Здравей Гост

7-ми дом

• 162 Отговора
  • 24646 Прегледи
Re:7-ми дом
« Отговор #80 -: Август 26, 2010, 06:47:29 pm »
Мирабела, родена си на един ден с моя братовчедка. Само че нейният АС е Риби, а твоя Водолей, или е родена 1-2 часа след теб.
Аз се шашнах като видях картата, помислих, че се е регистрирала тя.  ;D

Супер! До тук със скриването на личните данни. Разкрита съм. ;D

Нейното Слънце пада в 12 дом, но и тя е много слънчева натура. Винаги усмихната. Спортист по професия. Много дейна, енергична. Мъжко момиче е. Има брак и 1 дете ( момиче). Съпругът й е приятел на брат й. Така се запознават. Съседско момче. Щастливи са. И той със спорт се занимава. Сплотено семейство, живеят в един апартамент с майка й и баща й.
Много се радвам! Пожелавам й още много щастие! ;)

« Отговор #81 -: Август 26, 2010, 06:48:14 pm »
Мирабела, празният 7 дом не значи, че ще си ходиш цял живот саминка. Вярно, че Слънцето ти е в квадратура с Луна, но това може да показва по-скоро отношенията в твоето семейство.
Имаш съвпад на Венера с Меркурий, а те  са У4, У5 и У8 и този съвпад е в 12 дом-далечна чужбина, лаборатории, следствие.... :blink: :blink:
Благодаря ти, Uran!!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Август 26, 2010, 06:51:15 pm »
Мирабела, родена си на един ден с моя братовчедка. Само че нейният АС е Риби, а твоя Водолей, или е родена 1-2 часа след теб.

Не боли -нали? ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #83 -: Август 26, 2010, 06:53:51 pm »

Не боли -нали? ;D ;)
Не, разбира се. Просто с този Меркурий в 12-ти дом предпочитам да съм в сянка понякога. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Август 26, 2010, 06:54:18 pm »
Мирабела, празният 7 дом не значи, че ще си ходиш цял живот саминка. Вярно, че Слънцето ти е в квадратура с Луна, но това може да показва по-скоро отношенията в твоето семейство.
Имаш съвпад на Венера с Меркурий, а те  са У4, У5 и У8 и този съвпад е в 12 дом-далечна чужбина, лаборатории, следствие.... :blink: :blink:

Ако позволиш ;D ,да те допълня- Юпи в 9-ти с/у Хирон...Яка болка по родния дом!!! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #85 -: Август 26, 2010, 06:55:31 pm »
луна- квадратче /опозе слънце дава трдно интеиоризиране на партньора , обикновено се намира човек, който да "ръби", но от типа драго ми е, пък и тези положения  изискват интензитет
хармониите да кажат обичат ли предисвикателствата;

ако юпи е  в 9 не винаги означава странство, гуру  и т.н. понякога показва 2 брак
досега нямам партньор, с който луните ни да са хармонични
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #86 -: Август 26, 2010, 07:00:41 pm »
Другото, което ми прави впечатление-Ти-Уран в 10 дом в квадратура със Слънце-Той/Те в 1 дом. Така или иначе чрез управителите на домовете и аспектите по между им, темите Аз/Ти си ги има като потенциал. :blink:

*

abroad

« Отговор #87 -: Август 26, 2010, 07:02:25 pm »
луна- квадратче /опозе слънце дава трдно интеиоризиране на партньора , обикновено се намира човек, който да "ръби", но от типа драго ми е, пък и тези положения  изискват интензитет
хармониите да кажат обичат ли предисвикателствата;

ако юпи е  в 9 не винаги означава странство, гуру  и т.н. понякога показва 2 брак
досега нямам партньор, с който луните ни да са хармонични

имаш време ;D
аз имам и то на два пъти - между другото, това са най-хармоничните ми връзки, за иначе нехармоничната ми натура ;D

« Отговор #88 -: Август 26, 2010, 07:03:38 pm »
Аз се шашнах като видях картата, помислих, че се е регистрирала тя.  ;D

Не боли -нали? ;D ;)
Не, разбира се. Просто с този Меркурий в 12-ти дом предпочитам да съм в сянка понякога. ;D

И при братовчедка ми, управител на ДС Меркурий пада в 12 дом, ама хич не е в сянка да ти кажа. Голяма купонджийка е. Само по събори ходи, пали колата за чорба ходии чак до Шумен. Изключително мобилна. Не се задържа на едно място. Пие, пуши, и само партита и софри й дай.
Само не разбрах, как така мъжът й е съсед, като управител на ДС Меркурий в 12 дом? Чудна работа.  Иначе имат 6 години разлика, той е зодия Козирог. Изключително слънчев тип. Винаги усмихнат.
Един кофти начинаещ астролог ще се пробва - ако Меркурий е в съединение с Венера (но то е много широк аспект при мен и при нея сигурно) и Венера, ако е управител на 3-ти дом... А Слънцето ако е в съединение с Асцендента, нищо че е в 12-ти дом, пак проявява много от качеставата на Слънце в 1-ви дом, даже може би повече от моето...

