Здравей Гост

ДВЕ ПЪЛНОЛУНИЯ В ОВЕН - 23 СЕПТЕМВРИ /23 ОКТОМВРИ 2010

• 109 Отговора
  • 17488 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:ДВЕ ПЪЛНОЛУНИЯ В ОВЕН - 23 СЕПТЕМВРИ /23 ОКТОМВРИ 2010
« Отговор #60 -: Септември 20, 2010, 01:53:03 pm »
Здравейте,така като прочетох всички коментари разбрах ,че сте доста на вътрре в тея неща :Д Попринцип мн се интересувам от зодията ми и ми е интересно какво ще става на 23 хаха........

Ааааа, ся вденах - тая реплика ли имахте предвид? Че, аз на такива реплики Фнимание не обръщам. Вина не нося за ничие умствено или психично състояние.  :blink: Който не е добре психически, да вЪри във форум с друга насоченост. На 23-ти ще раздават хонорари пред Народното събрание, ако някой още не е разбрал.  :P

*

veselina

« Отговор #61 -: Септември 20, 2010, 01:59:07 pm »
Да,мерси за подигравателното отношение!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #62 -: Септември 20, 2010, 02:18:38 pm »
Попринцип мн се интересувам от зодията ми и ми е интересно какво ще става на 23 хаха........ е,нече ще седна на някои стол и ще чакам да се случи нещо но

Виж какво, не се прави на ощипана мома!  Това нали са твои думи ? Влизаш във форум, регистрираш се и започваш с подигравателен тон. Ааааааа...  :angry: Пък после....недейте с лошо.

*

veselina

« Отговор #63 -: Септември 20, 2010, 02:28:11 pm »
Никаде непише,че хората тук страдат от липса на чувство за хумур,за да знам как да подходя! Все пак нали затоова е форум,да се обменят знания и въпроси??Така като гледам едни и същи хора си пишете и като се вкючи някои който хал хабер си няма от тея неща и иска малко инфо вие го захапвате и го карате да се чувства виновен че е попитал. Нямам думи................И все пак Благодаря на единствение,който ми отговори на въпроса!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #64 -: Септември 20, 2010, 02:32:03 pm »
вътрре в тея неща :Д
мн ........
е,нече ще седна на някои стол ......
сигорно ще става нещо :):))
сън неме хваща цяла нощ?!
аз пък съм сигорна ......

А пише ли, че е добре да се пише на български... с чувство за хумор питам. ;)

Така като гледам 

;D

Приятен ден!
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

veselina

« Отговор #65 -: Септември 20, 2010, 02:42:49 pm »
Съжалявам хората,който нямат такова чувство.Аз обаче имам и това,че на някои му е неприятно си е негов проблем.Всичко можеше да преключи с един отговор,но тъй като сте много начетени явно всички решихте,че ще ми се подиграете! От друга страна ако бяхте толкова интелектуално възвишени нямаше да се занимавате с мен-Простолюдието!!!!И както сме тръгнали да се убиждаме за краи ще кажа ,че по умния винаги отстъпва (българска поговорка) Лек ден ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #66 -: Септември 20, 2010, 04:03:06 pm »
Съжалявам хората,който нямат такова чувство.Аз обаче имам и това,че на някои му е неприятно си е негов проблем.Всичко можеше да преключи с един отговор,но тъй като сте много начетени явно всички решихте,че ще ми се подиграете! От друга страна ако бяхте толкова интелектуално възвишени нямаше да се занимавате с мен-Простолюдието!!!!И както сме тръгнали да се убиждаме за краи ще кажа ,че по умния винаги отстъпва (българска поговорка) Лек ден ;D

