и на мен ми се пише нещо по тази тема, ама много пъти съм ги казвала тези неща и сега ще се повтарям, някакво такова..
седми дом ми е празен, започва в риби, нептун е в трети дом, в 0.18 градуса на стрелец..срещала съм другия най- често по трети дом и по- малко по стрелец..и въобще съм си такъв човек по рождение, който търси това, което му е нужно близо до себе си, успявам да видя в околното това, което ми трябва..а стрелеца е заради духовността, предполагам..няма как иначе някой да ми привлече вниманието..и все пак десц. е в риби, за мен и слънцето в 12-ти дом е много важно, така мисля..не само хора от зодия риби, а с такива акценти и въобще- по- нежни души, да потъвам в тях и в едно малко зрънце пясък да откривам цялата вселена..а пясък има навсякъде около мен, затова е трети дом, всичко е наблизо..
да допълня- нептун ми е в съвпад с юпитер /3 дом, 28-ми градус скорпион/ и в секстил с плутон /1-ви дом, 29-ти градус дева/..сигурно заради секстила с плутон лесно очаровам тези, които ми харесват, не съм се борила като прасе с тиква да сваля някого, но това не означава, че не съм ги ценяла, просто съвсем ясно знам какво искам и си го вземам, представям си го как става и то става точно така..това не е хвалба, защото понякога съм правила и грешки, вземала съм неща заради грешни причини, но това е друга тема..а юпитер не знам, може би и той носи късмет..