която не е уяаствала в плащането ,но търси бащиния

-обещана на брат и и на неговите деца!
Третата ,за нея след малко....