Значи, не можеш да говориш за хората, че нямали чувство за хумор, защото точно защото имам чувство за хумор, не го възприех като гавра, а като майтап. И по същия начин ти отговорих, както виждаш - на майтап. Та, предлагам наистина да прЕключим, защото може да си спамим до утре темата и да се обЕсняваме като гаджета.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #67 -: Септември 20, 2010, 04:08:34 pm »
То си е матайп бе, но кой ще се върже вече - сцената е една и съща всеки път, като види, че номера не минава си трие профила, незнам как не му омръзна все едно и също, това наистина е голям майтап.  ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #68 -: Септември 20, 2010, 04:18:34 pm »
на мен септемврийското ще ми е на мидпойнт-а Юпитер/СЛВ..
а октомврийското на мидпойнт-а Марс/Юпитер....
а мидпойнтите колко им е орбиса или трябва да е съвсем точно?  :unsure:...мойте са на минути...
да видим не съм сигурна дали трябва да очаквам нещо...
може би като напредна с нещата тогава ще мога да предполагам... :-[

:blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #69 -: Септември 20, 2010, 04:21:25 pm »
Тъкмо ще разкажеш, Ванила. И на мен ми е интересно предстоящото пълнолуние.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #70 -: Септември 20, 2010, 04:29:51 pm »
Тъкмо ще разкажеш, Ванила. И на мен ми е интересно предстоящото пълнолуние.
ако се случи нещо аз може и да не разбера, че се дължи на пълнолунията и съвпада им с мидпойнтите... :85:
 ;D :-[ :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #71 -: Септември 20, 2010, 04:33:32 pm »
 ;D Абе ти си кажи, пък ще го удурдисаме.

« Отговор #72 -: Септември 20, 2010, 04:41:59 pm »
Имам позната, на която Слънцето е в 1гр. на Овен в 9д. в точен тригон с АЦ и Венера в 29гр. на Овен 10д.в точен квадрат със Сатурн. Има намерения да променя дейността с която се занимава, и като гледам самоувереността и нараства със всеки изминал ден. Ще видя какви ще ги свърши :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #73 -: Септември 21, 2010, 10:39:53 pm »
Подготвяте ли се за пълнолунието? :blink:
Аз какво да кажа....пълнолунието слагало край на нещо :-\ Какъв ще бъде този край незнам,но ми е в точен съвпад нат.слънце-опозиция плутон.Секстил луна и марс,квадрат нептун.Тригон АС.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #74 -: Септември 23, 2010, 03:29:19 pm »
С пълнолунието дойде и есента.  :blink:

И аз имам един секстил с Луна, както и квадрат с Юпитер.
« Последна редакция: Септември 23, 2010, 03:45:31 pm от sunrain »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #75 -: Септември 24, 2010, 12:00:39 pm »
Имате ли впечатления от пълнолунието?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #76 -: Септември 24, 2010, 12:48:42 pm »
Привет, мислех че събития ще има по това пълнолуние - но не. Още повече, че прави точен квадрат с натална луна, коята се намира в 5-ти дом и тригон със сатурн- управител на 6-ти и втори управител на 7-ми.Пък не само заради това - прогресивна луна в момента е на 0 гр. в овен. Очаквах приключване на връзка..... или нещо в работата знам ли?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #77 -: Септември 24, 2010, 04:40:04 pm »
Точно това писах днес в друга тема,че нещо пълнолунията не се отразяват при мен :-\Уж имам пълнолуние съвпад слънце опозиция плутон,нещо не се появиха събития.А може би има време знам ли?
Като че ли по-отчетливо при мен се проявяват новолунията :lol:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #78 -: Септември 24, 2010, 06:26:00 pm »
Точно това писах днес в друга тема,че нещо пълнолунията не се отразяват при мен :-\Уж имам пълнолуние съвпад слънце опозиция плутон,нещо не се появиха събития.А може би има време знам ли?

И това най-вече зависи от фазата в която е била луната при раждането ти..... :blink:
При мен работят и новолуния и пълнолуния- безотказно. стига да са в +/- 1* от съвпад ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #79 -: Септември 24, 2010, 06:41:50 pm »

И това най-вече зависи от фазата в която е била луната при раждането ти..... :blink:
При мен работят и новолуния и пълнолуния- безотказно. стига да са в +/- 1* от съвпад ....
Да,оказа се че съм родена няколко дена след новолуние.