Замислих се за свекърви и за първи път установих нещо много важно.
И двете ми свекърви са със Слънце в Козирог...

Интересно...
Първата - лека ѝ пръст беше добра и неверотна жена. Майка на трима сина и съпруга на комарджия, беше изградила себе си като много борбена и любвеобвилна жена. Жертваше се за всичко и всички. Имаше доста деспотичен съпруг, Лъв - и на него лека му пръст. Тя не можа да понесе загубата и си отиде 6 месеца след неговата смърт. С нея имахме много приятелски отношения. Познавах се с нея много преди да се запозная със сина ѝ. Всеки път като се заприказвахме казваше ,, Имам аз един син за тебе, ама....,, След време разбрах, че има трима сина и един ден я попитах, за кой ме гласи , тя само се усмихна и неказа. После стана така, че се запознах с бившия си мъж и почнахме да излизаме, тя му вдигна грандиозен скандал, да си опича ума и да е точен с мене. Ех, весела душа имаше и винаги заемаше моята страна. Със свекъра ни оставиха хиляди левове не платено парно и един държавен апартамент, който аз по-късно платих и сега след смъртта на бившия имаме делба със сина му.
За първата свекърва, ако гледаме моя 10 дом, той се упралява от Венера и Сатурна е вътре - доста показателно.
Сегашната свекърва 03.01.1948
Предполагам, че трябва да гледам 4 от 9 дом, за втория брак.
Нямам думи за нея. Огън и жупел, елементарно същество, материалстка и по мои наблюдения има сериозни симптоми за шизофрения. Обича да контролира живота на всички покрай нея и постоянно виси по ходжи и баячки.
Мъжа ми е в много лоши отношения с нея, в началото аз си въобразявах, че може да се подобрят, но уви.... За него тя си остава курвата на квартала / негов хирон в овен 4 дом /
и предпочита да не контактува с нея.
4 от 9 дом се пада 12 дом в моята карта, У12 е Луна на К11 съвпд със Сатурна.
Трудно ми е да изтълкувам нещата...
Интересното е, че преди да подпишем с сина ѝ, се чувахме често по телефона, и тя се скъсваше да дава съвети. След подписа обаче, нещата се промениха.