Здравей Гост

7-ми дом

• 162 Отговора
  • 24647 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:7-ми дом
« Отговор #100 -: Август 26, 2010, 09:17:07 pm »
Ти май си на вълна Пауло Куелю  :blink:

Казват ,че само Блондита и маникенки го четат?
 ;D ;D

това го е казало някое блонди..като онова, че 8 сантиметра дължина стигат и повечето била женска лакомия, сигурно го е казал някой с 8 сантиметров атрибут.. ;)
Куелю пише вечни истини в смилаем вид, а толкова хора са така зле с духовния растеж, че за тях и той е неразбираем сигурно..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #101 -: Август 26, 2010, 09:22:02 pm »
По време на един от Сървайвърите питаха една манекенка - кои са по-издържливи - мъжете или жените?
Тя отговори - жените, разбира се! Аз мога 5 дни да не ям! ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #102 -: Август 26, 2010, 09:23:05 pm »
По време на един от Сървайвърите питаха една манекенка - кои са по-издържливи - мъжете или жените?
а може ли 5 дни да изкара без гланц за устни!!??..а мъжете карат цял живот така.. ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #103 -: Август 26, 2010, 09:25:20 pm »
То не става само с четене ... ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #104 -: Август 26, 2010, 09:25:40 pm »
Ти май си на вълна Пауло Куелю  :blink:

Казват ,че само Блондита и маникенки го четат?
 ;D ;D

това го е казало някое блонди..като онова, че 8 сантиметра дължина стигат и повечето била женска лакомия, сигурно го е казал някой с 8 сантиметров атрибут.. ;)
Куелю пише вечни истини в смилаем вид, а толкова хора са така зле с духовния растеж, че за тях и той е неразбираем сигурно..
Чела съм всичките му книги! Имам ги всичките.Има интересни . Войнът на светлината я подарявам на всеки , който ми е близък.Мактуб ми харесва много...
А за духовните не мога да кажа нищо, защото не търся духовност у другите , а щовещина-нещо което е дефицит на съвременната борса на човешки сърца! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #105 -: Август 26, 2010, 09:27:50 pm »
То не става само с четене ... ;D

да, става и с начесване на венерата и то без специални ритуали.. ;)
освен ако нямаш друго предвид..

*

Asol

• 4140
« Отговор #106 -: Август 26, 2010, 09:28:49 pm »

А за духовните не мога да кажа нищо, защото не търся духовност у другите , а щовещина-нещо което е дефицит на съвременната борса на човешки сърца! ;)

;D ;D ;D Марая, изтрепа рибата с тази борса на човешки ... сърца.  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #107 -: Август 26, 2010, 09:29:40 pm »
Чела съм всичките му книги! Имам ги всичките.Има интересни . Войнът на светлината я подарявам на всеки , който ми е близък.Мактуб ми харесва много...

а пък търся духовност и в себе си, и в другите, ама ето, вижда се защо- управител на седми дом ми е нептун, няма как да е иначе.. ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #108 -: Август 26, 2010, 09:30:21 pm »

сърца....и други карнатии..

*

Asol

• 4140
« Отговор #109 -: Август 26, 2010, 09:34:49 pm »
Имам предвид само това, че четенето не гарантира разбирането. Някой просто могат да четат заради луксозната обвивка и нашумялото име на автора на книгата.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #110 -: Август 26, 2010, 09:43:24 pm »

Всичко идва от там....от сърцето и свършва там-Асол. ;) Живота е борса ,колкото и да не ни се иска да го приеме! Всеки се бори за нещо, едни за насъщния ,други за блясък ,трети за слава ,четвърти за дом ,пети за мъж ,шести за деца ,седми за пари , и ще спра до тук ,щото списъка може да стигне и 20 страници. Но , на тази борса .за да постигнат много от целите си хората работят на бартер и понякога продават или заменят сърцето си в името на всички изброени неща...,а след това остават с нищото.
Факта е един:

бъдете хора ,нищо не е вечно...
Нито пари ,ни слава ,нито власт!
БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ ,ЗА ДА СТЕ ВЕЧНИ
НА ПАМЕТТА НА ХОРАТА СЛЕД ВАС!

Цитат от едно мое стихче написано в деня на смъртта на мъжа ми!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #111 -: Август 26, 2010, 09:47:24 pm »

хахахахаха това много ми хареса!

