Здравей Гост

НЛО-ХОРАР!

• 39 Отговора
  • 8176 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
НЛО-ХОРАР!
« -: Август 21, 2010, 10:33:47 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 09:19:08 am от Синухе »

*

Lillie

• 30532
Re:НЛО-ХОРАР!
« Отговор #1 -: Август 21, 2010, 10:41:32 pm »
Блазе ви на вас, все НЛО-та виждате.
Във Варна дотук едно не съм видяла... Днес бяхме малко извън града и по пътя на връщане нямаше нищо интересно, но пък залезът беше много красив.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2 -: Август 21, 2010, 10:43:45 pm »
Брей че чудо?!!

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Август 21, 2010, 10:49:42 pm »
Това не е коректно зададен въпрос, според мен. на хорарния въпрос трябва да може да се отговори с "да" или "не" и едва след като се даде отговор "да", да се попита "с каква цел"? Колко могат да бъдат целите?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Август 21, 2010, 11:05:26 pm »
Видно и от двете карти в 12-ти дом е юпитер и уран в точен съвпад. Луната е ма мц и то точно кацнала там. Луната има само хармохични аспекти. Висшия разум ,другите светове /уран - юпитер/ на опозиция с/у сатурн. ежедневието в 6-ти...
Аз мисля ,че това няма да е вече сензация, все по-често ще идват.
Другото което си мисля , е че са искали да предотвратят нещо или да предупредят нещо....
боса съм в хорара , ама това виждам/ :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5 -: Август 21, 2010, 11:06:54 pm »
Хайде кажете нещо!

Аз се опитвам да гледам един филм с Райън Филипе  ;D

По хорара - мислех да ги сложа по 11ти дом - там е ВОдолей. Луната управлява IC и апликира Урана, който е ретро. А както знаем в момента Мерка е ретро - може да им се е развалила машината  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #6 -: Август 21, 2010, 11:43:04 pm »
Абе аз съм много заинтригувана, ако се появят снимки или инфо, моля да бъда осветлена.
И аз дирих, ама е още рано явно.
Сефте срещам некой, който е срещнал НЛО. И при това в непосредствена времева близост.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #7 -: Август 21, 2010, 11:51:07 pm »
Когато това стана бяхме до едно заведение и викахме НЛО,НЛО!,обаче ония си продължаваха да моцат и пият,нищо че бяха осветени  :o :-\

Мдааа...ясно.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Август 21, 2010, 11:53:31 pm »
Мдааа...
А покойния ми дядо като пийнеше, отиваше да пишка в гардероба и започваше да пише завещание.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #9 -: Август 21, 2010, 11:55:37 pm »
Ужасни сте!  :angry:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #10 -: Август 22, 2010, 12:12:43 am »
Ужасни сте!  :angry:

Не сме, бе. Това се вика "СЪЗДАВАНЕ НА ИМИДЖ". Първо обяваваш, че си видял НЛО. После, че си видял извънземни. После, че извънземните са те отвлекли и накрая почваш да пишеш книжки за извънземни, да те канат по ТВ. Хората те зяпат с отворена уста. Плашиш ги с рептили. Предсказваш бъдещето. Ставаш важна клечка. Трупаш пачки. Абе живот-мечта. Ти по-добре гледай и се учи.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #11 -: Август 22, 2010, 12:47:23 am »
Ама не сте видели Хелото, ами Енелото, тъй ли.  ;D

Ще се абстрахирам от това, че не съм била очевидец и въпреки това ще се доверя, че питането е сериозно.  

Аз отнасям въпроса към 10 дом. Сега и да питаш що, няма как да ти кажа, но за мен си е за там.  :P

Луната е извървяла доста път и целта, за която са навестили Бс, всъщност е постигната. Предстоят й само куинконс със Слънцето и секстил с Уран.  

При движението си в знака тя е минала през съвпад със северен възел, в 9 дом, което само по себе си показва някаква мисия, свързана с изучаване, запознаване, интерес към една земя /буквално - в Козирог/, държава, ако щеш, която е под знака на Козирога.  ;D

Сега това посещение да го наречем е било просто част от изпълнението на една работа може би, дълг, Сатурн в 6 дом, в екзалтация и "други" достойнства :P /сега не ми се изреждат/, което ще рече - успешно свършена. Плодовете от нея - чак, когато Луната заформи тригона във Водолей.  ;)

А ако се запитаме какво ще става, то положението на Уран в Риби, с който Луната ще направи аспект, тълкувам като осъществяване на връзка с други светове, необятния космос, което за нас ми се струва ще остане пак забулено в мистерия /12 дом/.

