Здравей Гост

Самотата - възможно ли е човек подсъзнателно да се стреми към нея и защо?

• 100 Отговора
  • 15374 Прегледи
"тряскането с любовна гръмотевица"  - до 18 години ;D

Ти ще кажеш?!Живота не знаеш как ще те изненада и кога!
Когато му дойде времето,любовта ще дойде!Какво сте се напънали да търсите,като не видели?Всичко с времето си,без значение възраста.Каквото ти е подготвила Вселената това ще стане  :blink:

Е тя любовта ще дойде, обаче без гръмотевицата.  ;D
Нямаш си и представа аз пък колко съм влюбчив.   :25:

Ами не знам за гръмотевицата,беше просто израз,че нещата ще си дойдат от самосебе си.
А иначе за влюбчивоста....и аз съм болна от таз болест,но работя по изцеляването  ;D :mellow:

Е да ама е казано: Успехът е когато добрата подготовка срещне удобния случай...

Хаха,е,да,може и така да е,но как по-точно ще се подготвяш?  :-\ ще ходиш по срещи?

Хахах,не искам да мисля точно какво ще е продължението,надявам се,че става въпрос за втора среща  ;D ;D ;D макар че жестоко се съмнявам  ;D
Иначе няма лошо да опознаеш нови хора,които евентуално могат да ти бъдат любовни партньори,но като заначало не бих си давала кой знае какъв зор,каквото излезе...
А аз лично като чуя,че мъжа е зодия телец или близнаци просто бягам надалече!Знам,че зависи и от ац-то,ама хич няма да ни бъде с такива  ;D :blink:

*

Инти

• 2068
Инти, разбирам те и теб, но като си свикнеш сам (сега съм в такъв момент), не казвам, че е зле, но пък някак не е природно да го правим. В смисъл може и да ни е добре, но ние от природни съображения трябва да се стремим да има до нас половинка, защото това състояните на самотност не е природно. Това е грешно. Някой път съм си мислел, че дори насила, напреко на волята ми трябва да се запознавам с жени и да търся връзка, за да има смисъл живота ми.
Иначе и сам съм си самодостатъчен, но... не искам да е така

За съжаление това изкуствено разделение на половете е станало преди стотици хиляди години, по времето на Атлантида, и е много трудно сега да се върнем към онази цялостност, която е присъща на божествения човек, всичко е изкривено, зададена е програма на човека, която го отклонява от неговата истинска роля, т.е. да бъде отражение на Бог, и затова сега за нас нормално и природно да търсим някого до себе си.

Ако ти е интересно прочети тази статия:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3207.0.html

*

Инти

• 2068
Не знам дали е от икономическата ситуация или от прекалената еманципация на жените, или пък от еволюцията, но все по трудно стават контактите. Като че ли едно време всичко е било къде-къде по-непринудено и истинско

А сега жената е виновна, че е търпяла патриархата, много е закъсняла даже еманципацията, между другото идва ерата на матриархата.

*

Инти

• 2068
Ерата на матриархата вече е факт.
Тя е била системата, но преди хилядолетия нещо се е цакнало.. и така.. ;D

Еми сега жените ще цакат мъжете  ;D

*

Инти

• 2068
"тряскането с любовна гръмотевица"  - до 18 години ;D

Каквото ти е подготвила Вселената това ще стане  :blink:

Вселената е жив разум и откликва на нашите вибрации, няма да ти постеле вълшебно килимче ако не си си го заслужил собственоръчно.

*

Инти

• 2068
Ерата на матриархата вече е факт.
Тя е била системата, но преди хилядолетия нещо се е цакнало.. и така.. ;D

Еми сега жените ще цакат мъжете  ;D
Не за това матриархата е правилната система.  (!)
 Иначе, ако се действа по казаното от теб се получава някакво извращение\ ;D

Не разсъждавам толкова елементарно. Просто е 2:30 сутринта и това беше закачка заради твоето изказване. Влязох в ритъма на поста. Нещо не си ми схванал хумора. Да не зацикли вече  :P

*

Инти

• 2068
Kris, щом не ти се спи да денсим малко тогава  :sagittariuss:Аз ще стрелям , ти денси  :P

*

Инти

• 2068
Намира ми се нещо в Стрелец, лък и стрела  ;D ;D :P :P

*

Инти

• 2068

*

Инти

• 2068
Че и ме пита. /това е хумор/
Да те....  :mellow:  как така ще ме стреляш - лоша ;D

Абе  девет от десет стрели все ще ти мернат задника .

Ангард   :sagittariuss: :sagittariuss:

Последен пост, за да не спамя темата. Не е  приятно.

Повтарям: Аскетизма  го свързвам със Сатурн и пояснявам (Сатурн в съвпад/опозиция на светила, а за квадратурата не помня как ми е действала); сатурн в 12-ти  - също, но при мен 12-ти дом е малък. Ако има съчетание от фактори, желанието за уединение е още по-силно изявено. Под съчетание от фактори разбирам, например: Сатурн върху Слънце в 12-ти дом).
Разбира се, че е относително понятие психичното здраве, затова и така обобщено съм го написала.
Имам предвид принудителна/доброволна изолация от външни дразнители, докато трае съвпада на транзитната нодална ос сugg Луната (при мен светилата са в един знак, затова не мога да отдиференцирам). Но съм чела примери и съм разглеждала карти на хора, при които се обострят паранои, депресии, страхови неврози, когато ЮЛВ или СЛВ транзитира върху Луна (особено ЮЛВ) - това е много труден период, който поглъща много психична енергия и човек сам се изолира, за да презарежда батериите си и да си щади енергията. Разбира се случаят на Изида не е такъв и не може да бъде обяснен с това.ugg boots
А, че Нептун дава бянове, мечти, идеализации, платоична и "божествена" любов съгласна съм на 100%, но трябва да има нещо в натала, не смятам, че се дължи просто на един транзит.

*

Nebesna

Повтарям: Аскетизма  го свързвам със Сатурн и пояснявам (Сатурн в съвпад/опозиция на светила, а за квадратурата не помня как ми е действала); сатурн в 12-ти  - също, но при мен 12-ти дом е малък. Ако има съчетание от фактори, желанието за уединение е още по-силно изявено. Под съчетание от фактори разбирам, например: Сатурн върху Слънце в 12-ти дом).
Разбира се, че е относително понятие психичното здраве, затова и така обобщено съм го написала.
Имам предвид принудителна/доброволна изолация от външни дразнители, докато трае съвпада на транзитната нодална ос сugg Луната (при мен светилата са в един знак, затова не мога да отдиференцирам). Но съм чела примери и съм разглеждала карти на хора, при които се обострят паранои, депресии, страхови неврози, когато ЮЛВ или СЛВ транзитира върху Луна (особено ЮЛВ) - това е много труден период, който поглъща много психична енергия и човек сам се изолира, за да презарежда батериите си и да си щади енергията. Разбира се случаят на Изида не е такъв и не може да бъде обяснен с това.ugg boots
А, че Нептун дава бянове, мечти, идеализации, платоична и "божествена" любов съгласна съм на 100%, но трябва да има нещо в натала, не смятам, че се дължи просто на един транзит.

Защо ми преписвате постовете.

А това какво е!?ugg boots - реклама на ботушки? Не са лоши.

*

sunrain

• 6710
 :57: Жином май спи дълбок сън - спама върви, а и твоя "приятел" гледам се появил по нощите, но май засега е покаян и смирен.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

:57: Жином, май спи дълбок сън - спама върви, а и твоя "приятел" гледам се появил по нощите, но май засега е покаян и смирен. 

Аха, някакъв Сириус май беше  :72:

*

Moonlady

• **
  • 1112
Не знам дали е от икономическата ситуация или от прекалената еманципация на жените, или пък от еволюцията, но все по трудно стават контактите. Като че ли едно време всичко е било къде-къде по-непринудено и истинско

А сега жената е виновна, че е търпяла патриархата, много е закъсняла даже еманципацията, между другото идва ерата на матриархата.

Ами то хубу, матриархата да доДе, ама нещо не ни харесва май....
Много свободи, ама и много отговорности ни се падат, а ние май искаме
само " свободите" - без " отговорностите"  ;D    :-\
Сами се издържаме, сами отглеждаме децата си, а после си мечтаем за
" принца от приказките" ( щото не може хем " принцеси "  хем  " амазонки " )   :(
Естествени минерали и амулети

*

Инти

• 2068

Ами то хубу, матриархата да доДе, ама нещо не ни харесва май....
Много свободи, ама и много отговорности ни се падат, а ние май искаме
само " свободите" - без " отговорностите"  ;D    :-\
Сами се издържаме, сами отглеждаме децата си, а после си мечтаем за
" принца от приказките" ( щото не може хем " принцеси "  хем  " амазонки " )   :(

Аз съм амазонка, ни ставам за принцеса.

Самата еманципация освен екстравертното си качество трябва да бъде и вътрешен порив, макар че самата връзка не би трябвало да те ограничава, т.е. и двете страни е необходимо да са достатъчно еманципирани, но и същевременно гравитацията, която ги притегля един към друг трябва да е силна. Съвременния човек трябва да е олицетворение и на двата принципа, но поради прекаленото наблягане на грубата марсова енергия хилядолетия наред, сега идва период на баланс, където ИН ще бъде с по-силно влияние , но това не значи че една амазонка не знае как да се държи като обгрижващо същество ;)

*

Lillie

• 30532
Даже ми звучиш все едно чакаш оня дето го вее вятъра на бял кон.

Припознах моя passaporte в картинката.  ;D
Той сигурно затуй от миналата година все "идва", много му е дрислив коня.  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.