Ама не сте видели Хелото, ами Енелото, тъй ли.
Ще се абстрахирам от това, че не съм била очевидец и въпреки това ще се доверя, че питането е сериозно.
Аз отнасям въпроса към 10 дом. Сега и да питаш що, няма как да ти кажа, но за мен си е за там.

Луната е извървяла доста път и целта, за която са навестили Бс, всъщност е постигната. Предстоят й само куинконс със Слънцето и секстил с Уран.
При движението си в знака тя е минала през съвпад със северен възел, в 9 дом, което само по себе си показва някаква мисия, свързана с изучаване, запознаване, интерес към една земя /буквално - в Козирог/, държава, ако щеш, която е под знака на Козирога.

Сега това посещение да го наречем е било просто част от изпълнението на една работа може би, дълг, Сатурн в 6 дом, в екзалтация и "други" достойнства

/сега не ми се изреждат/, което ще рече - успешно свършена. Плодовете от нея - чак, когато Луната заформи тригона във Водолей.
А ако се запитаме какво ще става, то положението на Уран в Риби, с който Луната ще направи аспект, тълкувам като осъществяване на връзка с други светове, необятния космос, което за нас ми се струва ще остане пак забулено в мистерия /12 дом/.
По положението на Луната може да се допуснат и варианти за желание за осъществяване на власт и контрол върху тези отношения, но това касае бъдещето. Сатурн, който управлява 10 дом и е диспозитор на Луната, е и класически управител на Водолей, 11 дом.
Предпочитам тях в хорарите, но тук няма как да не включа Уран, не само, защото предстои аспект, а защото има отношение към естеството на въпроса.
Добро утро, утре да не стане да имаме второ Слънце, аз ще съм много щастлива, че тази вечер усетих как лятото си отива. :rolleyes: