Здравей Гост

7-ми дом

• 162 Отговора
  • 24628 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:7-ми дом
« Отговор #120 -: Август 27, 2010, 09:57:27 am »
и моят 7 дом е голям - започва от 26,34* лъв и завършва на 16,18* везни. Слънцето ми е в 1 дом риби, Мерка е в 1 дом съвпад с асцедента водолей, Венерата е в 12 дом водолей. в 7 дом във везни имам саде един Плутон и нищо друго, но пък той ми тригонира Венерата и Марса - явно на плутонианци ми е хвърлен пъпа в тоя живот, па и си падам по дълбоките води да му се невиди...

първият ми брак беше с мъж везни - толкова неориентирано същество не ща видя повече. явно съм ги подкарала знаците отзад напред...

обаче мъж дева не ща и да чуя щото може и да ме съдят за убийство  :angry: ...

с лъвове пък хептен не съм имала нищо, дори и не се сещам дали изобщо познавам мъже лъвове... па и с това първодомно Слънце с мъж лъв ще трябва вечно да си ги мерим еготата, а вече съм на възраст дето това не ми се струва правилно, а и ме мързи да се занимавам с мерене...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #121 -: Август 27, 2010, 10:01:00 am »
Да попитам при мен У7 е в 4 дом, в секстил с Юпитер(У10), опозиция Уран (у1) . Как би се тълкувало такова положение ? Вкъщи ли да се очаква да  се запознаем или на гости ? Продължавам към Меркурий съуправител на 7-ми дом се намира в 5-ти в квадрат с Луна(у5) и съвпад Марс(У2,8) ? Затуй си нямам идея вече . Другия съуправител на 7-ми дом е Венера в 3-ти дом в секстил с Луната(у5) и опозиция Сатурн (у11,12) . Туй нещо от приятелския кръг тайно да е ? Много ми е ГОЛЯМ домът пффф   :41: ..

И аз съм с У7 в 4ти. В съвпад с Юпи, секстил с У1 и СЛВ. Явно ще трябва да го/я почакаме да ни потропа на вратата  ;D
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Santi

« Отговор #122 -: Август 27, 2010, 11:11:30 am »
и моят 7 дом е голям - започва от 26,34* лъв и завършва на 16,18* везни. Слънцето ми е в 1 дом риби, Мерка е в 1 дом съвпад с асцедента водолей, Венерата е в 12 дом водолей. в 7 дом във везни имам саде един Плутон и нищо друго, но пък той ми тригонира Венерата и Марса - явно на плутонианци ми е хвърлен пъпа в тоя живот, па и си падам по дълбоките води да му се невиди...

първият ми брак беше с мъж везни - толкова неориентирано същество не ща видя повече. явно съм ги подкарала знаците отзад напред...

обаче мъж дева не ща и да чуя щото може и да ме съдят за убийство  :angry: ...

с лъвове пък хептен не съм имала нищо, дори и не се сещам дали изобщо познавам мъже лъвове... па и с това първодомно Слънце с мъж лъв ще трябва вечно да си ги мерим еготата, а вече съм на възраст дето това не ми се струва правилно, а и ме мързи да се занимавам с мерене...

При мен май до момента е ставало по сходен начин - винаги е имало акцент в/у знака Везни, ама то с тази Луна и не виждам друго яче де . Имало е и Дева, ама с нея не се получи нещо особено .. С Лъвици и по принцип Лъвове не се имам, може би щото огъня ми идва в повече вече  ;D .

Да попитам при мен У7 е в 4 дом, в секстил с Юпитер(У10), опозиция Уран (у1) . Как би се тълкувало такова положение ? Вкъщи ли да се очаква да  се запознаем или на гости ? Продължавам към Меркурий съуправител на 7-ми дом се намира в 5-ти в квадрат с Луна(у5) и съвпад Марс(У2,8) ? Затуй си нямам идея вече . Другия съуправител на 7-ми дом е Венера в 3-ти дом в секстил с Луната(у5) и опозиция Сатурн (у11,12) . Туй нещо от приятелския кръг тайно да е ? Много ми е ГОЛЯМ домът пффф   :41: ..

И аз съм с У7 в 4ти. В съвпад с Юпи, секстил с У1 и СЛВ. Явно ще трябва да го/я почакаме да ни потропа на вратата  ;D

Някоя млада инкасаторка/домоуправителка ще да е, знаех си  :rolf: .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Август 27, 2010, 11:22:05 am »
При мен пък, да ви кажа, по-сериозните връзки са все с мъже, които имат нещо общо с техниката и компюртите.
Първия беше хардуерст, след него имаше авантюрка с интернетаджия, имаше един завършил КСТ (голямата лИбоф  ;D), а бившия е завършил Пространствен дизайн, пак с компютри е свързано. В радикса имам Марс (У5) в тригон с изгряващ Уран. Да не би да е от туй? Все инДжИнери ме харесват.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #124 -: Август 27, 2010, 11:28:46 am »
При мен пък, да ви кажа, по-сериозните връзки са все с мъже, които имат нещо общо с техниката и компюртите.
Първия беше хардуерст, след него имаше авантюрка с интернетаджия, имаше един завършил КСТ (голямата лИбоф  ;D), а бившия е завършил Пространствен дизайн, пак с компютри е свързано. В радикса имам Марс (У5) в тригон с изгряващ Уран. Да не би да е от туй? Все инДжИнери ме харесват.  ;D

Авантюрите не са ли по 5-тидом и неговия управител? А чувала съм следната версия, че с господар на 7-ми дом в 5-ти дом човекът трудно се решава на конвенционални взаимоотношения, понеже основното мото е романтиката, а тя изчезва още на първите 2 години от брака... И партньорите трябва винаги да я поддържат жива, ако искат бракът им да оцелее.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #125 -: Август 27, 2010, 11:32:27 am »
В радикса имам Марс (У5) в тригон с изгряващ Уран. Да не би да е от туй? Все инДжИнери ме харесват.  ;D

:blink: Може, при мен така е по управителят на 7-ми /по него са ми връзките основно/, който също е в тригон с Уран и по същия начин всеки един от партньорите досега е бил в някоя такава област или работно или хоби.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Aniri

• *
  • 256
« Отговор #126 -: Август 27, 2010, 11:33:49 am »

Е, бива ли  :rolf: С тоя Юпи намесен не може ли па някой/я чужденец/ка объркан/а да потропа на тая врата?  ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #127 -: Август 27, 2010, 11:47:03 am »
А чувала съм следната версия, че с господар на 7-ми дом в 5-ти дом човекът трудно се решава на конвенционални взаимоотношения, понеже основното мото е романтиката, а тя изчезва още на първите 2 години от брака...

Много е вярно това, при мен важи. Обикновено връзките ми се изчерпват след две години. По-нататък може да продължат, но трябва да има нещо друго, което да ни държи заедно, след като първоначалната "тръпка" си е отишла.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Август 27, 2010, 11:49:05 am »
В радикса имам Марс (У5) в тригон с изгряващ Уран. Да не би да е от туй? Все инДжИнери ме харесват.  ;D

:blink: Може, при мен така е по управителят на 7-ми /по него са ми връзките основно/, който също е в тригон с Уран и по същия начин всеки един от партньорите досега е бил в някоя такава област или работно или хоби.

Ако партньорите ти са представени от Марс в Близнаци в 7 дом, нормално е да са сръчни в ръцете, особено щом има и аспект с Меркурий.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #129 -: Август 27, 2010, 11:54:34 am »
Да, но и по Венера са предимно. Не само сръчност, с технологии, компютри, даже и Ди джей един от тях.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Aniri

• *
  • 256
« Отговор #130 -: Август 27, 2010, 11:57:26 am »
И при мен Марс, съуправител на 5ти е в тригон с Уран в 5ти. Освен връзки, започнали чрез интернет и ми се лепят много мъже с подобни интереси, хоби или професия.

