Повтарям: Аскетизма го свързвам със Сатурн и пояснявам (Сатурн в съвпад/опозиция на светила, а за квадратурата не помня как ми е действала); сатурн в 12-ти - също, но при мен 12-ти дом е малък. Ако има съчетание от фактори, желанието за уединение е още по-силно изявено. Под съчетание от фактори разбирам, например: Сатурн върху Слънце в 12-ти дом).
Разбира се, че е относително понятие психичното здраве, затова и така обобщено съм го написала.
Имам предвид принудителна/доброволна изолация от външни дразнители, докато трае съвпада на транзитната нодална ос с
ugg Луната (при мен светилата са в един знак, затова не мога да отдиференцирам). Но съм чела примери и съм разглеждала карти на хора, при които се обострят паранои, депресии, страхови неврози, когато ЮЛВ или СЛВ транзитира върху Луна (особено ЮЛВ) - това е много труден период, който поглъща много психична енергия и човек сам се изолира, за да презарежда батериите си и да си щади енергията. Разбира се случаят на Изида не е такъв и не може да бъде обяснен с това.
ugg bootsА, че Нептун дава бянове, мечти, идеализации, платоична и "божествена" любов съгласна съм на 100%, но трябва да има нещо в натала, не смятам, че се дължи просто на един транзит.