*

Vision

• 3523
« Отговор #112 -: Август 26, 2010, 09:48:24 pm »
Имам предвид само това, че четенето не гарантира разбирането. Някой просто могат да четат заради луксозната обвивка и нашумялото име на автора на книгата.

сетих се най- накрая да видя има ли и някакви потвърждаващи транзити, или само заради захарта така и какво да видя- транзитната юнона се засилила към венера, слънцето и съвпад със себе си, всичко в лъв, и в момента е в скута на юлв, пак там..ми да, естествено.. :-\

ааа, сега се сетих, че там имах още 7-8 любовни астероида.. :-\

*

abroad

« Отговор #113 -: Август 26, 2010, 10:46:11 pm »
те, мойте викаш са лесни ;D
в интерес на истината само по 7ми ги одобрявам ;D, иначе до светилата въобще не се стига... :-[

:86: ,грешкаааа ,човешка работа...

точно така ;D

*

Nebesna

« Отговор #114 -: Август 26, 2010, 11:07:02 pm »
А момчето, не така, по-нежно.

*

Nebesna

« Отговор #115 -: Август 26, 2010, 11:11:51 pm »
Да ви кажа за себе си. Имам Близнаци на върха на 7-ми дом, което в класическата астрология означава повече от 1 брак. Меркурий ми управлява и 9-ти дом (Дева) и 6-ти дом, който също е в Близнаци.

Никога не съм била с мъж Близнаци. Имала съм две продължителни връзки с мъже от зодия Дева, а бракът ми е с мъж от зодия Риби - Меркурий се намира в Риби и в 3-ти дом в ваталната карта. Освен това Слънцето на съпруга ми е в съвпад с моята Венера в Риби, с която Мерка ми също прави широк съвпад. Заради господаря на 7-ми дом в 3-ти дом ни запознаха съученички, а връзката си започнахме на път.

*

Divna

« Отговор #116 -: Август 27, 2010, 12:14:42 am »
Да ви кажа за себе си. Имам Близнаци на върха на 7-ми дом, което в класическата астрология означава повече от 1 брак. Меркурий ми управлява и 9-ти дом (Дева) и 6-ти дом, който също е в Близнаци.

Никога не съм била с мъж Близнаци. Имала съм две продължителни връзки с мъже от зодия Дева, а бракът ми е с мъж от зодия Риби - Меркурий се намира в Риби и в 3-ти дом в ваталната карта. Освен това Слънцето на съпруга ми е в съвпад с моята Венера в Риби, с която Мерка ми също прави широк съвпад. Заради господаря на 7-ми дом в 3-ти дом ни запознаха съученички, а връзката си започнахме на път.

Небесна, и аз никога не съм била нито с мъж зодия Телец (К7), нито с Риби (К5 Нептун).
Двете ми продължителни връзки са с мъже със Слънце и Луна в Лъв. Южния ми лунен възел им лови светилата много сериозно.

*

Santi

« Отговор #117 -: Август 27, 2010, 12:36:58 am »
Да попитам при мен У7 е в 4 дом, в секстил с Юпитер(У10), опозиция Уран (у1) . Как би се тълкувало такова положение ? Вкъщи ли да се очаква да  се запознаем или на гости ? Продължавам към Меркурий съуправител на 7-ми дом се намира в 5-ти в квадрат с Луна(у5) и съвпад Марс(У2,8) ? Затуй си нямам идея вече . Другия съуправител на 7-ми дом е Венера в 3-ти дом в секстил с Луната(у5) и опозиция Сатурн (у11,12) . Туй нещо от приятелския кръг тайно да е ? Много ми е ГОЛЯМ домът пффф   :41: ..

*

Nebesna

« Отговор #118 -: Август 27, 2010, 01:49:41 am »
Много ми е ГОЛЯМ домът пффф   :41: ..

Ами като ти е голям, значи ще имаш повече възможности..радвай се!
По 4-ти дом е майката, а също и домът, секстилът с У10 - значи има шанс да я срещнеш във връзка с кариерата си и т.н.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #119 -: Август 27, 2010, 09:01:53 am »
Южния ми лунен възел им лови светилата много сериозно.

В по-невръстна възраст имах отношения по Южен възел и 5 дом, но той е там, а после вече по 7 дом, че и 9 дом включително в едно - по Слънцето и по управителя на 7 дом.

Скорпионка, писах ти на лични по питането ти.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.