*

Nebesna

« Отговор #131 -: Август 27, 2010, 12:10:57 pm »

Е, бива ли  :rolf: С тоя Юпи намесен не може ли па някой/я чужденец/ка объркан/а да потропа на тая врата?  ;D ;D

Е, може да е инструктор по Фенг-шуй, агент по недвижимо имущество, строител или земевладелец...малко ли е?

*

Aniri

• *
  • 256
« Отговор #132 -: Август 27, 2010, 12:29:49 pm »
Ааа, не, защо да е малко! Просто отчитаме различните възможности, защо да се ограничаваме  :P :blink:

*

maja

« Отговор #133 -: Август 27, 2010, 12:34:38 pm »
при мен ds-близнаци,у-меркурий в 4 дом в съвпад с марс и венера,слънце в пети в телец в опозиция с уран в скорпион 11,съпруга ми е близнак с луна в телец,друго което мога да споделя е ,че връзките ми винаги започват неочаквано и приключват по същия начин.Това е може би по уран.меркурий е също управител но 9 дом-дева,където са сатурн съвпад луна и СЛВ

« Отговор #134 -: Август 27, 2010, 09:04:42 pm »
Управител на 7-ми дом Меркурий във 2-ри дом Козирог-винаги подхождам към връзките си сериозно и чувтвото за хумор и говоренето са най-важните за мен в една връзка (Меркурий в секстил с Луна) и определено човека до мен трябва да споделя ценностната ми система.Но аз все още не съм омъжена и за самите връзки и авантюри ги свързвам с пети дом и Венера във Водолей и отново 2-ри дом-началото запознанство чрез приятели диспозатора на Венера Уран в 11-ти дом и приключват по урановски бързо и странно :-\ Юпитер управител на АС заточен в 7-ми дом Близнаци винаги съм била зависима от партньора (в ръцете съм му :97:) Не се чувствам пълноценна без човек до себе си.Искам го за да постигна целите си и определено успявам като жарта на която и трябва лек полъх за да се разгори!Не мога да живея сама но в последните години се получи едно оттеглене от светския живот и отдръпване от всичко и всички (прогресивната Луна премина през скорпион и сега е в 12-ти дом)!Ако за партньора се съди по Слънце и Марс-Слънцето във 2-ри Водолей странни и необичайни партьори в които винаги съм била влюбена Венерата изгорена от Слънцето!Марс в 8-ми дом Рак чувствителни и емоционални мъже и определено във всичките ми връзки секса е бил много важен и е изиграл същесвена роля за началото и края на връзката!
Докато дишаш...надявай се!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #135 -: Август 27, 2010, 10:15:12 pm »
Кажете ми моля ви се, за едни приятел. На 41 години е, не е обвързан и женен.
Значи ,има на върха на 7ми дом близнаци,а меркурий му е в 3ти дом съвпад с венера(в риби).
Каква жена ще му приляга? :rolleyes:

*

Vision

• 3523
« Отговор #136 -: Август 27, 2010, 10:18:11 pm »
Значи ,има на върха на 7ми дом близнаци,а меркурий му е в 3ти дом съвпад с венера(в риби).

някоя всестранно развита личност, която още не се е родила, неродена мома... :P
с тия двойни знаци..а той иска ли да си намери, или ти по самоинициатива....

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #137 -: Август 27, 2010, 10:22:47 pm »

някоя всестранно развита личност, която още не се е родила, неродена мома... :P
с тия двойни знаци..а той иска ли да си намери, или ти по самоинициатива....
май не....
просто ми беше интересно,каква ще е тази която ще го омагьоса.

« Отговор #138 -: Август 27, 2010, 10:24:16 pm »
Някоя художничка  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #139 -: Август 27, 2010, 10:27:06 pm »
Някоя художничка  :-[
човек на изкуството имаш предвид или съдиш по това ,че меркурий олицетворява ръцете(занаяти)? писателка?
може ли да е певица?