По положението на Луната може да се допуснат и варианти за желание за осъществяване на власт и контрол върху тези отношения, но това касае бъдещето. Сатурн, който управлява 10 дом и е диспозитор на Луната, е и класически управител на Водолей, 11 дом.
Предпочитам тях в хорарите, но тук няма как да не включа Уран, не само, защото предстои аспект, а защото има отношение към естеството на въпроса.

Добро утро, утре да не стане да имаме второ Слънце, аз ще съм много щастлива, че тази вечер усетих как лятото си отива.  :rolleyes: :P    

« Последна редакция: Август 22, 2010, 01:05:11 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #12 -: Август 22, 2010, 06:07:41 am »
Мисля,че въпроса е зададен точно и конкретно.Има много въпроси които не търсят само отговор Да или Не,като например- къде е загубената вещ,какво чувства еди си кой си към мен и т.н.

Каква е целта на НЛОто?

Поставям го по 7 дом-другите.

Управител на 7ми в 12ти-явление от Космоса,пришълци.7 дом в Скорпион-потайни и силни.

Целта им-10 от 7ми е Рак-управител Луна намира се на МЦ-целта е вероятно просто да се покажат,видимо за света.

Луната освен това е ко-сигнификатор.Тук тя е в полусекстил точен с Нептун/Хирон в 11ти дом-полусекстила е аспект на космическата хармония,дома е този на приятелите и йерархиите.Луната прави и сходящ секстил с Уран в 12ти-отново тайнитеи необикновените неща.Луната е в аспект с типичните сигнификатори за извънземни-Уран,Нептун и Хирон!

Хайде кажете нещо!

ей, завиждам ти направо..аз все зяпам нагоре, ама досега нищо не видях..а защо ги гледаш по седми дом, нали не са осъществили контакт, значи е било среща от втори вид, само си видял кораба..и според мен трябва да се гледа само 12-ти и неговият управител, защото са от далече..а пък венера е в съвпад с марс в шести, везни- или са дошли да събират сведения за нас, защото ни обичат и искат да си общуваме /везни/, или защото искат да имаме някакви ежедневни делови взаимоотношения /шести дом/ и за да ни лекуват..да ни излекуват взаимоотношенията, как ти звучи??.. ;) надявам се да не са отвлекли някого с цел медицински изследвания или извънземен секс и забременяване на местни девойки.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #13 -: Август 22, 2010, 07:42:08 am »
1во летеше много бързо,2ро се върна от посоката в която беше тръгнало и накрая застана на едно място в небето за около минута-две.Светлините му се въртяха в кръг,летеше много ниско над града,без звук,изглеждаше като големина колкото 4-5 самолета в едно.Когато застана на едно място,се разгърна,обърна се нещо и стана още по-голямо,светна 3-4 по-силно като 6-лъчна звезда,облъчваше като фар всичко.Светлината беше бяло-жълта,почти златиста.Когато това стана бяхме до едно заведение и викахме НЛО,НЛО!,обаче ония си продължаваха да моцат и пият,нищо че бяха осветени  :o :-\

а усети ли енергетиката на кораба? и ако да като как я усети? каква беше?

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #14 -: Август 22, 2010, 08:53:54 am »

Каква е целта на НЛОто?

Управител на 7ми в 12ти-явление от Космоса,пришълци.7 дом в Скорпион-потайни и силни.

Целта им-10 от 7ми е Рак-управител Луна намира се на МЦ-целта е вероятно просто да се покажат,видимо за света.

Луната освен това е ко-сигнификатор.Тук тя е в полусекстил точен с Нептун/Хирон в 11ти дом-полусекстила е аспект на космическата хармония,дома е този на приятелите и йерархиите.Луната прави и сходящ секстил с Уран в 12ти-отново тайнитеи необикновените неща.Луната е в аспект с типичните сигнификатори за извънземни-Уран,Нептун и Хирон!

Хайде кажете нещо!

Ако позволиш аз да кажа нещо.....нашите цели са по 11 дом и мунданния му управител Уран. Взаимната рецепция на Уран и Нептун ясно показват желанието им да ги видим. Според мен засега се въздържат от явни комуникации с нас, поради някакаъв страх от конфронтация - Уран е ретрограден и в опозиция със Сатурн - управляващ 10 дом /имиджа/ и диспозитор на Луната в Козирог. Но мисля, че целта им е позитивна - съвпада на Марс и Венера във Везни. Сатурн е диспозитор и на Плутон-а в Козирог - управител на 7 дом, което ме кара да мисля, че се притесняват от това да не си помислят хората, че идват на земята с лоши намерения като врагове - 7 дом представя и явните врагове. Така поне мисля аз.  :blink: 

*

kaily

• 5145
« Отговор #15 -: Август 22, 2010, 12:43:24 pm »
Никъде ни дума за НЛО над Бургас.
 :(
За сметка на това намерих тая изрезка от вестник Бургас нюз