« Отговор #89 -: Август 26, 2010, 07:04:43 pm »
Другото, което ми прави впечатление-Ти-Уран в 10 дом в квадратура със Слънце-Той/Те в 1 дом. Така или иначе чрез управителите на домовете и аспектите по между им, темите Аз/Ти си ги има като потенциал. :blink:
Дано успея да извлека нещо положително от този потециал. ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #90 -: Август 26, 2010, 07:09:08 pm »
имаш време ;D
аз имам и то на два пъти - между другото, това са най-хармоничните ми връзки, за иначе нехармоничната ми натура ;D

хеххе, да видим трудно ще ми се угоди на светилататво
ти кажи как едновременно да угодя на 10, 12 дом

а твоя 7 дом как е?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #91 -: Август 26, 2010, 07:25:23 pm »
те, мойте викаш са лесни ;D
в интерес на истината само по 7ми ги одобрявам ;D, иначе до светилата въобще не се стига... :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Август 26, 2010, 08:02:44 pm »
те, мойте викаш са лесни ;D
в интерес на истината само по 7ми ги одобрявам ;D, иначе до светилата въобще не се стига... :-[

:86: ,грешкаааа ,човешка работа...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #93 -: Август 26, 2010, 08:50:41 pm »
с моя мъж бяхме колеги.
в началото връзката ни беше тайна и чисто сексуална.
никой от нас не е подхождал сериозно, но с течение на времето установихме, че не можем един без друг. Нещата се случиха много импулсивно, но и следваха естествения си ход.
Брак сключихме най-вече заради близките ни и заради децата.

Това отговаря на марс, който е господар на ДЦ в 12 дом и съвпада му с Плутон. Марс ми управлява и 6 д
По Луната, която е в 7 дом- Телец нищо не откривам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #94 -: Август 26, 2010, 08:50:59 pm »
и на мен ми се пише нещо по тази тема, ама много пъти съм ги казвала тези неща и сега ще се повтарям, някакво такова..
седми дом ми е празен, започва в риби, нептун е в трети дом, в 0.18 градуса на стрелец..срещала съм другия най- често по трети дом и по- малко по стрелец..и въобще съм си такъв човек по рождение, който търси това, което му е нужно близо до себе си, успявам да видя в околното това, което ми трябва..а стрелеца е заради духовността, предполагам..няма как иначе някой да ми привлече вниманието..и все пак десц. е в риби, за мен и слънцето в 12-ти дом е много важно, така мисля..не само хора от зодия риби, а с такива акценти и въобще- по- нежни души, да потъвам в тях и в едно малко зрънце пясък да откривам цялата вселена..а пясък има навсякъде около мен, затова е трети дом, всичко е наблизо..

да допълня- нептун ми е в съвпад с юпитер /3 дом, 28-ми градус скорпион/ и в секстил с плутон /1-ви дом, 29-ти градус дева/..сигурно заради секстила с плутон лесно очаровам тези, които ми харесват, не съм се борила като прасе с тиква да сваля някого, но това не означава, че не съм ги ценяла, просто съвсем ясно знам какво искам и си го вземам, представям си го как става и то става точно така..това не е хвалба, защото понякога съм правила и грешки, вземала съм неща заради грешни причини, но това е друга тема..а юпитер не знам, може би и той носи късмет..
« Последна редакция: Август 26, 2010, 08:56:42 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Asol

• 4140
« Отговор #95 -: Август 26, 2010, 09:06:28 pm »
Ти май си на вълна Пауло Куелю  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #96 -: Август 26, 2010, 09:09:08 pm »

отдавна не съм го чела.. ;D споделих в друга тема, че си хапнах бонбонки, желирани, дъвчащи, с плодов сироп отвътре, един път!! мислех един два само, и сега няма да ги броя, ама хартийките напълниха една купичка.. :-[
/хартийките са двойни, затова повече се събраха.../ :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Nebesna

« Отговор #97 -: Август 26, 2010, 09:11:01 pm »
По Луната, която е в 7 дом- Телец нищо не откривам.

Как нищо, сключила си брак, заради децата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Август 26, 2010, 09:11:18 pm »

Казват ,че само Блондита и маникенки го четат?
 ;D ;D

« Отговор #99 -: Август 26, 2010, 09:14:03 pm »

Казват ,че само Блондита и маникенки го четат?
 ;D ;D

Да. Четат корицата на книгата.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.