Слънце в последния градус на Козирог в 6-дом Wink
Луна в последния градус на Риби
Венера във Водолей на ДСЦ упр МС ( ако приемем този час )
Венера - неаспектирана
Не съм и гледала картата, ама подозренията ми се сбъднаха - слънце козирог, луна риби, венера неаспектирана във водолей.
Аналогичен случай и у наше село.
И в двете посоки - астрологична и влюбване в звезди.

А Инти го каза много добре - Венера при мен в квадратура с Нептун, ако броим пооо-широки аспекти.
Значи принципно неаспектирана, ама широки аспекти квадрат Нептун, опозиция Уран.
Само че аз не го приемам за болест.

И понеже аз съм водела дъъълги разговори със собственото си подсъзнание, дават неговия отговор на всички заинтересовани - да, има хора, които не издържат сами и на всяка цена си взимат някой. За които да си сам е по-лошо отколкото да си с неподходящ.
И има хора, за които най-лошо е да си с неподходящ, далеч по-поносимо е да си сам и най-добре е да си с правилния.
И понеже сигурно 90% от народонаселението е с неподходящ, ама предпочита това пред идеята да остане само, затова е прието за норма.
И понеже усещам хората, има хора, които получават 80% от информацията си с очите, а други с усета си, та тия с очите имат нужда от директна пряка връзка, да виждат и докосват отсрещния, за да получат контакт.
А ония, които като мен усещат, нямат нужда от директен допир, все ми е тая човекът дали е на 1 метър от мен или от обратната страна на земята, за усещането няма разстояния.
Аз усещам енергетиката на човека, а при лична среща ми се е случвало изобщо и да не знам после с какво е облечен, как е сресан и какъв цвят са му очите, за не гледам, аз усещам.
И трето - звездите и по-великите хора имат съвсем различна енергетика от обикновените. Те текат повече, свързани са с по-други егрегори. И това се усеща. И привлича.
Та в резюме факторите:
1. Човек предпочита да е сам пред това да живее с неподходящ.
2. Човек получава информацията си чрез усещанията, не чрез останалите 5 сетива.
3. Различната енергетика на звездите.
И ето ти...

П.С. Забравих да кажа, че Венерата ми освен неаспектирана, е в интерсептиран водолей и е управител на 7 и 11 дом. :-)