Преди няколко месеца хиляди хора пострадаха от изригването на исландски вулкан. Сега дойде нова напаст, която обърка плановете на пътуващите - НЛО. Както съобщава агенция Синхуа, неидентифициран летящ обект е бил в небето в района на китайското летище Сяо Шан късно вечерта. Пътниците са били уведомени за прекратяването на полетите. Те така и не разбрали кое е довело до промяната на техните планове, тъй като да се види НЛО с невъоръжено око било невъзможно. Обектът е бил наблюдаван от сътрудниците на летището със специална апаратура. Летището отново е заработило след около час, след като НЛО-то изчезнало от екраните на диспечерите. По време на принудителния престой много самолети са били пренасочени към други летища. Данните сега се изучават от специалисти. Сътрудниците на летището не са разказали на журналистите как точно е изглеждал непознатият обект.
На 1 юли жителите на Киргизстан са наблюдавали НЛО, приличащ на комета, който в продължение на няколко часа кръжал над киргизката столица, оставяйки след себе си светеща следа. Свършвайки си работата, пришълците изчезнали по доста любопитен начин. На мястото, където бил корабът, изведнъж избухнал силен пламък, след което се образувал сребрист облак, който можело да бъде наблюдаван няколко часа.

http://www.burgasnews.com/svetat/intzidenti/32234-nlo-sprya-rabotata-na-kitajsko-letishte

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #16 -: Август 22, 2010, 12:48:47 pm »

Каква е целта на НЛОто?

Това, както е написано, го разбирам, че поставяш НЛО-то по 7 дом. Далечните светове са по 9 дом и Юпитер, който в случая е в съвпад с Уран /летателни апарати/ - може би искат да демонстрират приятелски намерения. Или пък искат да предупредят за предстоящи неблагоприятни събития - квадрат с Плутон и опозиция със Сатурн. Как може човек да бъде сигурен в тълкувания на подобен хорар. И точно там да се появи и никой друг да не го е видял в 23 часа.....тогава хората тепърва излизат по морето.  :rolleyes:

*

Vision

• 3523
« Отговор #17 -: Август 22, 2010, 12:54:58 pm »

Каква е целта на НЛОто?

Това, както е написано, го разбирам, че поставяш НЛО-то по 7 дом. Далечните светове са по 9 дом и Юпитер, който в случая е в съвпад с Уран /летателни апарати/ - може би искат да демонстрират приятелски намерения. Или пък искат да предупредят за предстоящи неблагоприятни събития - квадрат с Плутон и опозиция със Сатурн. Как може човек да бъде сигурен в тълкувания на подобен хорар. И точно там да се появи и никой друг да не го е видял в 23 часа.....тогава хората тепърва излизат по морето.  :rolleyes:

верно девети дом и юпитер..може да е било видимо само за определени хора, би трябвало да го могат това, щом обикновено са невидими..
няма как да има сигурност за такъв хорар, ама човека е преживял нещо, бил е силно впечатлен, то си личи..може да са яли някакви гъбки без да искат, в някое заведение и да са имали леки халюцинации, ама едва ли..аз например 99-та година ходих на Метрополис на трета буна /май се казваше/ във Варна и въздуха беше толкова напоен с дим от трева, че откровено се надрусах само като си висях там, дори не успяхме да влезем вътре, не пускаха, защото се препълнило преди нас, накрая легнахме на пясъка, то краката не ме държаха вече от тоя дим, но беше интересно преживяване.. ;D лежахме, въздуха се тресеше от техно ритъма, а ние се хилехме, надрусани като идиоти.. ;D едва се завлякохме после през морската градина, че квартирата ни беше чак на червения площад.. :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #18 -: Август 22, 2010, 01:15:05 pm »
..аз например 99-та година ходих на Метрополис на трета буна /май се казваше/ във Варна

Верно ли, как не сме се засекли.. ;D Интересни времена бяха тогава, особено с това затъмнение, ще ги помня винаги. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #19 -: Август 22, 2010, 01:23:43 pm »
..аз например 99-та година ходих на Метрополис на трета буна /май се казваше/ във Варна

Верно ли, как не сме се засекли.. ;D Интересни времена бяха тогава, особено с това затъмнение, ще ги помня винаги. 

може и да сме се засекли, кой знае.. ;D  затъмнението отидохме да го гледаме на златните, за всеки случай, защото се говореше, че от Варна може да не е пълно на 100%, някои от компанията отидоха на камен бряг за още по- сигурно, ама мен ме мързеше и се оказа че и от златните си се виждаше перфектно, голямо изживяване беше, да..незабравимо.. ;D бяхме се подготвили още от тук с очила даже раздавахме и на чужденците, до нас имаше някакъв скандинавски /не помня какъв точно/ дядо с внучето си и не бяха разбрали, че ще има затъмнение.. ;D блажени години, рокенрола беше млад..ехх.. :-[