Искам да кажа, че пълнолунието в Риби е било в съвпад с твоя Марс на 2 гр. в Риби, което означава, че Луната прави съвпад с твоя Марс, а Слънцето го опонира. това става по оста 1-7 дом, а това оста на връзките и взаимоотношенията. Това те е провокирало да търсиш отговор на въпросите си.
Освен това ретроградния Уран се е върнал в Риби и е направил съвпад с Луната ти, а и предстои и Юпитер да застане там. Това дава преувеличеване на емоциите, импулсивност, избухливост, нервно напрежение. Не се притеснявай - този аспект ще трае още известно време и след това се разпада. Уран върху Луна също спомага за отстраненост по отношение на връзките или създаване на необвързващи такива.
В момента имаш точен тригон на транзитните Марс/Венера в 3-ти дом с твоята Венера във Водолей в 7-ми дом - очевидно си общителна чаровница и не можеш да се оплачеш от липса на внимание от страна на противоположния пол в момента.
Плутон е в съвпад със Северния ти лунен възел в 5-ти дом, а ти предстои и обрат на възлите - ще трябва да трансформираш представата си за любовта, романтиката и игрите и идейлният образ за партньора, който си си изградила, благодарение на филмовата индустрия. И аз имам СЛВ в 5-ти дом и като девойка се влюбвах в актьори, но тези неща би трябвало да се израстат, след една определена възраст.